Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπριτσες...μμανουλομανουλιτσες και φουσκοτοκοιλιτσες!!!

Καταρχας να σας πω οτι και μενα ειναι αρρωστη η μπουμπουκωτοΣοφία....

αχ κοριτσια....ποναει η καρδουλα μου να την αφηνω ετσι...και να πηγαινω να δουλεψω

μα η καρδια της μανας...ξεριζωνεται...

και ας ηταν μεσα στα χαμογελα η ψυχουλα μου..

38,5 ανεβαζε τον εριχνα με συροπακι...

εκανε και ενα εμετο γιατι δεν της αρεσει καθολου το παναντολ

της εδωσα και γω το algofron (λιγοτερη ποσοτητα και με μεγαλυτερα διαστηματα)

το ξημερωμα πρεπει να της εφτασε και 39...ξυπνησα απο το σωματακι της

που εβραζε...(εννοειται την κοιμησα διπλα μου...

δεν αντεχα στην σκεψη να την αφησω μονη της)

Σημερα εδειχνε καλυτερα....δεν θηλασε ομως το πρωι... :( ...και της αφησα γαλα

απο την καταψυξη...

τωρα ειμαι στο γραφειο και μετραω τα λεπτα που περνανε...

διαβαζω τα δικα σας και επανερχομαι...

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημεραααα

μετα απο μια δυσκολη νυχταααααα

Τι κανετε;;;

λοιπον ολη νυχτα ανεβαζε πηρετο, απο 38,9 εως 37,2 πιο κατω δεν καταβεναι.

Σημερα το πρωη παει συστημενος στην παιδιατρο με τον αντρα μου να δω τι μας μας πει..εγω ειμαι δουλεια..σημερα θα εχουμε κατι πολυ VIP αχριστους..αλλα πρεπει να ειμαι εκει γιατι το μποσ χρειαζετε feed Back

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! :D

Αrgi, Μπεμπούλης, πολλές λαχτάρες τα ζιζανιάκια σας!!! :lol: Τα μάτια μας 14!!! :shock: Εγώ δεν έχω παράπονο, η μικρή είναι ήσυχο παιδάκι, φοβάμαι ότι το δεύτερο θα είναι ακριβώς το αντίθετο, έτσι δε πάει συνήθως; :?:lol:

Argi μου, εγώ έχω πάρει καιρό τώρα παιδικό καθισματάκι για το ποδήλατο και το έχουμε καταευχαριστηθεί με τη μικρή, το απολαμβάνει απίστευτα!!! :D Φυσικά, για την Ελλάδα είναι πρωτοφανές το θέαμα και όλοι με κοιτούν κάπως έτσι... :shock: "Μα δεν είναι επικίνδυνο; Προσέξτε το παιδί..." κλπ κλπ!!! :roll:

Αύριο πάω για χοριακή και την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Εδώ και λίγες μέρες μ' έχει πιάσει ανακατωσούρα, απ' τη μία πεινάω πολύ συνέχεια κι απ' την άλλη ΟΛΑ μου φέρνουν αναγούλα! :ymsick: Αρχίσαμε!!! :?

Δημοσίευση

foulinaki και κουμπαρούλα, περαστικά στα μωράκια σας!! [smilie=binkybaby.gif]

Κι εμένα σπαράζει η καρδιά μου όταν ψήνεται.... :(

Απ' την άλλη, δόξα τω Θεώ που είναι περαστικά....... ;)

Δημοσίευση

αχ ερη μου σε ευχαριστω..

Χρυσα μου σε καταλαβαινω απολυτα...

Argi ωραια η ιδεα με το ποδηλατο

εγω ειμαι λιγο αρτσουμπαλη ομως ...πεφτω δηλαδη

στο ισωμα οποτε για μενα δεν ειναι αυτα....

πολυ θα μου αρεσε ομως...σαν σκηνη απο ταινια!! :D

Μιτσακι χαρηκα και γω πολυ για τα νεακια σου

και ετσι να χαμογελατε απο δω και περα..

σε ευχαριστω κουκλιτσα μου...εχεις δικιο περαστικα να ειναι

και με οσο δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια για τα νινακια μας!!!

Λενακι ελπιζω σημερα να εισαι πιο χαλρη και

να σου χουν φυγει ολες οι αρνητικες σκεψεις!!

θετικη ενεργεια απο μενα και Το Σοφιδιο!!

Σορυ αλλα δεν ξερω τι επεμβαση θα κανει ο καλος σου

ευχομαι και ειμαι σιγουρη οτι θα ειανι ολα καλα!!

χαμογέλα κοριτσακι!!!

Μπεμπουλης τι τρομαρα ρε κοπελα μου..

μονο που το διαβασα μπηκα στη θεση σου...μου κοπηκε η αναπνοη...

πωπωπω...ρε κοριτσια τα ματια μας τα αυτια μας και γενικα ολες μας οι αισθησεις!!

Ανασατσακι μου ευχομαι το τσαχπιναννυ σημερα να μην πονεσει καθολου

θα τα χω και γω στο νου μου αυτα αυτοκολλητα...

