Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια.. καλές γιορτές να έχουμε!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας. Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις. :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΒΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

• Απαντήσεις

• Μπιμπερο δίνεις; Από μπιμπερο δεν ξέρω πολλά άλλα γενικά πειράζουμε αυτακια και ποδαράκια για να ξυπνήσουν. Αν δεν ξυπνάει όμως τότε έχει χορτάσει το ζουζούνι. Άστο να κοιμηθεί και κοιμήσου κι εσύ 😜 Αλλά γιατί να την ξυπνήσει να ρευτει; Απλά σήκωσε την. Και στον ύπνο τους ρευονται 😅 Όσο βρέχει πάνες και παίρνει έστω το ελάχιστο επιθυμητό βάρος είστε οκ. Και γενικώς κουλ! Ακόλουθα το μωρό σου και το μητρικό σου ένστικτο και κλείσε τα αυτιά σε κανόνες και ιστορίες άλλων! Θα βρείτε τον ρυθμο σας, θα την μάθεις και θα σε μάθει. Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.
    • Όλως παραδόξως είμαι καλά. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Τώρα αυτό καλό είναι; Κακό είναι; Θα μάθουμε. Θα κάνω αύριο ένα τεστ να δω πως πάει η γραμμή και χοριακή θα κάνω την Παρασκευή ελπίζοντας να δω ένα καλό νούμερο 🤞
    • Με το σφακ ήμουν.  Ναι ήταν το τυχερο μου. Τα έβαλα κ 3ης μέρας γιατί για βλαστοκυστες δε μπορούσα να ρισκάρω να τα χάσω.  Κ μάλιστα εμφυτευτηκαν κ τα 2 κ προχώρησε το ένα. Εντάξει έτσι είναι εφόσον αποκτήσεις παιδί είναι δύσκολο να αρχίσεις το παιδεμα από την αρχή. Έχουμε δει όμως να έρχεται φυσικά ακόμα κ στις δικές μας ηλικίες όταν πια χαλαρώνεις κ δεν ζοριζεις καταστασεις. Μακάρι να έρθει εκεί που δε το περιμένεις αφού το λέει η περδικουλα σου
    • Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...