Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια.. καλές γιορτές να έχουμε!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας. Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις. :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΒΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

• Απαντήσεις

• Χαχαχα εντάξει έχουμε χρόνο να τις φτιάξουμε αργά αργά.. δεν μας φανεί από θέμα κούρασης, δεν είναι και πολλές οπότε μια χαρά!!  Εντωμεταξύ εχθές σκεφτόμουν πόσο γρήγορη μεγαλώνει και με πιάσαν τα κλάματα που σκέφτηκα ότι σε 1.5 μήνα γίνεται ενός!! 🥹🥹🥹🥹 αχ ρε συ σαν χθες μου φαίνεται…. 
    • Εγώ κορίτσια εδώ, στο πρόγραμμα μου 😅 Το τελευταίο διάστημα 5 - 5 παρά κάτι ψιλά ξυπνάω. Νυστάζω; Ναι. Μπορώ να κοιμηθώ; Όχι! Εντωμεταξυ δεν ότι κλωτσάει ο μπέμπης και με ξυπνάει. Απλά ξυπνάω 😅 Συμπάσχει καμία;
    • Νομίζω είναι και στο δέρμα αν θα κάνεις ραγαδες ή όχι. Εγώ που κάνω γενικά ραγαδες έβαζα της mustela. Μέχρι να γεννήσω δεν είχα τίποτα. Μετά την καισαρική εμφανίστηκαν 😫 Θεωρώ ότι κάπως τράβηξαν το δέρμα μου εκεί και τις απέκτησα, αλλιώς δεν ξέρω τι σκατα έγινε. Ευτυχώς μετά που ασπρισαν δεν φαίνονται ιδιαίτερα 🙏 Αλλά ναι να βάζετε από νωρίς κρέμα να αποκτάει ελαστικότητα το δέρμα. Και ότι γίνει μετά. Τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει. Εγώ βάζω μία άλλη τώρα. Δεν θυμάμαι πως τη λένε. Θα επανέλθω για αυτό.
    • Μμμμ νομίζω θυμάμαι με πονούσαν τα πλευρά στην πρώτη εγκυμοσύνη προς το τέλος. Βέβαια άλλο ένα μωράκι άλλο δύο. Δεν μου φαίνεται απίθανο όμως. Θέλουν χώρο τα ατιμα. Κουράγιο!
    • Έχω αγοράκια ναι στον ίδιο σάκο με ένα πλακούντα..θα ναι ίδια
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...