Μετάβαση σε περιεχόμενο

12 μηνων και ξυπναει με κλαματα τη νυχτα


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια .η μικρη μου θα γινει 1 ετους σε τρεις μερες και εδω και αρκετο καιρο ξυπναει σχεδον καθε μια -δυο ωρες καθε βραδυ με κλαματα.εχω αρχισει να χανω δυναμεις γιατι δεν κοιμαμαι.δεν ξερω τι να κανω-της δινω γαλα για να ηρεμει (τουλαχιστον μια φορα) και μετα απο λιγο παλι τα ιδια.εχει καμια ιδια εμπειρια?ποτε επιτελους θα κοιμαται ολη νυχτα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριαννα μου καλησπερα!κ εμενα ο γιος μου ειναι 10 μηνων κ κατι κ ακριβως τα ιδια τραβαω κ εγω.ενω ειχε στρωσει ο υπνος του,εχει ενα μηνα τωρα που ξυπναει κ κλαιει.καποια στιγμη μαλιστα καθοταν κ 2 ωρες ξυπνιος κ ηθελε να παιζουμε κ δε κοιμοταν με τιποτα παρα μονο με γαλαα,απλα επειδη του το ειχα κοψει απο το καλοκαιρι αναγκαστηκα κ του εδινα γιατι εφτανα στα ορια μου.κ το βραδυ πριν κοιμηθει επινε περιπου 240 δηλ δε πιστευω οτι ξυπναγε απο πεινα αν κ επινε παλι το γαλα που εδινα.κ εγω τωρα εχω ξεκινησει δουλεια κ ειναι πολυ δυσκολο.κ χθες βραδυ παλι τα ιδια ειχαμε.τωρα δε ξυπναει δυωρο οπως σου ανεφερα πριν αλλα θα ξυπνησει ειτε για πιπιλα η να τον κουνησω λιγο,παντως κ εμενα εχει χαλασει το πριγραμμα του κ αυτο που πιστευω οτι φταιει ειναι μαλλον τα δοντακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικακι μου καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου.ισως να ειναι τα δοντακια, ισως να ειναι το αγχος αποχωρισμου που νιωθουν σε αυτην την ηλικια,ειναι και η πιπιλα που της φευγει απο το στομα...αλλα ποτε θα κοιμαται ολη νυχτα???εχω αρχισει και μοιαζω με ζομπι :roll:

εκτος απο αυτο, καποιες φιλες μου προτιναν να μην της δινω γαλα το βραδυ και να μην την σηκωνω αγκαλια -μα πως ομως να την αφηνω να κλαιει σπαραχτικα ? :shock: την λυπαμαι...τι να πω ελπιζω να ειναι μια φαση και να περασει συντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙ πΑΛΙ. ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ( ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΑΡΑ).

ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΝΑ 2ΛΕΠΤΟ ΑΝΤΕ 5ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΙΧΟ ΒΡΩ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠ' ΤΙΣ 6.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΑΖΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ.

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΛΑΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΔΙΝΩ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ? Π.Χ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΥΛΑ. ΙΣΧΥΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νεμι καλημερα.πραγματικα ποσο σε νιωθω :lol: αυτο με τον τοιχο ειδικα ισχυει και για μενα, ασε που μετα την 5,6 φορα που θα σηκωθω θα σερνω μαζι μου διαφορα επιπλακια απο την νυστα μεχρι να φτασω στο δωματιο την μικρης... :lol:

αυτα οσον αφορα στο ξενυχτι. για τα δοντακια εγω δινω λιγο ντεπονακι οταν βλεπω οτι το παιδι δεν ηρεμει και ποναει πολυ,επισης της βαζω λιγο μουντιζαλ τζελ για να τα ανακουφιζω(αν και αυτο δεν κραταει για πολυ)

αυτο με το χαμομιλι δεν το ειχα σκεφτει. θα το κανω και αυτο μηπως και κοιμηθουμε :?

και οπως ειπες και εσυ -καλο κουραγιο μανουλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...