Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δύο διαφορετικες εγκυμοσύνες και τοκετοι...


Recommended Posts

Έχω δύο κοριτσάκια 4 1/2 ετών και 13 μηνών , στη πρώτη μου εγκυμοσύνη ημουν ανεμελη δε φοβομουν και δε σκεπτομουν τιποτα αρνητικο , όταν ήρθε η ωρα του τοκετου μου ηρθαν ολες οι αρνητικές σκεψεις ευτυχώς βεβαια είχα τη καλυτερη γενα που θα μπορουσα είχα τελευτα ημερομηνία 2/7/06 όμως η μικρή είχε διαφορετική γνωμη δεν ηθελε να βγει με τιποτα ετσι πήραμε και 6μέρες παραπάνω (ήξερα ακριβώς την ημέρα της συλληψεις οποτε και η ημερα της γέννας ηταν ακριβης) ,ο γυναικολόγος μου έσπασε τα νερα περιπου στης 12 το μεσημέρι αλλα εγώ δεν ειχα πονους και φυσικά ουτε διαστολή ετσι στης 4 το απόγευμα μου έβαλε τεχνιτους οι οποιοι αντι να μου προκαλουν πόνους μου εφερναν υπνηλία έτσι κοιμήθηκα σα πουλάκι μέχρι της 3 το πρωϊ όπου ήρθε και με ξυπνησε ο γυναικολογος & ανακοινωσε ότι γενναω "γιατρε νυσταζω ,ασε με λιγο ακομα" του λέω φυσικά μου απαντησε ότι είμαι τρελη με κατεβασε στην αιθουσα τοκετου και μου ειπε ότι καθε φορά που νιωθω πόνο να σπρώχνω " μα δεν έχω πονους" του απαντάω αν και μακρυγορησα θα σας πω ότι ενιωσα μόνο μια ενοχληση όταν βγηκε το κεφαλάκι της και τέλος αυτή ηταν η πρώτη και ανεπανάληπτη εμπειρία τοκετου με φοβερες ατάκες από το γυναικολογο που νόμιζε οτι τον δουλεύω καθε φορά που του ελεγα ότι δε πονάω

Βεβαια εχω και μια δευτερη πολύ δυσκολη εγκυμοσύνη (αποκόληση ,χαμηλά ο πλακουντας & το κερασάκι το μωρό σταματησε να αναπτυσεται στον 7 μηνα ),δυστυχώς γεννηθηκε με καισαρική αφού πρωτα μου εβαλε τεχνιτους όπου δεν εκανα διαστολή από τις 8 το πρωί μεχρι τις 17,00 το απογευμα καθολου διαστολή και επειτα ξεκινησε το μωρο να κάνει αρρυθμίες και φυσικα με εβαλε στο χειρουργείο με ολική ναρκωση και ακομα ποιο δυστυχως επειτα επειδη δε λειτουργησαν τα εσω οργανα πηγαινα προς ιλεο ευτυχως καταφεραν και το αντεστρεψαν με φάρμακα και δε χρειαστηκε να με ανοιξουν ξανα . Για μένα ηταν η καισαρική ποιο δυσκολη και στο φυσιολογικό τα ζεις ολα αυτη η στιγμη που ακουγεται το πρωτο κλαμα μενει για πάντα στο μυαλο και στη καρδια , ενω στη καισαρική τιποτα ρωτουσα το γυναικολόγο για να μαθω τι ώρα γεννηθηκε το μωρο απιστευτο , δυστυχώς υπάρχουν γιατροι που προωθουν τη καισαρική χωρις ιατρικό λογο.

Καλή λευτερια και μ'ένα πόνο σε ολες τις μελουσες μανουλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΡΑΧΙΑΙΑ Κ ..... ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΝΙΩΣΑ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ Κ ΑΜΕΣΟΣ! ΕΠΙΣΗΣΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Κ ΤΣΙΡΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΣΦΑΔΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΣΙΡΙΖΕ Κ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γελάω με το κουνέλι 🤣  Περαστικά! Το έχω κι εγώ φόβο πως θα αποθηλασω και αν θα καταφέρει να τρώει όταν θα λείπω. Γιατί προς το παρόν πίνει κυρίως γάλα. Τρώει και τροφές αλλά θηλασμους δεν έχει κόψει 😕 Βρήκαμε βρεφονηπιακό. Σήμερα την έγραψα κι όλας. Έχω βρει και γυναίκα για να την κρατάει το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσει ο βρεφονηπιακός. Και θα κάνουμε σταδιακή προσαρμογή με αυτή να την συνηθίσει και να συνηθίσει και ότι εγώ θα λείπω. Πέρασε ο καιρός 🥲 Σκέφτεστε να βάλετε μπροστά και για 2ο? Εμένα μου έχει μπει η ιδέα αλλά λέω καλύτερα από τα Χριστούγεννα και μετά να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες.
    • Μαγική!!! Φυσικά κ υπάρχει κούραση αλλά είναι απόλαυση τα άτιμα!!! Έχουν ο ένας τον άλλον κ παίζουν μεταξύ τους όποτε υπάρχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας (αν δεν μαλώνουν για το ίδιο παιχνίδι🤣🤣🤣) Κλαίμε από τα γέλια με τις συζητήσεις τους!!!  Όταν αισθανθείς έτοιμη κ ψυχικά κ σωματικά θα βάλεις μπρος. Κ αν δεν θέλεις δε θα το κανεις!! Εσυ να είσαι καλά για να είναι κ το παιδάκι σου καλά!!
    • Άντε ωραία μεγαλώνει το μωρακι σας 😊 Ααα αρα κολπικά στο έβγαλε και μεγαλύτερο μια χαρα ειναι κορίτσι μου μην το σκεφτεσαι καθόλου όλα είναι οκ αφού το λέει και η γιατρό σου  Το παρτυ για το φύλο ποτε σκέφτεσαι να το κανείς ; Μετά την β επιπέδου ;   
    • Ήθελα να αποθηλασω φυσικά... Το έκανα παρά πολύ αργά για να μην τη πατήσω αλλά κουράστηκα πολύ τις τελευταίες μέρες και μείωσα τις αντλήσεις πολύ... Οπότε την πάτησα.... Πονάει πολύ, νιώθω ερείπιο.  Εμένα έχει και πάνω και κάτω δόντια - σωστό κουνέλι δηλ. 🤣 Αλλά η γκρίνια δε φεύγει ποτέ 🤣 αγκαλίτσα και παιχνίδι μαζί αλλιώς γίνεται χαμός! Βρήκατε βρεφονηπιακό;  Εγώ δεν ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά να είμαι ειλικρινής αλλά ξέρω πως όταν επιστρέψω θα νιώσω καλά... Παράνοια η κατάσταση.
    • Ξέρω ότι πρέπει να το δω σίγουρα απλά δεν μπορω να πάω αυτήν την βδομαδα με το καλο  που θα γυρίσω θα ψαξω να βρω γιατρό γιατί ξέρεις εδώ στο χωριό δεν έχει κιολας όποτε δεν είναι τόσο εύκολο να πω πετάγομαι παω σε έναν ενδοκρινολόγο, πρέπει κάνω ολόκληρο ταξίδι... αν ήμουν στο πρώτο τρίμηνο σίγουρα δεν θα το άφηνα καθόλου.. ευχαριστώ κορίτσι μου 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...