Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?


sisi2007

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα.σημερα η μερα μου ξεκινησε με ενα φρικτο πονοκεφαλο,κατι σαν ημικρανια να το πω.εχω παρατηρησει τους τελευταιους μηνες οτι στα μεσα του κυκλου μου,περιπου την 13η με 15η μερα εχω ολη μερα πονοκεφαλο.το ιδιο συμβαινει κ μια μερα πριν μου ρθει η περιοδος.γενικα δεν ειχα ποτε πονοκεφαλους παρα μονο στο κακο το ματι.στην αρχη δεν το ειχα προσεξει,οταν ομως συνεβη κ για τριτη φορα το παρατηρησα,σημειωσα τις ημερομηνιες κ ειδα οτι ειναι στη μεση ακριβως κ μια μερα πριν την περιοδο.με φιλες που το συζητησα μου ειπαν οτι εχει σχεση με την ωορρηξια κ πως ειμαι τυχερη γιατι ετσι γνωριζω ποτε την κανω.γνωριζετε αν οντως συμβαινει κατι τετοιο?η μηπως να ειναι τυχαιο κ να συμβαινει κατι αλλο.παντως στην ωορρηξια δεν εχω δει αλλα συμπτωματα ωστε να γνωριζω ποτε την κανω,ουτε εχω μετρησει θερμοκρασια να συγκρινω.εσεις τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΣΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ.ΜΠΕΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΩΡΗΞΙΑ Κ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΙΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΤ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ ΠΜ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για την απαντηση.θεμα με το κυκλο μου δεν εχω απλα αναρρωτιομουνα αν ο πονοκεφαλος ειναι συνηθες στην ωορρηξια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...