Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. Ξέρω ότι πολλές από εσας, αν όχι όλες, θα βάλετε τα γέλια με το θέμα μου ή θα με βρίσετε :lol::lol: . Όμως έχω γύρω από το κεφάλι μου ένα αγγελάκι και ένα διαβολάκι που μου τριβελίζουν το μυαλό και γράφω σας εσάς φιλενάδες μου για να μου πειτε πιο απο τα 2 να ακούσω!!!

Ως γνωστόν, (το βλέπετε και στο ticker μου) έχω ένα γιο. Τον Δημητράκη 2 ετών. Ο χαρακτηρισμός ταλιμπάν μάλλον είναι πολύ ύπιος για να περιγράψω τον χαρακτήρα του :shock::shock::lol::lol: . Όμως το βιολογικό μου ρολόι ξαναχτυπά!!! Από την αρχή που έκανα τον μικρό σκεφτόμουν ότι δεν θα αφήσω πολύ καιρό να περάσει μέχρι να του κάνω ένα αδερφάκι. Από τότε όμως που άρχισε να μεγαλώνει και κατάλαβα πόσο δύσκολο και ζωηρό παιδάκι είναι όλο το αναβάλω. Τώρα σκέφτομαι αν πρεπει να αρχίσω τις προσπάθειες τώρα ή να το αφήσω για το νεο έτος ώστε να γεννήσω όταν θα είναι αυτός 3 και ίσως πιο συνεννοήσιμος :?::?: . Δεν θα ήθελα όμως να έχουν μεγάλη διαφορά για να μπορούν αργότερα να μοιράζονται πράγματα και να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Θα ήταν καλά ας πουμε να γεννούσα γύρω στον Νοεμβριο του 2011. Είναι κατι αυτό όμως που μπορώ να το προγραμματίσω ή να ξεκινήσω από τώρα και ότι βγει;; (τι ρωτάω η γυναίκα). Υπενθυμίζω το βιολογικό ρολόι χτυπα και δεν βρίσκω και την υποδοχή που βγαίνουν οι μπαταρίες!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγω θα σου ελεγα να ξεκινησεις σιγα σιγα...γιατι δεν μας ερχεται και οποτε το θελουμε..καλη επιτυχια και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

οσο για τον ταλιμπαν εχω και εγω εναν τετοιο...ασε..δραμα η κατασταση..αλλα δεν γινεται διαφορετικα...καποια στιγμη θα ηρεμησει ;)

Δημοσίευση

Χεχε....

Μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για τις μπαταρίες......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κάνε παιδάκι μου το σεξάκι σου......

Κι όποτε έρθει.....

Κερδισμένη θα είσαι ούτως ή άλλως......

Και μικρή διαφορά θα έχουνε.....

Και θα το γλεντήσεις.....

Έτσι δεν είναι????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως ΟΧΙ......

Δεν προγραμματίζεται η εγκυμοσύνη.............

Σε φιλώ........

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!! Πρέπει να το συζητήσω όμως με τον αντρούλη μου, έτσι δεν είναι;; (καλε τι ξαναρωτάω η γυναίκα!!) γιατι είχαμε πει να ξεκινήσουμε προσπάθειες απο το 2011. Καλά ένας μήνα νωρίτερα είναι βέβαια... αχ τώρα αγχώθηκα :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Arxise siga siga flwriana m k opote erthei!

an einai na rthei nwritera ap tn noemvrio t 2011 kalws na orisei, e?

kai allwste mporei na sto steilei k apeutheias mporei kai na xreiastei 1 i 2 mines gia na ginei kai tha ftasei o minas p itheles!

pantws k gw pisteuw oti dn programmatizetai mia egkimosini!opote thelei O THEOS kai mono Autos erxetai mia egkimosini!

Δημοσίευση

το να κανουμε ενα προγραμμα ειναι το πιο ευκολο...ενα χαρτι,ενα μολυβι,ενα κομπιουτερακι(για οσες δεν τα πανε καλα με τα μαθηματικα),πολλες ιδεες κ τσουπ τσουπ ετοιμο το προγραμματακι!!! :clap:

