Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ρυθμιση υπνου...απο ποτε?


Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!! μπαινω κατευθειαν στο θεμα...απο ποια ηλικια "ρυθμιζετε" ο υπνος του μωρου το βραδυ? εμεις ειχαμε θεμα με τα γαλατα και ολα αυτα αλα βρηκαμε επιτελους το γαλα που μας ταιριαζει και ειναι καλυτερα το μωρακι μου...το θεμα ειναι οτι εκει που δεν ετρωγε τωρα δεν τα προλαβανω τα κουτια!!!! ανοιγω αυτο το θεμα γιατι διαβαζα καπου πριν λιγο οτι αν "κανεις" το μωρο σου να κοιμαται στις 9 το βραδυ μετα θα ξυπνησει στις 2-3 και μετα παλι το πρωι! αλλα με εμας δεν νομιζω να γινει :D με αυτο το γαλα αλλαξε το ωραριο της...εκει που ετρωγε καθε 3 ωρες η και 4 τωρα τρωει καθε 2.5 ωρες καποτε και καθε 2 και τα βραδια εκει που κοιμοταν καποτε 5ωρο τωρα 3ωρο με το ζορι! υπαρχει τροπος να της το ρυθμισω ?? η ειναι νωρις ακομα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν 8α σου πει η γιατρος οτι τα γευματα πρεπει να γινουν 4 , τοτε 8α ρυ8μιστει πιστευω κ ο υπνος (αν κ ειναι αναλογα κ στο παιδι)

έμενα πάντως 9.30 με 9-00 κοιμαται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισεις κοιμαται με πιπιλα και κουνημα για μιση ωρα τουλαχιστον και φοβαμαι μην το κρατησει συνεχεια αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι μικρη ακομη για να ρυθμισει τον υπνο της

εχει ακομη να αλλαξει πολλες συνηθειες!!!!!!!

οσο για το κουνημα και την πιπιλα να μην ανυσηχεις καθολου

κι εμενα ετσι κοιμοταν καποτε,μετα κοιμοταν στο κρεβατι με χαιδολογημα και τωρα κοιμαται στο κρεβατι του μονος του!!!!!

οσο για την πιπιλα εμεις του την κοψαμε ξαφνικα ενα βραδυ.....και μια χαρα το πηρε ουτε κλαμμα ουτε τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol:

κουνημα ε ??? εχεις μελλον ...

τωρα πάει να το κόψει ... μην φανταστεις μερα παρα μέρα η μεσημέρι ναι βράδυ όχι ...

Εχεις μελλον ... :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

είναι μικρή η μπέμπα σου για να κοιμάται συγκριμένη ώρα.΄το πότε θα κοιμάτε όλο το βράδυ αλλά και η ώρα που θα κοιμάτε για βράδυ έχουν σχέση με το πόσα κιλά είναι και πόσο γάλα πίνει. η μικρή μου επειδή γεννήθηκε 2,5 κιλ μέχρι να αρχίσει να πίνει μεγαλύτερη ποσότητα πέρασαν 4 μήνες. δηλαδή όταν άρχισε και έπινε πάνω από 150 ml κοιμόταν από 9-9:30 μέχρι 6:30-7:00 γιατί ήταν χορτασμένη και την κρατούσε για 8ωρο. ενώ ο ανηψιός μου που ήταν βαρύτερος και φαγανό παιδί άρχισε και κοιμόταν μέχρι το πρωι από τους 2 μήνες. όσο για το κούνημα και την πιπίλα είναι άλλη ιστορία. ο παιδίατρος μου σύστησε όταν έγινε 8 μηνών να εφαρμώσω μια τακτική για να μάθει να κοιμάται μόνη της, βέβαια δεν τη εφάρμωσα γιατί κοιμάται πάντα από τις 9-9:30 με κούνημα 5 λεπτών με την πιπίλα βέβαια. το κούνημα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα αλλά για πόσο θα την έχω έτσι στην αγγαλιά μου, θα μεγαλώσει και θα αναπολώ τις στιγμές αυτές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!!ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, είναι μικρό το μωρό σου για να "μπει σε πρόγραμμα". Το μόνο που πρέπει να κάνεις και να τηρείς με θρησκευτική ευλάβεια είναι να έχεις καθημερινά μία συγκεκριμένη ρουτίνα ύπνου. Συγκεκριμένη ώρα για μπανάκι, γαλατάκι, κούνημα ή ό,τι άλλο χρειάζεται το μωρό και μετά ύπνο. Το φαγητό δε νομίζω να έχει σχέση με τον ύπνο γιατί ο γιός μου τόσο την εποχή που θήλαζε αποκλειστικά όσο και μετά με το ξένο γάλα, ξυπνούσε 1-2 φορές για γάλα το βράδυ και ξανακοιμόταν. Από 5,5 μηνών κοιμάται σερί από τις 9 μέχρι τις 8:30 το πρωί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (μία ίωση και όταν βγάζει δοντάκι).

