Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια.. καλές γιορτές να έχουμε!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας. Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις. :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΒΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

• Απαντήσεις

• Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να γεννήσω πιο πριν γιατί τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 και θέλω από αρχές Δεκεμβρίου να έχω ξεμπερδεψει και Χριστούγεννα να είμαι χαλαρά σπίτι μου 😂 Και το ανχος τουλάχιστον για εμένα από εδώ και πέρα ξεκινάει με το να έχω φτιάξει το σπίτι ώστε να χωρέσω όλα τα πράγματα του παιδιού 
    • Marilouu μαζί παμε!! Εγω αιμα θα κανω μετα,  την δευτερα θ παω να γράψω.. Εγω αν δεν ειχα την ναυτία και τον πόνο στο στομάχι θα ήμουν καλύτερα  Η κοιλια πρηστηκε ναι θελω μόνο άνετα και φαρδιά απο τωρα ...  
    • Κι εγώ αυτή την εβδομάδα την έκανα την καμπύλη ζαχάρου!ευτυχώς όλα φυσιολογικά! Όσο για τις ηλικίες κορίτσια έχετε δίκιο έτσι δείχνουν τα στατιστικά μας 😃 κι εγώ τον άλλο μην κλείνω 37 και είναι το πρώτο μ παιδάκι. Ήθελα να αφοσιωθώ σε καριέρα τρομάρα μ! Τα άγχη σας έχουν μειωθεί καθόλου?εγώ ακόμα συνεχίζω να φοβάμαι για πολλά  αφήστε π μ έχει κολλήσει η ιδέα ότι θα γεννήσω πρόωρα και δε ξέρω αν είναι φόβος ή προαίσθημα. Εν τω μεταξύ συνεχίζω ακόμα δουλειά και αντικαταστατη θα μ φέρουν μόνο λίγες μέρες πριν φύγω επίσημα. Αν δω ότι δε μπορώ άλλο δεν είναι εύκολο να σταματήσω γιατί η θέση μ είναι σημαντική κάποιος πρέπει να τα δείξει...🤔
    • Καλημέρα 😁Την Τρίτη έχω ραντεβού για αυχενική και την Δευτέρα θα πάω να κάνω την Papp a.Καλα είμαι σε γενικές γραμμές.Ετσι που έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος.Τωρα δύο τρεις μέρες δειλά δειλά έχει αρχίσει ένα μικρό πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά.♥️
    • Καλημέρα σας!  Εγω εχω αυχενικη την Τρίτη!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...