το δυσκολο ειναι να πετυχει....οποτε τι κανουμε?αν εχουμε αποφασισει τι θελουμε το αφηνουμε κ λιγο στην τυχει κ οπως κατσει.δεν ερχονται ολα οπως τα θελουμε.κ εγω ελεγα θα βαλω μπρος για 2ο μετα τον αυγουστο γιατι δεν ηξερα αν θα παραμεινω στη δουλεια (εληγε η συμβαση)κ μενω τον φλεβαρη(υποτιθεται προσεχαμε).αγχος,αβεβαιοτητα για την δουλεια κ αλλα τετοια.κ τελικα τι εγινε?....απεβαλα στην 10η εβδομαδα κ ειχα κ τυψεις για ολες τις προυγουμενες σκεψεις.οποτε λεω απο εδω κ μπρος χαλαρα,χωρις προγραμμα κ για ολους εχει ο θεος.αφου λοιπον το θελεις πολυ αστο κ οπως ερθει.τι νοεμβρης τι σεπτεμβρης...αντε με το καλο!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια μου, μέσα στο μυαλό μου είστε!!!

ΣΙΣΥ μου, σου εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορα και να έχεις μια πανεύκολη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!

Αυτή τη στιγμη πνίγω το διαβολάκι που με σταματάει από τα θέλω μου!!!! :twisted::twisted:

Δημοσίευση

Δυστυχώς ΦΛΩΡΙΑΝΑ κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα προγραμματίσουμε όπως θέλουμε να μας έρθουν, πόσο μάλλον και ένα μωράκι. Και εγώ έλεγα ότι το καλοκαίρι θα μείνω έγκυος στο δεύτερο (στο πρώτο είχα μείνει πανεύκολα) αλλά είναι Νοέμβριος και ακόμα τίποτα!!!!Πάνε οι προγραμματισμοί , πάνε όλα!!!!!!!!Όποτε ξεκινήστε χαλαρά (αφού φυσικά πρώτα το συζητήσετε με τον καλό σου) και χωρίς άγχος θα έρθει το μπεμπάκι.

Δημοσίευση

Φλωριάνα μου μακάρι η Παναγίτσα να σου στείλει το μωράκι σου όταν θέλεις αλλα κ νωρίτερα να έρθει 2-3 μήνες πάλι καλοδεχόμενο πιστεύω θα είναι!Με το καλό λοιπόν κ βάλτε μπρός τις μηχανές!!! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;;

Εγω είμαι λίγο στεναχωρημένη :cry: :cry: Συζητησαμε εχθές με τον Τασούλη μου για δεύτερο νινάκι και να ξεκινήσουμε από τώρα να προσπθούμε κλπ. Δεν μου φάνηκε θετικός ρε κορίτσια, βέβαια ούτε και αρνητικός... Μου είπε πως σκεφτόταν και το ενδεχόμενο να μην κάνουμε δεύτερο :cry: :cry: :cry: :cry: γιατί λέει ότι δεν εχω υπομονή και ακόμη και τώρα που είναι μόνος του ο Δημήτρης πολλές φορές του φωνάζω, εκνευρίζομαι και κουράζομαι (δεν εχει κι αδικο :oops: :oops: :oops: ) πόσο μαλλον με δύο!!! Πως θα φεύγουμε μόνοι μας κανένα ΣΚ, ποιος θα κρατάει και τα 2 παιδιά;; Θα κλειστούμε μέσα για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα!!! Μετά είναι και το οικονιμικό κομμάτι. Πως θα μεγαλώσουν 2 παιδιά με τα σχολεία τους,τα φροντηστηριά τους, τα έξοδα τους κλπ, δεν μας τρέχουν κι από τα πατζάκια :cry: :cry: . Εγώ του απάντησα ότι είναι άδικο να μεγαλώσει ο μικρός μόνος του χωρίς αδερφάκι και ότι κάνουμε σημαντικά βήματα με την τιμωρία και την υπακοή (εχθες έκατσε time out 2 λεπτά!!!). Επίσης του είπα ότι στο μεγάλωμα των παιδιών δεν θα είμαι μόνη μου, θα είναι κι αυτός εκει!!! Όσο για το οικονομικό κομμάτι, εγώ έχω μια αρκετά καλή δουλειά και εκείνος επίσης είναι σταθερή η δουλειά του, δεν φοβάται μην τον απολύσουν!!! Αν ο καθένας σκεφτόταν έτσι κανεις δεν θα έκανε παιδιά!!! Οι οικογένειες που έχουν 5,6 ακόμα και 10 παιδιά τι κάνουν;; Τελικά μείναμε στο να ξεκινήσουμε προσπάθειες από το νέο έτος για να μην γεννήσω καλοκαίρι και χάσουμε τις διακοπές :oops: :oops: .