Επίσης, μη σε ανησυχεί το κούνημα. Κι εγώ τον κούναγα για να κοιμηθεί μέχρι περίπου 5 μηνών. Μετά σιγά σιγά προσπάθησα να τον βάζω στην κούνια του μισογλαρωμένο για να τον πάρει ο ύπνος εκεί. Σταδιακά τον έβαζα όλο και πιο ξύπνιο ώσπου κατάφερα μετά από 1-1,5 μήνα να κοιμάται μόνος του. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πάνω απ' όλα μην πιέζεις καταστάσεις. Προσπαθείς από την πλευρά σου να αλλάξεις κάποιες συνήθειες αλλά στο χαλαρό και όσο σε "παίρνει" με το συγκεκριμένο μωράκι. Όχι πίεση και όχι υπερβολές. Να το χαίρεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το φαγητό δε νομίζω να έχει σχέση με τον ύπνο γιατί ο γιός μου τόσο την εποχή που θήλαζε αποκλειστικά όσο και μετά με το ξένο γάλα, ξυπνούσε 1-2 φορές για γάλα το βράδυ και ξανακοιμόταν. Από 5,5 μηνών κοιμάται σερί από τις 9 μέχρι τις 8:30 το πρωί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (μία ίωση και όταν βγάζει δοντά

το φαγητό μπορεί να μην έχει σχέση όπως νομίζω εγώ, ένας παιδίατρος ίσως μας διαφωτίσει.

ρώτα τον παιδιατρό σου, εκείνος παρακολουθεί το παιδί σου και σίγουρα ξέρει περισότερα πράγματα. την άκρη θα την βρεις εσύ η μπέμπα και ο παιδίατρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια μου, το κουνημα είναι τεράστια ιστορία για εμας!!!! είναι 2 χρονών+ και ακόμα κοιμάται μόνο με κούνημα στο καρότσι, δεν ξυπνάει βέβαια το βράδυ αλλά αν δείτε ένα παιδί 2 χρονών να ακουμπανε τα πόδια του στο πάτωμα και εγω δώστου το καρότσι περα δώθε, θα βάλετε τα γέλια και τα κλάματα μαζί :oops::oops: . Πήρα το βιβλίο της ΝΤΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ μπας και δω καμιά προκοπή, τι να πω θα δείξει...

Κοριτσάκι μου είναι μικρούλι ακόμα το μωράκι σου γιαυτό πιστεύω, αλλά τον παιδιάτρο τον έχεις ρωτήσει;;; Εμένα να φανταστείς άρχισε να κοιμάται σερι μετά το 1 έτος και αυτό μετά από μεγάλη προσπάθεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο τριτο μηνα εκανα τον κωνσταντινο να κοιμαται ολο το βραδυ σερι..λεγοντας ολο το βραδυ απο τισ 12 εως τισ 5 τα ξημερωματα και μεγαλωνοντας αυτο αυξανοταν εως απο 10 μηνων κοιμοταν απο τις 11 εως τισ 9 την αλλη μερα και εδω και 1 μηνα τον βαζω 10 το βραδυ με 9 το πρωι...θελει υπομονη και θεληση να μην το ταισεις οταν φυσικα υπαρχουν τα περιθωρια...τωρα για το κουνημα αν το συνεχισεις θα φτασει 2 και 3 και θα θελι κουνημα το κανει η νυφη μου στη μικρη και ειναι 2 θελει να το κοψει και πλεον αδυνατον προσπαθησε πολλες φορες ξεκινησε με 10 λεπτα κουνημα και τωρα κοντευει στην ωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισεις κοιμαται με πιπιλα και κουνημα για μιση ωρα τουλαχιστον και φοβαμαι μην το κρατησει συνεχεια αυτο..

Καλημερα.

Ποσο σε καταλαβαινω γλυκια μου συνονοματη..... Και εμεις μια απο τα ιδια . Ξυπναει καθε τρεις και λιγο και μαλιστα με γκρινια, κοιμαται μονο με πιπιλα και με κουνημα και φοβαμαι οτι ετσι θα ειμαστε παντα και απελπιζομαι....

Αραγε ποτε θα αλλαξει ο μικρος μου ταρζαν???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...