Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ε, ναι λοιπόν, είμαι έγκυος!!! Είμαι στην 7 εβδομάδα! Χθες είδαμε καρδούλα κ το εμβρυάκι φαίνεται να είναι μια χαρά προς το παρόν!

Κρατάμε βέβαια την αναπνοή μας, γιατί κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όλα καλά φαινόταν μέχρι λίγο πριν τη 12 εβδομάδα που σταμάτησε η καρδούλα του...

Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά ο Θεούλης θα μας στείλει ένα υγιές μπεμπάκι! Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά κ ανυπομονησία!

Σας ευχαριστώ όλες που με στηρίξατε μέχρι τώρα! Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς! Εύχομαι στις εγκυούλες να έχουν μια υπέροχη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, στις μαμάδες να χαίρονται τα πιτσιρίκια τους κ σε όσες βρίσκονται στις προσπάθειες σύντομα με ένα υγιές παιδάκι!

Σας φιλώ! :x:x:x

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!! \:D/

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και σε 7-8 μήνες να έχετε αγκαλιά ένα υγιέστατο μωράκι!

Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά, επειδή σου συνέβη μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί, έτσι; Ολα καλά θα πάνε αυτή τη φορά! με το καλό λοιπόν, καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Δημοσίευση
Ε, ναι λοιπόν, είμαι έγκυος!!! Είμαι στην 7 εβδομάδα! Χθες είδαμε καρδούλα κ το εμβρυάκι φαίνεται να είναι μια χαρά προς το παρόν!

Κρατάμε βέβαια την αναπνοή μας, γιατί κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όλα καλά φαινόταν μέχρι λίγο πριν τη 12 εβδομάδα που σταμάτησε η καρδούλα του...

Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά ο Θεούλης θα μας στείλει ένα υγιές μπεμπάκι! Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά κ ανυπομονησία!

Σας ευχαριστώ όλες που με στηρίξατε μέχρι τώρα! Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς! Εύχομαι στις εγκυούλες να έχουν μια υπέροχη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, στις μαμάδες να χαίρονται τα πιτσιρίκια τους κ σε όσες βρίσκονται στις προσπάθειες σύντομα με ένα υγιές παιδάκι!

Σας φιλώ! :x:x:x

Δημητρούλα μου σου εύχομαι όλα να πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Να έχεις μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Να σκέφτεσαι θετικά..και σε 8 μήνες να πάρεις στην αγκαλια σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το "τζουτζουκάκι" είναι εδώ..................

Μόνο αυτό να σκέφτεσαι κοπέλα μου.................

Σε φιλώ.................

Και σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου..............

Έλα να ξεκολλάμε σιγά-σιγά............

Από το άλλο topic........."ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ ποσο σε καταλαβαινω,ιδια περιπτωση ειχα κ εγω κ νομιζω πως σε μια μελλοντικη εγκυμοσυνη θα φοβαμαι να χαρω.θα κραταω μια πισινη για καθε ενδεχομενο.πρεπει ομως να εχουμε πιστη κ αισιοδοξια.με την βοηθεια ΤΟΥ κ φυσικα με λιγη τυχη ολα θα πανε καλα!κοιτα να χαρεις τους μηνες που θα ερθουν γιατι ειναι μια διαδρομη φανταστικη!με τα καλα κ τα ασχημα.κ παλι συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Σας αυχαριστώ κοριτσάκια μου όλες πολύ-πολύ! Με συγκινήσατε με τα λόγια σας... Από το στόμα σας οι ευχές κ στου Θεούλη τι αφτί...

enina, Δεσποινα, mirlitsa, koukida, tesh, samarcande, nena, demie, anastasia, Χρύσα, Πιπίτσα, Μικα, sisi κ Γιελήζ μου σας εύχομαι ο Θεός να σας ανταποδώσει το κουράγιο που μου δίνετε με χαρές!

Σας φιλώ! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

διμιτρουλα...ξερισ εγο δεν μπενο και πολι αλου....

αφτο τορα το ιδα....

εμισ τα ιπαμε και αλου....

αλα σου ευφουμε ολα να πανε καλα..και στο τελοσ να κρατισισ στην αγγαλιασου...το παιδακι σου...

σε φιλο γλικο...και να προσεχισ!!!

post-12392-1387393500575_thumb.jpg

Δημοσίευση

DHMHTRA MOU TWRA EIDA TO MINIMA SOU..XARIKA PARA POLUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! SOU EUXOMAI NA EXEIS MIA TELIEOMINI EGKUMOSUNI KAI SUNTOMA NA EXEIS STA XERIA SOU KAI STIN AGKALIA SOU ENA GERO KAI DUNATO MWRO. O 8EOS AN VLAEI TO XERI TOU KAI OLA NA PANE KATEUXIN:)

EINAI DUSKOLO NA XAREIS AUTI TI FORA ETSI EINAI PANTA TO 3ERW EIDIKA GIA EMAS POU PERASAME APO TA DUSKOLA PRWTA. O 8EOS OMWS EINAI DIPLA MAS, KAI TA DWRA TOU MAS TA DINEI APLOXEIRA OTAN 3EROUME NA TA ZITAME!

ISWS EXW KAI EGW NEA APO TRITI...TWRA NA DOUME...

Δημοσίευση

Νίνα μου σε ξανά-ευχαριστώ για τις ευχές σου... Εύχομαι κοριτσάκι κ στα δικά σου γρήγορα!!! :-*:-*

Persia μου σ΄ ευχαριστώ πολύ... Έχεις τόσο δίκιο σε όσα γράφεις... Εκεί που αφήνομαι να το χαρώ, εκεί με ζώνουν τα φίδια... Σου εύχομαι κοριτσάκι να γίνει κ το δικό σου θαύμα σύντομα... Πρέπει να το πιστέψουμε ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Σου εύχομαι όλες τις χαρές του κόσμου, τις αξίζεις...

Φιλιά σε όλες!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γειά σου stedim με μια κάποια καθυστέρηση διάβασα τα υπέροχα νέα σου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο ! ! !

Σου εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της καρδιάς μου :x:YMHUG::x:YMHUG::x

Και εγώ στις 12,5 εβδομάδες έχασα το πρώτο μου... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά μην φοβάσαι τίποτα. Όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα το κρατάς με πολύ αγάπη στην αγκαλιά σου [smilie=angel13.gif]

Δημοσίευση

Τρισευτυχισμένη σ΄ευχαριστώ πολύ!!! Κ πάλι περαστικά στον γιόκα σου!

Marikaki ευχαριστώ για τις ευχές, ξέρω πως εδώ με καταλαβαίνετε απόλυτα...

Βλέπετε κοριτσάκια δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμα παρά μόνο στους γονείς κ έτσι οι μόνες ευχές που παίρνω είναι από εσάς! Σας ευχαριστώ από τα βάθη κ των 2 καρδιών που έχω μέσα μου!!!

Φιλιά! Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...