Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βούλίτσα μου σ' ευχαριστώ για την συνέντευξη που μου παραχώρησες. Έχεις μια υπέροχη οικογένεια και σου εύχομαι οτι καλύτερο! Ύστερα απ' όλες τις προσπάθειές σου ο θεός σου χάρισε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσες.. την Μαγουλίτσα σου!!!! Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε πάντα!

• Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βουλακι μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ να χαιρεστε την μαγουλιτσα σου!!!

Συγκινηθηκα πολυ στο σημειο που ειπες οτι...Χαιδευες την κοιλιτσα σου κ καλοπιανες το νινακι να μην φυγει!!!

Αχ!Και ΤΙ νινακι!!!!

Με το καλο κ ενα μαγουλοαδερφακι!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τέλεια η συνεντευξούλα!!!

Voula μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!Και να είστε καλά κι εσείς να είστε δίπλα της να τη συμβουλεύετε και να την καμαρώνετε!!!Με συγκίνησες πολύ!!!

Και σύντομα και με ένα δεύτερο μωράκι!!

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ Η ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ...

Δημοσίευση

Άντε βρε Βούλα...τι μου έκανες μεσημεριάτικα;;; Κλαίω από τη συγκίνηση.. :blush::blush: κι είμαι και στο γραφείο... :P:S:P

Να'σαι καλά κοριτσάκι μου... να χαίρεσαι τη Μαγουλίτσα σου και τον αντρούλη σου και εύχομαι να'σαστε γεροί, ευτυχισμένοι και σύντομα και μ' ένα δεύτερο μωράκι!

Φιλάκια πολλά πολλά!! :):kiss::kiss:

Λένα, τι ωραία συνέντευξη;!;! Μήπως έπρεπε να γίνεις δημοσιογράφος;;; ;);):P:kiss:

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΕΣ!!!

ΑΑΑΑΧ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Κ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΦΗ Κ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CNN....ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!

• Προσθήκη...