Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!


Recommended Posts

κ καλα θα κανεις αυτος τι ζορι τραβαει???πως μου τι δινουν οι ανθρωποι που κατα καποιο τροπο θελουν να σου κανουν κουμαντο στη ζωη σου!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΔΩΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.... :twisted::twisted:

ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ;;;;;

Κ ΕΓΩ ΓΙΝΑ ΜΠΙΛΙΕς ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. :twisted::twisted::twisted: ...ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΖΑ ΠΑΛΙ...ΜΟΛΙς ΤΕΛΙΩΣΕΙ Ο ΘΥΛΑΣΜΟΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΛΙ,,,

ΠΙΕΙΤΕ ΠΙΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑΜΥ Κ ΒΙΚΑΚΗ....

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ :cry::cry: ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΧΙ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ??? :lol::lol:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!11ΡΟΥΒΑ-ΒΙΣΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!Ε?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου!! Τι κανετε??

Νευρα πολλα βλεπω!! Δωστε να ξεδωσετε!!! :) Χρειαζεται που και που.Και εμεις τελευταια ολο ξεσπαμε ο ενας στον αλλο.Ποιο πολυ εγω βεβαια! :lol: Πολλα νευρα σε αυτην την εγκυμοσυνη!

Και εγω κοραστηκα σημερα.Μαγειρεψα γεμιστα με γεμιση πληγουρι και εκανα και δουλειες απο πανω.Ειχα και την μικρη μεσα στα ποδια μου και κααλαβαινετε τι γινοταν! Τωρα καθησα στα αυγα μου γιατι ποναω χαμηλα.. :oops:

Βικακι μου αχ αυτα τα ρακομελα!! Πιες και για μενα εννοειται!! Καλα να περασετε!!!!

Βικουλινι μου με το μαλακο οι δουλιτσες.Φρεσκοεγχειρησμενη εισαι και δεν κανει να ζοριζεσαι.Το ξερεις αλλωστε.Φιλακια στα μικρα σου.Βαλε και καμια φωτο του μπεμπη μολις αδειασεις! :)

Σταμμυ μου να του την πεις του φιλου σας αν συνεχισει! Τι ατομα υπαρχουν θεε μου!!!!!

Αδερφουλα μου πως περασατε χτες?? Ηρθαν οι φιλοι σας τελικα??

Ελευθερια μου μια απλη τουρτα ηταν.Πηρα 3 ετοιμα σοκολατενια παντεσπανια,εκανα μια στρωση με κρεμα ζαχαροπλαστικης που μου αρεσει πολυ και 2 στρωσεις με κρεμα γκανας.Απο πανω βαλαμε και τα ζαχαρωτα με τον αντρουλη μου και ετοιμη η τουρτα! Δεν ειμαι για πολλα πολλα τελευταια! Αλλιως θα εκανα κανονικη με ζαχαροπαστα οπως ηθελα.

Τονια μου σορρυ που εφυγα ετσι το πρωι αλλα ηρθε η πεθερα μου και πιαστηκα.Φιλακια στην κοιλιτσα και στον μικρο.

Αυτα τα λιγα απο εμενα.Τα φιλια μου σε ολες και ευχες για ενα ομορφο ΣΚ!! :-*:-*:YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bonjour....

Τί κάνετε κοριτσάκια μου/?

Προχτές άλλη μια φορά έγινα ρεζίλι...με πήρε ο υπνος στον καναπε κατα διαστηματα και μετα πηρα τον Νικολα να τον κοιμησω γιατι ειχε αφυνιασει και με κοιμησε εμενα τελικα...οχι οτι ηθελε και ιδαιτερη προσπαθεια αυτο...τα παιδια μαθημενα στο να κοιμαμαι παντου ορθια, γιατι ακομα και σε κοινούς φίλους μας που παμε με παιρνει ο υπνος, έφυγαν κι οταν ξυπνησα κατα τις 2 τα ξημερωματα ειχαν φυγει., στη 01.00 μου ειπε ο Βασίλης, ξεφτιλα εγινα παλι...αλλα με τετοια κουραση που να αντεξω η δολια...

