Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!


Recommended Posts

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Να είσαστε καλά. Μπορεί να πέφτουν κοντά γεννεθλια και γιορτή και να πέρνει ένα δώρο αλλά πέρνουμε διπλές ευχές. ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalimeroudia!!douleis simera...afiste ta!!!

flwriana mou poluxronos o mikros sou antras!!!s euxaristw kai gia tin euxi..

bikara mou thanks gia ta kala sou logia!!!fagame pikra xtes me to nisi..ti na pw!!kai lew ston antra mou kala eprepe na einai se ola ta kanalia?kai mou leei an den itane tha to evlepes?kai tou lew fusika kai oxi..alla an den isouna esu pali den tha ton evlepa ton karagkiozi..xaxa.makia

bikoulini upomoni koritsaki mou..kai katse na suzitiseis oso mporeis pio irema me ton antrouli sou!to teleutaio pou sou menei einai oi tsakwmoi..!oso gia to fai..ola ta paidia pernane tis faseis tous..ki emena alles meres den ton prolavainw alles etsi k etsi...kai pisteuw pws kathe paidi exei to skari tou..ti na kanoume!apla min tin afiseis..vaze tis fagito wspou na to faei..giati ama sunithisei kai trwei sunexeia pswmi k tetoia ante na ksanasunithisei to fai..

andrianna pragmatika den tin paleueis etsi???ti na pw pia!!!!eisai theopalavi!!

filakia roufixta!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΜΕΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Κ ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ!!!ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΕ!!!!!

JOANAKI KALA ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ???ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ Κ ΦΥΛΟ??ΚΑΛΕ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ??ΕΓΩ 5 ΜΗΝΩΝ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΦΥΛΟ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??

ΒΙΚΥ ΤΙ ΝΕΑ???ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΙ ΝΕΑ??ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΤΕΛΙΚΑ??

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ??Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ??

ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΛΕΜΕ~!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ!!!ΑΜΗΝ!!!ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑ;ΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΧΘΕς ΕΒΡΕΧΕ Κ ΦΥΣΟΥΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΡΕΛΟΚΑΙΡΟΣ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ.....ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΗΖΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΤΙΚΑΛΑ :roll::shock::shock::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κουκλες τι κανετε???

σημερα ηταν η μερα ψωνιων πηγαμε ικεα κ σκλαβενιτη ολη μερα να ημουνα σε εμπορικα κ τιποτα αλλο!!!!!!!

μολις εφτιαξα για τα αγορια πεινερλι να φανε κ για μενα spring roll ;););)

σημερα εχει το νησι επαναληψη αλλα δεν πειραζει θα το δουμε....

σας φιλω γλυκα :-bd:-bd:-bd:-bd

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ ΠΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!Μπρρρρρρρ κανει κρυο!!

Τι κανετε κοριτσοπουλα;;εμεις μια απο τα ιδια...ακουστε τη επαθα χτες το βραδυ...ο αντρας μου ειχε παει σε μια γιορτη κ εγω μονη με τα παιδια στο σπιτι....τα εκανα μπανακι κ ο μικρος ξαφνικα ουρλιαζε....τον ακουμπαω στο ριλαξ κ τρεχω να φτιαξω συμπληρωμα...στα καλα καθουμενα ερχετε η μικρη γεματη με δακρυα και κλαμα...τι επαθες παιδι μου;;;θελω αγκαλιτσα μου λεει...στο μεταξυ ο αλλος να ουρλιαζει...καταλαβενετε σκινικο;;;να θελω να φτιαξω το γαλα κ να μην μπορω...αφηνω τη Μαρισα τρεχω να πιασω τον μικρο κ του κοβετε η αναπνοη απο το κλαμα...καλα τα ειδα ολα;;; :?:? αφου συνηλθε τον αφησα κ η μαρισα να κλαιει υπερβολικα ομως...εφτιαξα το γαλα κτλ...κοριτσια αυτο το σκινικο δεν θα το ξεχασω...ελεγα οτι η μαρισα ηταν γρηνιαρικο μωρο αλλα καμια σχεση ομως...ο μπεμπης κλαιει συνεχεια κ οχι απλα κλαιει...ουρλιαζει...τι να πω;;;βοηθεια μας!!