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ κοριτσάκια μου, αλλά έχω τον καημό μου. Από εκεί που στις αρχές σκφτόμασταν για 3 παιδιά, τώρα με το ζόρι μιλάει για το δεύτερο :cry: :cry:

Φιλάκια σε όλες.

Δημοσίευση

αχ ΦΛΩΡΙΑΝΑ μου να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Με λίγα λόγια όλοι αυτοι οι προγραμματισμοί είναι παιχνίδια του μυαλού. Πριν 3 χρόνια σκεφτόμουν έτσι κ τώρα καίγομαι σαν το γκιουβέτσι :D Κοριτσάκι απο τη στιγμη που έχετε δουλίτσα κ είστε αγαπημένοι όλα τα άλλα είναι παιχνίδια του μυαλού...ποιες διακοπές κ κούραση. Πίστεψέ με είναι μεγάλο θαύμα να φέρνεις στο κόσμο ενα παιδάκι. Δυστυχώς όμως το συνειδητοποιούμε όταν δεν έρχετε, κ εγω περίμενα να γίνει το σπίτι να στρώσει η δουλειά να μη χαλάσω σώμα κ τώρα .............αστα.

Κάντε κοριτσάρα μου ενα μωράκι ακόμα απο τη στιγμη που το θέλετε μη το αναβάλλεται για τίποτα, όλα τα άλλα είναι χαζά δε μετράνε.....................

Τα καλύτερα ευχομαι για ότι κάνετε.

Δημοσίευση

Α κ κατι ακόμα διαβάζοντας το 1ο σου μηνυμα, αν το 1ο παιδάκι είναι ταλιμπάν :lol: το 2ο έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι αρνάκι.....το βλέπω σε όλα τα φιλικά μου ζευγάρια. Δεν ξέρω πως γίνεται αλλα είναι 1+1, ενα ήσυχο ένα ανήσυχο........... φιλιά.

Δημοσίευση

ΝΙΚΟΛ μου και εγώ έτσι σκέφτομαι. Το ότι ήρθε εύκολα το πρωτο (μετα από 1 αποβολή βέβαια), δε σημαίνει ότι και το δεύτερο θα έρθει στις 3/2/2011 στις 15.10 το μεσημερι!!!!! Άντε αυτό να το δώσεις στον άντρα μου να το καταλάβει :shock::shock: . Σου λέει κι αν έρθει;;;;; :?:?:? . Όσο για το ταλιμπαν και το αρνάκι έχω κι εγώ πολλά τέτοια παραδείγματα!!!

Σου εύχομαι γρήγορα να γεμίσει η κοιλίτσα σου, κοπέλα μου. Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχχ βρε μωρουδένια μου, το έχω διαβάσει το θεματάκι σου και πραγματικά σε έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Το δικό μας πρόβλημα δεν είναι τόσο πολύ το οικονομικό (είναι κι αυτό βέβαια), αλλά η αντοχές μας και το αν θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι :evil::evil::evil::evil: .

Δημοσίευση
Αχχ βρε μωρουδένια μου, το έχω διαβάσει το θεματάκι σου και πραγματικά σε έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Το δικό μας πρόβλημα δεν είναι τόσο πολύ το οικονομικό (είναι κι αυτό βέβαια), αλλά η αντοχές μας και το αν θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι :evil::evil::evil::evil: .

plaka me kaneis!!!an tha pate diakopes????????!!!!!!

e oxi!!!!!!

na sai kala pou me skeftese.... :D

Δημοσίευση

φυσικά πλάκα θα κάνεις για το αν θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι...

δεν βλέπω να το χεις πάρει και τόσο σοβαρά το 2ρο.. :-?

Αν το έχεις αποφασίσει σίγουρα θα κάνεις και τον Τασούλη να θέλει...

ξέρεις... εμείς οι γυναίκες τα πάμε καλά σε αυτόν τον τομέα, πείθουμε... :D:D

Δημοσίευση

Μερέντα μου, μάλλον δεν είδες το διαβολάκι δίπλα στις διακοπές!!! Αυτά είναι τα λεγόμενα του άντρα μου, όχι οι δικές μου σκέψεις.

Θα τον πείσω όμως που θα παει!!! Σήμερα έχω ραντεβού με παιδοψυχολόγο στον παιδικό του γιού μου και θα την ρωτήσω πολλά πράγματα και μέσα σε αυτά θα είναι και αυτό φυσικά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...