Βίκυ καλά να περάσετε! Καλά ρακόμελλα...Στάμμυ ελπίζω να περάσατε καλά...όσο για την κουμπαρα δεν εχω λογια επι του θεματος...νμην ασχολεισαι!

Βικουλίνι μου σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι!! Κράτα γερά φιλενάδα!

Αδερφούλα μου τα διάβασες τα χαϊρια μου για προχτες...δεν το ευχαριστηθηκα...Εγω σήμερα θα κάνω γεμιστά για αύριο...

Περιμένω κόσμο πάλι, το άλλο ζευγάρι που είναι κοινοι φίλοι με τους προχτεσινούς αλλά ευτυχως είναι μεσημέρι και δεν θα με πάρει ο ύπνος...αφηστε που θα κουρεψει η κοπελα τον Νικολα και τον Βασίλη και θα έχουμε δράματα εδώ...χιχι θα του τα κάνω moican...ουρίτσα...και μπροστά καρφάκια...είδαμε ένα παιδάκι στην τηλεόραση και πολύ το λιγουρεύτηκα το κούρεμα και είμαστε κι οι 2 σύμφωνοι,,, ευτυχως. Βέβαια ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν θα κάτσει το ξέρω, αλλά θα το προσπαθήσουμε!!

Πάω να μαγειρέψω γιατι θα κατσουν και για φαγητο τα παιδια...

Φιλακια σε ολες να εχετε μια όμορφη Κυριακή...ΑΝ και φαίνεται απο τώρα ο καιρός βοηθά για βολτίτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ Κ ΟΙΜΕΛΑΓΧΟΛΙΕΣ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΙΔΕΡΩΜΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ...ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΡΟΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! :D:D

ΒΙΚΑΚΙ ΗΠΙΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ???!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΕΧΘΕΣ!!!ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ 40ΝΤΗΣΩ ΜΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ....ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΦΤΩ ΞΕΡΗ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηρθααααα παλιιιιιι!!!τι μου κανετεεεε???

χαθηκα,αλλα δεν πολυπρολαβαινω ρε κοριτσια!!διαβαζω κ για το διπλωμα....οσο μπορω,γιατι δεν μ'αφηνουν τα παιδια...να δω τι θα γραψω! :roll::lol:

εχω κολλησει κ με ''το νησι''!!!!χιχιχιχι!!!οπου δω τη λεξη νησι τρεεεχωωωωω να διαβασω!μα τοσο διαβασμα πια ουτε στο σχολειο!!! :lol::mrgreen:

να φανταστειτε οτι τη μισω την ιστορια γενικα κ ποτε δεν εδινα βαση κ τωρα οποιος με ρωταει αν βλεπω ''το νησι'',αρχιζω ενα κατεβατο με ημερομηνιες,ονοματα,τοποθεσιες,ακομα και τετραγωνικα μετρα!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ!!τι θα κανω πια?/ετσι κ κολλησει το μυαλο μου,δεν ξεκολλαει με τιποτα!!! :-ss:-ss [smilie=icon_study.gif]

εσεις τι νεα για πειτε???!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ;;ΕΙΠΙΑΤΕ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ Ε;;;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ Κ ΚΕΦΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ...Κ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ;;;ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΤΛ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ;;;

ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΣΠΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ....ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;; :cry::cry::cry::cry: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΗ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε κοριτσια...??σημερα ειναι η μερα του σουβλακιου δεν εχω κανει τιποτα δεν τη παλευω για τιμοτα μονο μαμ θελω να κανω....αυριο με περιμενει να βαλω ταξη στο χαμο....

περασαμε πολυ ωραια παντα οταν παμε εκει περναμε ωραια εγω κλασσικα τραγουδησα το ζητουσε το κοινο μου(ψωναρα τα ειπαμε)...αντε με βλεπω κ στο x-factor διπλα στο γλυκο μου το σακη!!!!!!!!!!

