Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσαρες σας ευχαριστω για τις ευχες!!!

σισσιω μου δεν προσπαθουσα ακριβως,απλα ειχα πει πως θελω αλλο ενα μωρο και πως θα ξεκινουσαμε χαλαρα προσπαθιες και οποτε ερθει χωρις αγχος πιεση κλπ κλπ..και τσουπ ηρθε με τη μια...τελικα ειμαι κολοφαρδη

Ελπιζω να πανε ολα καλα

Δημοσίευση

Χρύσα και πολύ άντεξες!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Με το καλό κοριτσάκι! Όλα να πάνε τέλεια!!!!

Απέβαλε όόόόόόλο το άγχος και ετοιμάσου για μεγάάάάάλη πλύση εγκεφάλου από μενα!!! :D:D:D

Θα πας και στους 3....

Δημοσίευση

χαχαχα..αρχισε η πλυση χιχιχιχι..δεν πειραζει..μ'αρεσει.

Ναι μαλλων θα παω και στους τρεις

Του παπανικολαου τα στοιχεια τα εχω τον ειχε γιατρο μια φιλη μου αλλα μου ειπε πως ειναι αρκετα μεγαλος σε ηλικια..αλλα ΟΚ..και ειναι αυτος μαζι με τον Ασιμακοπουλο που εκαναν τις εξετασεις στη μαμα μου στο παπαγεωργιου προσφατα..οποτε πρεπει να αρχιζω να κλεινω ραντευου..αλλα ενα θα σας πω..δεν προλαβα να γκαστροθω και ηδη ασχυμηνα...μη γελατε δεν αστειευομαι..η πεθερα μου με κοιτουσε καπως οταν γυρησα..λετε να καταλαβε κατι;;;;

Δημοσίευση

Τσουπ! Ανέβηκα και εγώ! Πήγα να γράψω και είπα να διαβάσω πρώτα τα νέα σας! Αλλά ξύπνησε η μικρή, τη θήλαζα πόση ώρα, ήρθαν τα κορίτσια, φτιάξαμε κουλουράκια και άντε να θυμηθώ τι ήθελα να γράψω!!!

Χρόνια Πολλά Φρανίτα!

Γωγώ κράτα γερά ή βάλε μανταλάκι στη μύτη!!! Είναι μεγάλη απόσταση μέχρι το ΟΑΚΑ;

Αργυρούλα είναι αρ΄ρωστη η Ρέα;

Εύη μη τα παρατάς! Είναι μικρό ακόμα το μωρό και μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου! Αν και γεννήθηκε μεγάλος σαν τη δικιά μου αν θυμάμαι καλά! Και μένα πότε μου κάνει γεύματα κάθε 3-4 ωρες και πότε κάθε 1,5-2 ώρες. Όταν κλαίει αμέσως στο βυζί. Το κακό με μένα είναι ότι πονάω ακόμα.. Υπομονή όμως. Όταν στρώσει θα απολαμβάνω θηλασμούς!

Όσο για τον ύπνο... όταν δεν κοιμάται τη νύχτα με πιάνει απελπισία...

Θυμάστε από πότε δεν κάνουν κακά σε κάθε γεύμα; Δεν γέμισε πάνα για 18 ώρες και ήταν απίστευτα νευρική. Ούτε καν κοιμόταν!

Δημοσίευση
χαχαχαχαχ..εμ τι να κανω..ειναι μεσα στην τρελη χαρα!!!!

Πως πατε με τον θηλασμο;;;;

Διαβασα τα νεα σου..απο πανες ποσες βρεχει;;;

Otan ton alaksa twra teleftea den mou fanike kai polu katourimenos opos ales fores kai eixa na ton alaksw arketes wres giafto tou edosa mpoukali to apogevma...

Vasika mporei na me pernate gia ipervolikh pou anxonome etsi alla thn epatha me thn korh mou mia fora otan htan vrefos kai twra fovame...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

τι κανετε?

νεο τρενακι....και με το που ανοιγω....διαβαζω για την εγκυμοσυνη!

Χρυσα πολλα συγχαρητηρια!

μια καλη εγκυμοσυνη!

αχ πολυ χαρηκα!

μπραβο μπραβο.....πολλα μπραβο! [smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif] και στις υπολοιπες!

