Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθυστερηση....


xenaki

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας. θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πολυ σταθερο κυκλο ακριβως 27 ημερες. Αυτο τον μηνα ειμαι στην 8η ημερα καθυστερησης.Εκανα χοριακη το πρωι της 3ης μερας και δυστηχως βγηκε αρνητικο.Δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου.Σας εχει ξανατυχει κατι παρομοιο? Αυριο θα παω στον γυναικολογο.Τι λετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου xenaki, τις Κυριακές δεν έχει πολύ κίνηση το φόρουμ!

Λοιπόν, με 8 μέρες καθηστέρησης κανονικά θα έπρεπε να δείξει θετικό αν είσαι έγκυος. Παίζει όμως ρόλο και το τι τεστ έχεις πάρει και πότε έγινε η σύλληψη. Γιατί έχω διαβάσει πολλές φορές ότι τα predictor κάνουν και λάθη. Καλά κάνεις και πας στον γυναικολόγο αύριο.

Εμένα μου έτυχε 2 μήνες πριν μείνω έγκυος να έχω 10 μέρες καθηστέρηση χωρίς να είμαι έγκυος και τον επόμενο ακριβώς να έρθει 5 μέρες νωρίτερα! πιστεύω ότι επειδή ήθελα πολύ να είμαι έγκυος, η ψυχολογία μου επηρρέασε και τον κύκλο μου. Ελπίζω βέβαια στην περίπτωσή σου να μην ισχύει αυτο!

Καλή επιτυχία. Αύριο ο γιατρός σίγουρα θα μπορεί να σου πει αν είσαι έγκυος ή όχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου! καταρχας θα μπορουσες να επαναλαβεις και τη χοριακη αν και αμα βγει αρνητικη πολυ δυσκολα θετικοποιειται. Αλλα μην ανησυχεις μπορει να ειναι ψυχολογικο , απο αγχος ή ορμονικο ακομα και καμια κυστουλα. Το πιο σωστο ειναι οτι αυριο θα πας στο γιατρο. Ενημερωσε αν θες για το τι θα σου πει. Εμενα μου χει συμβει μια φορα απο κυστη στην ωοθηκη και πηρα αντισυλληπτικα. Και μια ακομη φορα ηταν τελειως τυχαιο. Επισης στην τωρινη εγκυμοσυνη εκανα τεστ ακριβως τη μερα που περιμενα περιοδο και βγηκε αρνητικο και συγκεκριμενα απο αυτα που ειναι ιδανικα να τα κανει πριν να εχεις καθυστερηση και το επομενο τεστ και η χοριακη 3 μερες μετα θετικοποιηθηκαν. Παντως να ξερεις οτι η ψυχολογια επηρεαζει πολυ τον κυκλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1.samantha εκανα χοριακη και οχι predictor στην 3η μερα καθυστερησης.

2.afro 24 δεν εχω κυστες και λοιπα μετα απο υπερηχο που εκανα προσφατα. μαλλον ειναι ψυχολογικο το θεμα επειδη το θελω πολυ!!!!σιγουρα δεν ειμαι αλλιως η χοριακη θα το εδειχνε.απλα λεω μηπως στην 3η ημερα δεν ειχε αμεβει η ορμονη. χλωμο μαλλον εεε????

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχμ ... δεν ξερω εχω ακουσει οτι σπανια μπορει να συμβει αλλα αφου θα πας αυριο στο γιατρο θα σε κατατοπισει εκεινος και μπορει να σου πει να την επαναλαβεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν, για την χωριακή που λες, από ότι γνωρίζω εγώ, η εμφύτευση γίνεται 6-12 (συνηθως 12) μέρες μετά την σύλληψη και από εκεί και πέρα αρχίζει η αύξηση της χωριακής. Για αυτό και κάνουμε τεστ 14 μέρες μετά την ωορρηξία, για να έχουμε δώσει περιθώριο στην χωριακή να ανέβει και να το 'εντοπίσει' το τεστ. Ισως αν έγινε η σύλληψη πιο αργά να μην έχει αυξηθεί ακόμα!

εγώ έκανα χωριακή 12 μέρες μετά την σύλληψη και βγήκε θετική αλλά ήταν ήδη 2 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο γιατί είχα υπολογίσει εκείνον τον μήνα ότι η ωορρξία μου έγινε πιο αργά (την 20η μέρα...το υπολόγισα με τεστ ωορρξίας). Εσύ γνωρίζεις περίπου πότε έγινε η ωορρηξία σου?

Καλή επιτυχία όπως και να έχει και καλωσήρθες στο mammyland!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...