Μετάβαση σε περιεχόμενο

ουρολοιμωξη


KA1

Recommended Posts

Ο μικρουλης μου ειχε υψηλο πυρετο η διαγνωση της παιδιατρου μας ηταν ιωση,του καναμε καλλιεργια και γενικη ουρων και εδειξε το μικροβιο του πρωτεα,καναμε επαναληψη και ξανα το ιδιο,ουρολοιμωξη,αρχισαμε θεραπεια με αντιβιωση,το ξερω οτι δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο αλλα δεν παυει να ειναι μια ψυχοφθορα κατασταση για εμας και ταλαιπωρια για το παιδι,ποιες μανουλες ειχαν μια αναλογη εμπειρια περιμενω εμψυχωση και στηριξη κοριτσια ειμαι πολυ αγχωμενη,βοηθειααααααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Κατερινάκι μου περαστικά στον Δημητράκη...

Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά μην αγχώνεσαι, από όσο ακούω πάρα πολλά μωράκια παθαίνουν ουρολοίμωξη, ίσως φταίει ότι είναι μονίμως "κλεισμένα" στην πάνα??? Λογικό είναι να στεναχωριέσαι σαν μανούλα που βλέπεις το παιδάκι σου να ταλαιπωρείται αλλά όλα θα περάσουν γρήγορα...

Φιλάκια πολλά στα αντράκια σου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KA1, ευχομαι να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια του μικρου..ειναι σιγουρα οπως λες πολυ ψυχοφθορο το να ταλαιπωρειται το παιδακι μας κ μεις αγχωνομαστε κ συμπασχουμε νιωθουμε τον πονο του..Περαστικα σας καλη μου γρηγορα θα το ξεπερασετε κ θα ειναι κακη αναμνηση ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή ΚΑ1

Η πιο συχνή αιτία ουρολοιμώξεων στη βρεφική ηλικία είναι η Κυστεοουρητηρική Παλινδρόμηση.

Αφού ολοκληρώσετε την αντιβιοτική αγωγή ο παιδίατρος σας πρέπει να σας κατευθύνει ώστε να αποκλεισθεί αυτή η πάθηση με κυστεογραφία κατά την ούρηση.

Εάν αποδειχθεί ΚΟΠ τότε μπορείτε να με συμβουλευθείτε πάλι για την οριστική θεραπεία της.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατρε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας,να ρωτησω ομως κατι;εσεις προτεινετε να κανουμε κυστεογραφια μολις τελειωσουμε την αντιβιωση χωρις να ξανακανουμε επαναληψη της καλλιεργειας και της γενικης ουρων;

Γιωτα μου σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο έλεγχος για το αποτέλεσμα της αντιβιοτικής αγωγής είναι υποχρεωτικός είτε προχωρήσετε σε κυστεογραφία είτε όχι.

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατρε γενικη ουρων και καλλιεργεια ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ξανακανουμε για την κυστεογραφια θελω να ρωτησω αν θεωρειτε εσεις αν ειναι απαραιτητο να γινει τωρα μετα την αντιβιωση

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρακαλώ μη διστάσετε να καλέσετε για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα.

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής

Παιδοχειρουργικής Εταιρείας

Ε.Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

2310240697 κιν 6946452138

MSN imarinopulos@gmail.com

email: imarinopulos@doctors.org.uk

http://alldoctorsmess.blogspot.com

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΑ 1 ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΔ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι τωρα ειδα το θεμα σου..Ο Δημητρακης σου παει καλυτερα ετσι δεν ειναι ?Σου εγραψα και στις μανουλες χριστουγεννων εμεις καναμε μονο υπερηχο δυο φορες ο οποιος δεν εδειξε κατι..Κυστεογραφια θα κανουμε μονο αν ξαναπαθει ουρολοιμωξη. Ο Νικολακης συνεχιζει να παιρνει αντιβιωση προληπτικα και θα την παιρνει μεχρι να χρονισει.Μετα θα κανουμε εξετασεις .Η γιατρος μου ειπε οτι συνηθως μετα το χρονο η ουρολοιμωξη υποχωρει ..