το γλυκο της το μπουτακι το μαστοχωτο να μην νιωσει τιποτα ευχομαι!!

Δεν μου ειπες χθες για τα κατορθωματα της απο πανω....??? :x:x

ας το καλο μεσημεριατικα...ξου ξου να φυγετε να πατε αλλου!!!

Αφρουλα εγκυουλα αχ τι γλυκεια αδημονία!!!!

ΠΑω να διαβασω και αλλες και επανερχομαι

τι ωραιο τρενο..γρηγορο και γεματο..σε ομορφα ταξιδια

Δημοσίευση

μιτσακι αντε με το καλο να πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

φουλινακι και χρυσα περαστικα στα μωρουλια σας!!!!

παιδικο καθισματακι θελει να παρει και ο μπαμπας μου στο ποδηλατο για να πηγαινει βολτες τον εγγονο

Δημοσίευση

αυτό λέμε να αγοράσουμε (την 2η φωτό), εδώ υπάρχουν ποδηλατόδρομοι και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει, βέβαια με την σκανταλιάρα μου δεν ξέρω τι θα γίνει κατά πόσο θα κουνιέται κ.λπ.!!! αλλά αν δεν δοκιμάσω δεν θα μάθω!!!! :lol::lol::lol:

εμείς έχουμε το άλλο το τρέιλερ (1η φωτό), όπως στην φωτό αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να περνώ δίπλα από τα αυτοκίνητα χωρίς να τα γρατζουνίσω!!!! :?:?:lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Τι μου κάνετε κόρες;;;;

Καλά πόσα γράψατε;; Ούτε να ψηφιζει δεν είναι κανείς!! Δε σας προλαβαίνει!! Τρέχει το τρενάκι τρέχει και δε φτάνει!! :lol::lol::lol:

Λείπαμε το 3ήμερο, είχαμε πάει και εμείς οι ετεροδημότες στα χωριά μας!! Τί νομίζετε;; Αμ πώς! Το παίζουμε πρωτευουσιάνοι δεν είμαστε! :shock::lol::lol:

Είχε ωραιο καιρό! Το καταδιασκέδασε η μικρή. 3 μέρες έκανε λες και είχε πάρει έκσταση!

Ωραια περάσαμε, αλλά τα κεφάλια μεσα πάλι! Ουφ βαρέθηκα! Αντε να έρθουν τα Χριστουγεννα.

Εντωμεταξυ περιμενω αυτη τη βδομαδα τα αποτελεσματα της μοριακης εξέτασης και έχω ψιλοαγχωθεί... :(

Δημοσίευση
συμπεθέρα το δευτερο μάρέσει. το πρώτο το φοβάμαι και εγώ

κατ' εσέ ποιό είναι το πρώτο και ποιό το δεύτερο? :lol: δεν είμαι ξανθιά!!!! :lol::?

αγοράζω έναν παιδίκό χυμό για το μπουμπούκι, που είναι για παιδιά πάνω από 6 μηνών!!! είναι σε πλαστικό μπουκάλι και δεν μπορώ να το ανοίξω, η καημένη μου ζήτησε χυμό, προσπαθώ να το ανοίξω, τίποτα....πάω και παίρνω τον κάβουρα, την πρώτη φορά τα κατάφερα και την δεύτερη, σήμερα όχι, έτσι περίμενα τον γείτονα και μόλις ήρθε του είπα να μου το ανοίξει!!!! :?:?

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν τόσο δύσκολο!!!! :evil:

Σισσιώ καλά αποτελέσματα.... :x

Δημοσίευση

Σισσυ να μου πεις τι εγινε, δεν ξέρεις ποια μέρα θα τα πάρεις?

Όλα καλά θα πάνε θα δεις. :x

Συμπεθέρα προτιμώ αυτό που μπαίνει πάνω στο ποδήλατο και όχι αυτό που σέρνεις!

Δημοσίευση
κοριτσια το προσωπο μου εχει αγριεψει πολυ απο τοτε που ξανα ειμαι εγκυοσ ...τι να κανω ?

φάε πολλά γλυκά να γλυκάνεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

άρα κοριτσάκι έχεις!!!! ;)

Δημοσίευση
χαχαχα το επεθα χθεσ με το ποτηρακι του ....ποσο το ειχα σφιξει!!!

κοριτσια το προσωπο μου εχει αγριεψει πολυ απο τοτε που ξανα ειμαι εγκυοσ ...τι να κανω ?

Νομιζω οτι ειναι η ταλαιπωρια και η κοπωση του πρωτου 3μηνου...

θα ηρεμησει μετα....

χαμογελα και θ αφυγει η αγριαδα!!!

Πντως σε εμενα ετσι ηταν το πρωτο 2μηνο σαν να μην πω τι ημουν καιμετα

μια γλυκα!!!(((((((((((((((ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))) :lol::lol:

Δημοσίευση

καλα αι εγω μια σηγουρια την εχω για κοριτσακι αλλα το θεμα ειναι τι να κανω με το προσωπο που ειναι χαλια ,ειναι θαμπο .στον μανωλη ελαμπα και τωρα φαινομαι σαν την κακομοιρα .καμια κρεμουλα κατι θαυματουργο ?

