Μετάβαση σε περιεχόμενο

XΑΜΗΛΗ ΑΜΗ - ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ


συννεφακι

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΜΗ( ΑΝΤΙΜΙΛΛΕΡΙΟΣ)ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 33.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ FSH ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ( ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ).ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ , ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ; Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ.ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΛΑΓΩΣΑ ΠΑΛΙ. :(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συννεφακι καλησπερα.Δεν το γνωριζω καθολου αυτο που λες.Αλλα αποψη μου εξαντλησε τα περιθώρια που εχετε, συμβουλεψου και εναν καλο γιατρο και μετα παντε σε ξενα...η τελευταια σας επιλογη να ειναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα συννεφάκι,

συμφωνώ απολύτως με την anastasia32, τα ξένα να είναι η τελευταία λύση!και πάνω από όλα συμβουλέψου έναν καλό γιατρό!Μην απογοητεύεσαι, είσαι πολύ μικρή-σίγουρα θα βρεθεί μια λύση!!!

Σου στέλνω θετική ενέργεια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsi m kai gw simfwnw me ta koritsia!

ta xena waria na nai i teleutaia s lusi koritsaki m!

episis nomizw i ilikia sou 33 dn eisai megali kale!

na exantliseis oles tis pithanotites kai meta na odigitheis se xena koritsaki m!

enas kalos kai empistos giatros nomizw tha se voithisei na sinexiseis!

se oti k an apofasiseis sou euxomai KALI EPITIXIA kai KALI SINEXEIA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εισαι μια χαρα απο θεμα ηλικιας,γνωμη μου ειναι να εξαντλησεις καθε ενδεχομενο και υπομονη που εχεις και θα δεις που στο τελος θα αποφερουν καρπο οι προσπαθειες σου.βρες εναν γιατρο που να τον εμπιστευεσαι (οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια) και εαν καποια εξεταση σε προβληματιζει μετα απο λιγο καιρο ξανα επανελαβε την.

εξωσωματικη εχεις κανει?συγνωμη εαν το εχεις αναφερει καπου και δε το διαβασα,αλλα ειμαι της γνωμης οτι η επιστημη εχει προχωρησει αρκετα...αποκλειεται να μη καταφερεις να κανεις το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Pστο κατω κατω χαμηλη γονιμοτητα εδειξε οχι "καθολου"!!!εδω γνωριζω μια κοπελα που για να κανει ενα και μονο ωαριο φυσιολογικο προσπαθουσε παρα πολυ καιρο.ο γιατρος της ελεγε για ξενο ωαριο...τελικα προσπαθουσε αρκτετο καιρο ,ταλαιπωρηθηκε λιγο,αλλα εχει μωρακι τωρα και παει και για δευτερο!!!!απλα μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι γιατι θα δεις (και στο ευχομαι) τα πραγματα θα πανε και θα γινουν πιο ευκολα και απλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπογονιμότητα - Γυναικεία Υπογονιμότητα

Άρθρα εφημερίδων αναφέρουν ότι ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα καινούριο τεστ, με το οποίο οι γυναίκες μπορούν να προβλέψουν τον αριθμό των ωαρίων που υπάρχουν στις ωοθήκες τους, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την εγκυμοσύνη τους.

Το τεστ έχει σχεδιαστεί να μετρά τη συγκέντρωση της αντιμυλλέριας ορμόνης (ΑΜΗ), η οποία εκκρίνεται στις ωοθήκες. Χαμηλά επίπεδα της ορμόνης αυτής υποδηλώνουν χαμηλό αριθμό ωαρίων, ενώ αντίθετα υψηλά επίπεδα (ΑΜΗ) μπορούν να οδηγήσουν σε μια φυσιολογική σύλληψη.

Το συγκεκριμένο τεστ παρουσιάζει μεγαλύτερη ευαισθησία συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο μέτρησης της FSH, αλλά ακόμα είναι χρήσιμο για ερευνητικούς σκοπούς και όχι σαν καθαρός αξιολογικός δείκτης.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει μια ακριβή και ευαίσθητη μέθοδος να προβλέπει τον αριθμό και την ποιότητα των ωαρίων και φυσικά την πιθανότητα να μείνει μια γυναίκα έγκυος

οποτε μην αγχωνεσαι..δεν σημαινει κατι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...