Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΑΑΑΚΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ...

ΑΝΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΟΥΛΟΜΠΕΜΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!! :):):):):):):):):):)

• Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ...

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΧΑΝΙΑ....

"ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ" Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ...

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΧΑΝΙΑ....

"ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ" Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Βουλα, πολυ ομορφη συνντευξη, πολυ ομορφη και εσυ και η οικογενεια σου!

Να την χαιρεστε την μαγουλιτσα σας και ευχομαι γρηγορα να της χαρισετε ενα αδελφακι!

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου.... τέλεια συνέντευξη!!! Θέλω να ξέρεις ότι μου είσαι πολύ συμπαθής και εσύ κι η μαγούλιτσα σου η κουκλάρα!!!!! Να την χαίρεσαι και σύντομα να μεγαλώσει η οικογένεια σας!!!! ;)

Δημοσίευση

Κι εγω μελος στο φαν κλαμπ της μαγουλιτσας.:P

Ειναι και η συμπαθεια του Αρουλη μου. ;)

Βουλιτσα μου εισαι η πρωτη που με καλοδεχτκες στο mammy.

Ευχαριστω για ολα. :)

Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου :kiss:

Δημοσίευση

πολυ ωραια συνεντευξη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να δεις την μαγουλιτσα σου οπωσ ποθει

και να σου στειλει ο θεουλης ενα αδερφακι για την μαγουλιτσα σου

Δημοσίευση

βουλα μου,η μπουμπου σου ειναι μια κουκλα σαν τη μαμα της!!!!!!!!!!!

να τη χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!με συγκινησες πολυ μιλωντας για τον τοκετο...σαν να ξαναζουσα τον δικο μου.....!!!!!!!

σου ευχομαι καλη χρονια και παντα υγεια κι ευτυχια στην οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις

• Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...