Δημοσίευση

Εύη για τα κακά ευθύνεται η φόρμουλα. Με το θηλασμό τα κάνουν πιο συχνά.

Ακόμη, για να δεις πως είναι μια βρεγμένη πάνα (το βάρος της εννοώ) πάρε μια καινούργια και ρίξε μέσα 100ml νερό. Δε χρειάζεται να είναι ασήκωτες.

Αθηνά ακόμη;;; Χαρά στο κουράγιο σου που φτιάχνεις και κουλουράκια...

Χρύσα σιγά μη σε κατάλαβε. Χαλάρωσε...

Και σιγά μην είσαι και πανούκλα. Έλεος...

Γωγώ πες μας τα νέα!!!

Επέζησες τελικά;;;

Ρε πες το mail του να του στείλουμε. Πόσο σε νιώθω να ξερες...

Περιμένουμε και νέα από ο γιατρό.

Θου που είσαι;;

Παναγιώωωωωωτα;;;;

Δημοσίευση

Ευα χαλαρωσε..αμα ακολουθεις τις συμβουλες των γουρου μας θα θηλασεις αποκλειστικα για οσο καιρο επιθυμεις..και θα ειναι και χορτατο και απ'ολα...

μειωνε σταδιακα το συμπληρωμα

Αθηνα νομιζω πως ηταν γυρω στα δυο μηνων οταν σταματησε να μου κανει κακα το βραδυ και 3 μηνων περιπου που σταματησε να κανει κακα μετα απο καθε γευμα..αλλα δεν θυμαμαι καλα..το μονο που θυμαμαι ειναι πως τουλαχιστων για ενα διμηνο ειμασταν θηλαζουμε και εκεινη την ωρα ακουμε ενα φρουτσ..αλλαζουμε..ξαναθηλαζουμε..ξανα φρουτσ..κλπ κλπ κλπ..κυριολεκτικα ηταν μαμ κακα και νανι!!

Γωγω τοσο καιρο ηθελα να σου πω πως εγω στον Χ ειχα απιστευετς αναγουλες και ξερνουσα αβερτα και ειχα μια κυρια που μαλλων δεν ειχε μπανιο και πλυντηριο σπιτι της.. ε τι να εκανα το ερμο..εφτιαξα ενα αποσμιτικο χωρου απο μειγμα αιθερεων ελαιων και νερο και ψεκαζα γυρω μου η εκαιγα σε ειδικη συσκευη αρωματισμου χωρου ελαχιστες σταγονες- γιατι στην εγκυμοσυνη δεν επιτρεπετε πολυ- εθαιρεο ελαιαο ευκαλυπτο και μεντα με νερο...δε με πλησιαζε ποτε σχεδων...να σου πω και να σε αηδιασω και αλλο..εξακολουθει να βρομαει και να μη πλενει και τα δοντια της..αλλα το νυχο..κοκκινο και τεραστιο..μπλιαχ..και εχει και boyfriend

Δημοσίευση

xaxaxax..γι'αυτο δε με πλησιαζε Αφροοο...χαχαχα

Εμενα παντως αυτη η "αντριλα" με παχυ Λ..δε με ελκυει καθολου..αντιθετα το φρεσκολημενο σωμα που μολις μπανιαριστικ εμε ελκυει ΤΡΟΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

συγνωμη...... διαβασα καλα?????????????????

μωρη χρυσα γκαστρωθηκες?????????????????????????????????????

καλε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε το ειδα στον υπνο μου, δεν το πιστευω!!!!!!!!!!

αχ ολα καλα να πανε κοριτσι μου!!!!!

αχ ποσο σε ζηλευω... με την καλη εννοια παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παρα πολυ χαρηκα ρε!!!

αντε κ στα δικα μου ;):lol::lol:

Δημοσίευση

θελω να τριψετε κοιλιτσες και να μου στελνετε θετικη ενεργεια!!!

αν κ αυτοσ ο μηνας χαμενος θα παει, δε μπορω, φοβαμαι να του κατσω που ειναι ακομα φρεσκια η εγχειρηση :oops::oops:

εμενα μαρεσει η ιδρωτιλα μετα το σεξ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι η γενικοτερη!!