σορυ αν σας ζαλισα...

τι κανουν οι θαμωνες του νησιου;;;να φανταστω ολες πανω στην TV Ε;;;

ΤΟΝΙΑ ;;;ΠΩΣ ΠΑΣ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΣΤΗς 2 ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΕς ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ...ΛΙΓΕς ΜΕΡΕς ΕΜΕΙΝΑΝ...ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΛΙΓΕΡΗ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕςς;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ;;;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΛΕΝΑΚΙ;;;ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΤΕ;;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!!!

Βικουλίνι τα είδες όλα με τα μικρά εεε??? Αχ τι να πείς...μικρά είναι ακόμα και τα δύο. Θα δυσκολευτείς τον πρώτο χρόνο μέχρι να ξεπεταχτεί και ο μικρός.

Αλήθεια η μικρή πάει παιδικό σταθμό???

Εδώ είμαι ρε Βικουλίνι από τις 8:00!!! Καλέ ξυπνάω 7:00 και είναι ακόμα νύχτα όταν φεύγω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΞΥΠΝΑΓΑ 7 ΠΑΡΑ 15 ΚΑΙ 8 -4 ΔΟΥΛΕΥΑ...ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΣΟΥ..

ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ;;;ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΠΙΣΩ...Κ ΟΤΑΝ ΓΥΡΗΣΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΜΩς ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑ...

Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕΝΩ 20ΛΕΠΤΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΝΗΠΙΟ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ....ΘΑΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μωρέ, κουράγιο...το καλοκαίρι θα είστε όντως άρχοντες!!!

Η καλύτερη εποχή για σας εκεί στο νησί.

Όταν εγώ έκανα τον γιό μου η μικρή δεν ήταν ούτε 1,5 ετών...οπότε καταλαβαίνεις τι πανηγύρια είχαμε κάθε μέρα. Μιλάμε για μεγάλο πανικό...ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι και έφυγα στο χωρίο...μόνο τότε κάπως ηρεμίσανε.

Όσο για τα κλάματα της μικρής, θα τα 'χεις αυτά. Μην ξεχνάς ότι πέρα από την ζήλια, νιώθει κι αυτή κάπως περίεργα με τον ερχομό του αδελφού. Χαρά και ζήλια παράλληλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΣ Κ ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΝΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΑ Ε;;;ΑΧ ΜΑΚΙΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μακάρι να κανονίσουν για καφέ, βλέπεις εγώ λόγω γενεθλίων αύριο του άντρα μου δεν θα πάω στό πάρτυ της Φλωριάνας.

Εν τω μεταξύ πήρα άδεια και την Παρασκευή οπότε θα φύγουμε αύριο για Ερέτρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια γλυκομανουλες τι κανουμε σημερα???

βικουλινι πωπωπ περασε μεγαλο πακετο ρε φιλεναδα αφου το αντιμετωπισες μπραβο σου

ασπακι ερετρια ακουω να τα μας τα 2 σας θα πατε???

φλωριαννα θα ερθουμε κ μεις μαλλον αυριο αν ισχυει ακομα η προταση στειλε μου το τηλ σου αν θες να σε παρω το απογευμα να συννενοηθουμε

φιλακια σε ολες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;;

MIRLITSA βλέπω άγριες διαθέσεις εεε;;; Τι λες θα πάτε για τρίτο;;; :lol::lol::lol:

ΒΙΚΑΚΙ σου έστειλα πμ, εννοείται πως ισχύει η πρόσκληση. Σας περιμένουμε!!!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ φαντάζομαι σκηνικό με τα μικρά!!!! Αχ Παναγιά μου, τι με περιμένει αν δώσει ο Θεούλης και κάνω και 2ο !!!! Πάντως να ξέρεις ότι είναι στο παιδί να είναι γκρινιάρικο. Εχω δει και κάτι κοριτσάκια..... Ο Μητσάρας πάντως απο γκρίνια άλλο πράγμα!!! Δεν κάνει και τίποτα άλλο, ότι θέλει κλέγοντας το ζητάει!!!! Φαινέται έχει καταλάβει ότι τον παίρνει και βλέπει αποτέλεσμα με αυτη την συμπεριφορά :shock::shock: . Μεσα στο Νοέμβριο έχω συναντηση με την παιδοψυχολόγο του σταθμού και θα την ρωτήσω για το πως πρέπει να αντιμετωπίζω κάποια πράγματα, γιατί από' ότι βλέπω με κάνει ότι θέλει και πρέπει να του θέσω κάποια όρια!!! Δεν τα δίνουν και με manual όταν τα κάνουμε :lol::lol::lol::lol::lol: Πάω σήμερα να πάρω το βιβλίο της ΝΤΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ μπας και δω κανένα κολπάκι!!!!

ΕΡΗ-ΣΤΑΜΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου τι κάνετε εσεις;; τα μικρούλια καλά;; Σας περιμένουμε αύριο 11.30!!!

Φιλάκια πολλα σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ θελω να σε γνωρισωω ρε κοπελια αντε να δουμε ποτε θα κανονισουμε καφεδακι...

φλωριαννα το πηρα κ σου ξαναεστειλα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλωριάνα καλημέρα!!!

Πάντα έλεγα ότι ήθελα 3 παιδιά, αλλά τώρα που ξεπεταχτήκανε τα δικά μου και είμαστε καλά, δεν μπορώ να ξαναμπώ στην διαδικασία του τοκετού και του νεογέννητου.

Βέβαια πίσω στο μυαλό μου το έχω.... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανουλίτσες,

Αχ Βικυ μονο που το φαντάστηκα το σκηνικό αγχώθηκα.. Εδώ έναν έχω και όταν κλαίει και δεν ξέρει τι θέλει τρελαίνομαι φαντάσου να ειχα δυο και το ένα μάλιστα βρέφος που δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα… :-ss

Ασπα θυμάμαι ένα τέλειο τριήμερο στην Ερέτρια που πέρασα με τον άντρα μου ακριβώς πριν μείνω έγκυος, αφού όταν έμεινα νομίζαμε ότι εκεί συνέλαβα το μωρό μου :oops: αλλά τελικά ήταν λίγο πιο μετά.. Ήταν τέλεια.. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω και στο ίδιο ξενοδοχείο… :)

Καλά να περάσετε το τριημερο θα είναι τέλεια! Και εγώ ηθελα να πάρω άδεια την Παρασκευή αλλά τελικά κωλώνω να ζητήσω.. :oops::oops:

Χθες πηγαμε σε γιορτή, περάσαμε καλά, φάγαμε πάλι τον αγλέορα.. :@)

Βικυ (μαμα Χάρη) θέλω την συνταγή για τα πεινιρλι. Κανε καλέ και εσυ τιποτα να ανεβάσουμε στο blog! Αφου εισαι μαγειρισα δωσε ένα χεράκι!

Για να μην παρεξηγηθώ το blog το έφτιαξα ετσι για την πλάκα μου, επειδή ειμαι τρελή με την μαγειρική, δεν το έφτιαξα για να βάλω διαφημίσεις και να βγάζω λεφτά.

Πήγα και πήρα και το δώρο του Δημητράκη της Φλωριάνας χθες, ναι ναι θα έρθουμε οικογενειακώς, χαίρομαι πολύ, αν και το αγχος μου είναι ότι θα ειμαι η μεγαλύτερη μανούλα.. έκλεισα τα 35 και μ’επιασε ψυχολογικό..

Φιλάκια πολλά κορίτσια μου!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...