Αthinouli μην στενοχωριεσαι..ευχομαι το κοριτσακι σου να ναι καλυτερα..Εμενα ο Νικολακης επαθε πρωτη φορα ουρολοιμωξη τριων μηνων και νοσηλευτηκαμε για μια βδομαδα στο νοσοκομειο γιιατι ηταν πολυ μικρος και επρεπε να παρει ενδοφλεβια αγωγη..Απο τοτε ξαναπαθε τον Ιουνιο και απο τοτε του δινω καθε βραδυ αντιβιωση προληπτικα..Δυστυχως στις ουρολοιμωξεις η ταλαιπωρια που τραβανε τα μωρακια μας ειναι μεγαλη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ!!! ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;;;;; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΤΩΡΑ!! ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΛΙΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αthinouli απο το νοσοκομειο μας ειχαν πει οτι αν δεν ξαναπαθει ουρολοιμωξη να μην κανουμε κυστεογραφια.Η παιδιατρος μου ειπε οτι αν τυχον ξαναπαθει τοτε θα κανουμε..Αλλοι γιατροι τα κανουν και τα δυο ταυτοχρονα.Ο υπερηχος ειναι μια εξεταση που δεν ποναει ενω η κυστεογραφια ειναι πολυ επωδυνη.Συνηθως αν δειξει κατι ο υπερηχος τοτε γινεται η κυστεογραφια.Καντε πρωτα τον υπερηχο και μετα βλεπετε .Συζητησε το και με το γιατρο σου..Ευχομαι καλη επιτυχια και περαστικα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athinouli ετσι ημουν κι εγω πριν μερικες μερες,μεσα στο αγχος,αντιβιωση αρχισατε;εμεις καναμε επαναληψη αφου τελειωσαμε την αντιβιωση και βγηκαν αρνητικες οι εξετασεις,αλλα σε ενα μηνα θα ξαναεπαναλαβουμε,η παιδιατρος μας βεβαια επιμενει να κανουμε υπερηχο και κυστογραφια αλλα εμεις επειδη ξερουμε οτι η κυστογραφια ειναι επωδυνη λεμε να κανουμε πρωτα τον υπερηχο και βλεπουμε,τι συμπτωματα ειχε η μικρη σου και κανατε εξετασεις;φαντζομαι ταλαιπωρια να παρεις τα ουρα απο κοριτσι ε;ελπιζω να το ξεπερασουμε συντομα και να μην εχουμε αλλη ταλαιπωρια και εσεις και εμεις

ολια μου σε ευχαριστω πολυ και εγω ετσι λεω να κανω ,να κανουμε μονο υπερηχο και να δουμε τι θα δειξει πρωτα και βλεπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΧΤΕΣ!!

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ; ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΛΛΙΩΣ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕ ΣΥΧΝΑ, ΝΑ ΤΟ ΨΑΝΑΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.....

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ; ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ (ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΝΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ) ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΠΑΜΠΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΕΞΩ. ΔΕ ΦΤΑΙΩ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑ 7 ΟΥΡΟΣΥΛΛΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΑΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ. ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΗΡΑ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ :D ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΩΡΕ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΑ :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athinouli σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου,

κι εμεις τελειωσαμε την αντιβιωση και καναμε επαναληψη και ευτυχως βγηκε αρνητικη,σημερα πηγαμε και καναμε και υπερηχο σε ουρολογο και μας βρηκε πολυ καλα,και ρωτησα τη γνωμη του για την κυστογραφια και μου ειπε εφοσον φαινονται ολα καλα στον υπερηχο δεν υπαρχει λογος να την κανουμε και οτι ειναι πολυ επωδυνη και ταλαιπωρια για το παιδι και ο ιδιος στο παιδι του δεν θα την εκανε,και εγω ωσπου να του παρω ουρα και τις δυο φορες ειδα και επαθα συνεχεια να τον πλενω μια να φευγει το σακουλακι μια να κανει κακα και να γινονται ολα χαλια,ωσπου και πηραμε αλλους ουροσυλλεκτες που κολλανε καλυτερα αλλα τους βγαζεις πιο δυσκολα και ο καημενουλης εκλαιγε και ερεθιστηκε και το δερματακι του,δραμα η υποθεση μεσα στο αγχος ειμασταν ολη μερα,ο δικος μου εκανε υψηλο πυρετο 40,1 εφτασε και τιποτα αλλο αλλα εγω ειχα μια υπονοια οτι περασε ιωση γιατι με το που εγινε καλα ο μικρος μου αρρωστησε ο δευτερος με τα ιδια συμπτωματα,αλλα η παιδιατρος μας ειχε πει οτι δεν εχει τα λαιμα του και γιαυτο και καναμε τις εξετασεις,τελοςπαντων ας ελπισουμε οτι δεν θα ξαναδειξουν θετικες οι εξετασεις,και σου ευχομαι να βγουν και οι δικες σας αρνητικες,θα περιμενω νεα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ (ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ (ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ) ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΑΣΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.......ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΥΡΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ, ΣΥΓΚΑΗΚΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΥΜΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ; ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Ή ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΚΡΟΒΙΟ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athinouli ο μικρος μου σημερα κλεινει 11 μηνες και ελπιζω να ξεμπερδεψαμε και να μην ξαναεμφανιστει το μικροβιο,ευχομαι αυριο να μου πεις καλα νεα κι εσυ,αντιβιωση δεν του δινω τωρα τελειωσαμε,και εγω προσπαθησα να του παρω ουρα και γυμνο με ποτηρακι ομως, γιατι λενε οτι ειναι καλυτερα, αλλα δεν κατουρουσε με τιποτα,μεγαλη ταλαιπωρια παντως,αν μπορεις παντως καλα ειναι να δινεις ουρα σε δυο εργαστηρια γιατι οταν ηταν ο δευτερος μου γιος περιπου στο χρονο κι αυτος ειχε διαγνωστει ουρολοιμωξη αλλα τελικα στο τελος μετα απο εξετασεις και υπερηχους και ταλαιπωρια αποδειχτηκε οτι ειχε επιμολυνση το μικροβιολογικο και τελικα δεν ειχε τιποτα και τζαμπα η ταλαιπωρια ασε