αθηνα κ εγω αν θυμαμαι καλα μετα τους 2 μηνες σταματησε να κανει συνεχεια κακα... αλλα δε διακρινομαι κ για τη μνημη μου...

να ρωτησω κατι

ο αντρα ςμου μιλουσε με μια φιλη του κ του ειπε

οτι επεσε η μητρα της μανας της :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι ειναι αυτο καλε????

Δημοσίευση

Μαϊμουδάκι θα το τρέξουμε το τρενάκι για να μας ανακοινώσεις στο επόμενο την εγκυμοσύνη σου! Λέτε τελικά ο θηλασμός να βοηθάει τη σύλληψη αντί να λειτουργεί ως αντισύλληψη ή τα ξενύχτια μας κάνουν πιο "ορεξάτες";

Εύη θηλάζουμε αποκλειστικά! Σήμερα η μικρή (4650γρ, δεν είναι και τόσο μικρή) έγινε 3 εβδομάδων! Περνάνε οι μέρες!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Εγώ θήλαζα τη Δανάη, μια φορά τη νύχτα, μέχρι τον Ιούλιο. Ο θηλασμός εξακολουθεί να θέλει 40 μέρες να εδραιωθεί ή λιγότερο; Το βυζί μου είναι τσουνάμι... Θηλάζω από το ένα και από το άλλο πετάω κουβάδες. Γίνομαι μούσκεμα.. Την κοιτάζω, πάλι τα ίδια.... Πως θα κυκλοφορήσω; Πως θα θηλάσω έξω, όταν γίνομαι μέσα στο γάλα σε κάθε θηλασμό;

Τι σας θύμησα τώρα ε; Παλιές εποχές... Αν και οι περισσότερες θα ζήσετε τον θηλασμό από την αρχή ξανά!!! :lol:

Πέμπι σε ρώτησα στο προηγούμενο τρενάκι για το σπαθόλαδο, αν κάνει που το βάζω στις πληγές μου. Το ξεπλένω πριν θηλάσω. Επιτρέπεται;

Δημοσίευση

Αθηνά σου απάντησε η Νατάσα οτι έβαζε και αυτή...

Άντε ρε...

Να περάσει σύντομα εύχομαι και να μην πονάς.

Λέτε να πονάω και γω;;;;

:D:D:D

Λένα καλέ ο Τόλης δε θα κάνει τίποτα!!!

Κάνε εσύ τη δουλειά σου!!!!

:lol::lol::lol:

ΥΓ πιστεύω να είδατε πως σε μια μέρα γεμίσαμε 12 σελίδες!!!

Δημοσίευση

εγω πινω τσαι συμπεθερα μου...

λοιπον ο μικρος με εχει ζαλισει..νινινι νινινι( ειρηνη ειρηνη) :lol::lol::lol::lol:

πηγε ο αντρας μου αν δει αν κοιμηθηκε ο μικρος κ κοιμοταν πανω στο στρωμα..

σελτεδακ ικουβερτα κ σεντονι τα πεταξε κατω :lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ στα ειπα κ στο τσατ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

συγχαρητηρια...σταματα νβα αγχωνεσαι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ολα θα πανε καλα ΦΥΣΙΚΑ

α κ τι θες να μας πεις οτι θα κανεις κοριτσι κ ασχημηνες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω σε εχω για αγορι..μη γελατε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Μόλις έφαγα μισή πίτσα και σκάω...

Πριν 3 ώρες έφαγα 2,5 λουκουμάδες γεμιστούς με σοκολάτα.

Όλο γουρουνιές κάνω σήμερα...

μιση πιτσα εννοεις κοματια?????????εγω τοσο τρωω αν δε πειναω..δηλ τωρα ανετα..

επισης εβλεπα στη καρτα του θοδωρη οτι το τελευταιο μηνα σε 3 βδομαδες ειχα βαλει 3.5 κιλα :D:D:D

κ ειχα ακομα 2 βδομαδες για να γεννησω :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ευη δε σε καλωσορισα :oops::oops::oops:

να σου ζησουντα παιδακια σου...με καλυπτουν απολυτα τα κοριτσια ..σε νιωθω πολυ..εγω να δεις πως ειμουνν

ελεγα ολο δε εχω γαλα..ασεε

αθηνα ακομα βογγας ρε?πω πωωωωωωωωωω

εισαι θεα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...