Δημοσίευση
Σισσυ να μου πεις τι εγινε, δεν ξέρεις ποια μέρα θα τα πάρεις?

Όλα καλά θα πάνε θα δεις. :x

Συμπεθέρα προτιμώ αυτό που μπαίνει πάνω στο ποδήλατο και όχι αυτό που σέρνεις!

Θενκς κορίτσια για τη συμπαράσταση! Θα σας ενημερώσω βεβαίως όχι μόνο για μενα, αλλά να έχετε και την ενημέρωση.

Αχ Αργυρούλα τελεια! Είχαμε και εμεις ποδηλατόδρομο στα Γιάννενα. Κατα μήκος της λίμνης, εδώ στην Αθήνα πουυυυ!!

Δημοσίευση

τι κρέμες χρησιμοποιείς? κάνε πίλινγκ, κάνε μάσκα προσώπου, ξάπλωσε και χαλάρωσε, μετά βάλε και τις κρέμες σου....εγώ κάνω 2 φορές την εβδομάδα πίλινγκ και προ μπουμπουκιού 2 φορές την εβδομάδα μάσκα προσώπου, τώρα λόγω κούρασης και βαρεμάρας, την μάσκα την έχω ξεχασμένη!!!

και εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ωραία στην 2η όχι.....βέβαια έχει να κάνει και το ότι στην 2η έχεις ήδη ένα παιδί να σε ταλαιπωρεί!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

τι κανετε?

Αφροδιτη εισαι μι γλυκα!

δεν τα πιστευω αυτα με το γλυκο και μη γλυκο [προσωπακι η με τς κοιλιες!

ακομα γελαω με τον πεθερο μου.....μια μερα πριν γεννησω μου ειχε πει....μυτερη η κοιλια σου αγορι θα κανεις...εκενε λαθος ο υπερυχος.....

και η ατακα του Π.

--ααααααα εμενα κοριτσι μου ειπαν κοριτσι θα παρω απο το μαιευτηριο!

πηρα μποτες στην μικρη και τις φοραει μεσα στο σπιτι και περπατα σαν τους γερμανους στρ.

τωρα βλεπει την μπαρμπι και το διαμαντενιο καστρο ...παω για γενικη στο μπανιο

χθες βραδυ που εγω ελλειπα επεσε ξερη για υπνο...στι 7:30 ειχε ξυπνησει αλλα την επεισα να ξαπλωσει διπλα καμια ωρα...εγω κοιμηθηκα και εκιενη μου χαιδευε τα μαλλια!

Δημοσίευση

Καλησπερααα

τι κανετε;;;

εγω ακομα σερνομαι απο την αυπνια

εχει παλη αμυγδαλιτιδα αλλα αυτη τη φορα θα παρει αντιβιωση για 7 ημερες ( amoxil και οχι Augmentin στο οποιο εχοθμε αλλεργια)

Εχω να καταθεσω δε πως οτι μα οτι αχριστο γονιδιο υπηρχε στα σογια το κληρονομησε αυτο το παιδι...

ειλικρινα πλεων φοβαμαι να κανω δευτερο...γιατι θα τραβαω παλη τα ιδια και δεν μπορω..το λοιπαμαι το καημενο αγεννητο μωρο

Αναστασια αμαν ρε συ...

πολυ ζωηρος ο Σπυρος..φανταζομαι οτι τα ειδες ολα εκεινη την ωρα!!!

Σισινι εσενα η Χαριλινα αρρωσταινει καθολου στον παιδικο;;;;

Εγω ειμαι σηγουρη οτι θα εχεια καλα αποτελεσματα..σου το ευχομαι ολοψυχα.

Αφρο κανε μασκεσ...και περιποιησου τον εαυτο σου..θυμησου πως οποιαδηποτε πραγματικα - γιατι εσυ δεν εισαι- ασχημη γυναικα, με το καταλληλο ντισυμο και μακιγιαζ γινετε κουκλαρα..

εχει ωραια προιοντα και πολυ καλα ο κορες ειναι οικονομικα και φυσικα και μακιγιαζ και περιποιηση, εγω απο τωτε που εμεινα εγγυος εκανα στροφη σε αυτα αλλα και γεννικα σε καλλυντικα φαρμακειου

Επισης να σου πω πως οταν ημουν εγγυος ημουν πανασχιμη..ειδες τι ομορφο παιδι εκανα..χαχαχαχα.

Βικυ μου φιλακια.

Σορυ που δεν σχολιαζω αλλο αλλα ειμαι πραγματικα κομματια νυσταζω και εχω να αρχιζω να ετοιμαζω το ρεπορτ του 10 για τα ταξιδι ατου αφεντικου..και να αρχισω να συναρμολογω τις Χρ. καρτεσ...

ΑΑΑ..η παιδιατρος ειπε ο μικρος να μη παει παιδικο για κανενα διμηνο..ωιμεεεεεε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και γω φιλόλογος είμαι, αλλά δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου τον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης ήμουν με αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου, μου έχει μείνει ένα έτος ακόμη. Αθήνα και εγώ.
    • Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...