περιμενω νεα σου φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Κατερινα μου! Ειναι καλα τα μπουμπουκακια σου; Μολις πηρα την ουροκαλλιεργεια και ειναι πεντακαθαρη. Το απογευμα θα παρω τη γιατρο τηλεφωνο να της το πω. Τον υπερηχο λεω να τον κανω, αν και μεχρι τωρα οποιο μωρακι εχω ακουσει με παλλινδρομηση την εχει εκδηλωσει μεχρι τον 3ο μηνα. Και η παιδιατρος το ιδιο μου ειπε, χωρις βεβαια να μου αποκλειει εντελως την πιθανοτητα να υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο.

Απ'ο,τι βλεπω τα μπεμπακια μας ειναι περιπου ισα. Κι εμεις κλεινουμε τον 11ο μηνα στις 8 Δεκεμβριου. Εσεις γεννηθηκατε Δεκεμβρη του 09;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΗΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΕΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΩΝ Ο, ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ΄....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athinouli μου χαρηκα πολυ με τα αποτελεσματα σας,μην το κανεις και η δικια μας παιδιατρος ηταν αυστηρη και ανενδοτη αλλα σου εγραψα τι μου ειπε ο ουρολογος μην βιαζεσαι καντε πρωτα τον υπερηχο να δειτε τι θα δειξει και μετα αποφασιζετε,μην βαλεις το μωρο σε τετοια επιπονη δοκιμασια κριμα ειναι μωρε,εγω επιμενω παντως μην το κανεις,περιμενω νεα σου πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου αυριο το πρωι εχουμε τον υπερηχο και την Τριτη εκλεισα για κυστεογραφια. Ασε με.......δε θελω να το σκεφτομαι. Το θεμα ειναι οτι της το συζητησα και δεν μου αφησε περιθωρια να κανω κατι διαφορετικο. Και σκεφτομαι οτι αν 1 στο 1.000.000 εχει παλλινδρομηση, με τι μουτρα θα την κοιταξω; Επισης επειδη στη δικη μου τη δουλεια δε μου αρεσει να ερχεται ο καθενας που δεν εχει γνωση και να μου κανει υποδειξεις κατα προσωπικη γνωμη, λεω να μην κανω αυτα που με εκνευριζουν. Τι να της πω; Οτι το συζητησα αρκετα με διαφορα ατομα που εχουν ρωτησει τους γιατρους τους και μου ειπαν να μην το κανω; Θα με στειλει κανονικα.... Επισης μου ειπε οτι ο υπερηχος μπορει να μην δειξει κατι και παλι να υπαρχει παλλινδρομηση. Οποτε......τι να κανω;;; Να ρισκαρω;;; Και ο κυριος Μαρινοπουλος που του εστειλα E-mail το ιδιο μου ειπε να κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα έπαθε ουρολήμωξη 5 μηνών. Για να σιγουρευτώ έδωσα ούρα και σε 2ο εργαστήριο. Πήραμε αντιβίωση και κάναμε στη μέση της αντιβίωσης ξανά εξέταση ούρων. Το μικρόβιο είχε φύγει. Κάναμε όμως και έναν υπέρηχο νεφρών και κύστης και ήταν μια χαρα!

Απλά κάθε μήνα και για 3 μήνες συνεχόμενους μετά την αντιβίωση κανουμε γενική ούρων και καλλιεργεια μήπως και υποτροπιάσει το μικρόβιο. Στις 2 εξετάσεις δεν είχε τίποτα. Η 3η θα γίνει σε 15 μέρες και μετά στοπ.

Κυστεογραφία θα κάνουμε μας είπε ΜΟΝΟ εάν υποτροπιάσει το μικρόβιο. Ελπίζω να μην γίνει αυτό στην τελευταία εξέταση...

Δείτε πληροφορίες και στο www.paidiatros.com

Κι εγώ δεν θα έκανα κυστεογραφία αν δεν έκανα υπέρηχο πρώτα...

Τι σε νοιάζει πώς θα την κοιτάξεις της παιδίατρο; Εσύ αποφασίζεις για το παιδί σου και φυσικά αποφασίζεις το καλύτερο...ας μην τρέχουμε πίσω από τους παιδιάτρους...γιαυτό παίρνουμε πολλές γνωμες μέσω ίντερνετ άλλωστε!

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις και εύχομαι να μην έχει τίποτα το μπουμπουκάκι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...