Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΞΑΝΑ


Stefi15

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, πέρασε ένας χρόνος από τότε που γένησσα τον γιο μου, σαν χτες θυμάμαι με τι αγωνία έμπαινα καθημερινά στο site ανταλλάσοντας μαζί σας απόψεις για το πως θα μείνω έγκυος, γιατί δεν μένω....κτλ, και να που ήρθε ο καιρός να σκέφτομαι το δεύτερο μωρό μου. Για να πω την αλήθεια ήμουν από την πρώτη στιγμή που γέννησα αρνητική στο να κάνω δεύτερο παιδί, πες η οικονομική κρίση, πες ότι δεν ήθελα να πιεστώ αλλά πλέον άρχισα να το σκέφτομαι. Σε αυτό βοήθησε και ο μικρός μου γιατί από την μέρα που γεννήθηκε είναι ένα μωρό πολύ εύκολο και καλόβολο σε όλα τα επίπεδα (φαγητό,υπνο,δοντια)..Οσο περναει ο καιρός και βλέπω τον γιο μου τον λατρεύω όλο και περισσότερο και θέλω να του χαρίσω ένα αδελφάκι γιατί και εγώ έχω αδερφή και νομίζω ότι είναι ωραίο το συναίσθημα του να έχεις έναν ακόμα δικό σου άνθρωπο σε αυτή την ζωή.Εσεις τι γνώμη έχετε?Τι εμπειρίες έχετε με ένα δευτερο μωρό στο σπίτι?Τέλος θέλω να ευχηθώ στις μανούλες που προσπαθούν καλή επιτυχία και σύντομα αγκαλία σας να κρατάτε το αγγελούδι σας...Φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.

Αχ και εγώ Stefi έχω μπει στην διαδικασία για δεύτερο τώρα που χρόνισε ο μικρός μου , αν και πραγματικά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα είναι τα πράγματα με 2 . Εμένα μου λένε όλοι να περιμένω λίγο ακόμα .Ας μας δώσουν καμία συμβουλή οι μαμάδες που έχουν εμπειρία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΩ 10ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

STEFI μου, είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση στη σκέψη για 2ο νινάκι. Ο Δημήτρης μου εχει κλείσει τα 2 και σκεφτόμασταν με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες απο του χρόνου. Πιστεύω ότι πρέπει να σταθμίσεις όλες τις παραμέτρους. Βεβαία καλό είναι να μην έχουν μεγάλη διαφορά γιατί πιο πολλά κοινά εχουν αν ειναι κοντα σε ηλικία, αλλά περνας και το λούκι μαζεμενο και μετά είσαι πιο ήσυχη (οσον αφορα τις ανάγκες ενός μωρού).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...