βικακυ γιατι δεν το βαζεις στο καροτσι το πρωι να πατε καμια βολτα ετσι να ξεφυγεις λιγακι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ...ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΧ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΩ!!!ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΙ ΖΟΡΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως το νησι πολυ καλοοοο κ δυστηχως αυριο δεν θα το βαλει ρε γμτ!!!!!!!!!!!!

Γιατί καλέ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!αστα μιρλιτσα!αυριο στις 9 θα δωσει διακαναλικη συνεντευξη ο γιωργακης ο βλακας!!τα νευραααα μουυυυυυ!!παει το νησακι μου!!μου ρχεται να τον σκοτωσω!! :evil::evil:

την τριτη ευτυχως θα παιξει τα 2 πρωτα επεισοδια στις 21:50!!ε κατι ειναι κ αυτο,αν κ απο μεσα μου βραζωωωωωω!!!!!!να ξεροσταλιαζεις μια ολοκληρη εβδομαδα κ να ερχεται ο παπανδρεου να σου κλεβει τη χαρα σου!!! :cry::evil: αντε τωρα παλι μια ολκληρη εβδομαδα!1δεν μπορω...δεν αντεχω!! :cry::cry:

βικουλινι μου ωχ μωλε μην πεφτεις!!δεν μπορεις να πας σε καφετεριες με τοσο καπνο,αλλα ντυθειτε καλα κ ζεστα,παρε το καροτσακι κ πηγαινετε μια βολτουλα η' για ψωνια!!!θ'αλλαξει η διαθεση σου,σιγουρα!παρε αν γινεται κ ενα δωρακι για σενα,ενα του μωρου....θα ξεδωσεις!!!θα το δεις!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά κι αυτός Δευτεριάτικα βρήκε να μας τα πει???? :evil:

Πάλι καλά που θα ανταμοιφθούμε την Τρίτη με 2 επεισόδια :!:

Κατά τα άλλα, πως είστε κοριτσάκια?? Τα παιδάκια σας???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετεεε???

Βικάρα που χτυπησαμε ρακόμελα χθες? Ζηλευω πολύ, περιττό να σου το πω!

Κουρευτηκα! Παρακουρευτηκα για την ακριβεια αλλα ήθελα να καθαρισουν τα μαλιά μου γιατι ηταν ταλαιπωρημένα. Τα εκοψα πως ταχει η Καρέζη στο μια τρελή οικογένεια?? Ετσι. Αφου είμαστε μια τρελή οικογένεια είπα και γω να ταιριάζω σε όλο το concept.. Τα σκουρηνα πολύ επισης, εκανα και φράντζα εκανα και ανταυγιες χαμος! Το παιδι μου πάντως με αναγνωρισε... ;) Απλά το κοντό δειχνει ακομη πιο πολύ τις μαγουλάρες μου και συγχιζομαι αλλα δεν βαριεσαι.. θα ξαναμακρυνουν..

Κατερινάκι μου και εμένα με έχει πάρει ο υπνος με φιλους στο σπιτι απειρες φορές μπορώ να πω αλλά εντάξει με πολύ κολλητούς, δεν παρεξηγούν.. Αλλα εμένα μου την δινει που δεν την παλεύω..

Πωπω αυριο εχει διακαναλική ο Γιωργάκης γαμωτο τρελάθηκα που μου το είπατε.. θα πήξω στο net αυριο...

Φιλάκιαααααα :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλάκα πλάκα Έρη κι εγω ήθελα να τα κόψω αρκετά τα μαλλιά μου, έτσι για αλλάγή.

Πήγα λοιπόν στο κομμωτήριο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά τα έκοψα μέχρι 4-5δάχτυλα.

Άσε που έκανα να φτάτζα-αφέλιες...είμαι λίγο σαν βλαμμένη αλλά τρίχες είναι και θα μακρύνουν.

Κατα τα άλλα θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα καρέ, αλλά θα φαίνομαι πολύ μπουλούκο μιας και ακόμα δεν έχω χάσει κανένα κιλό... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ασπα μου ξέρεις με πονάει αυτο το θέμα αλλά τελος πάντων πρεπει να χαλαρώσουμε σιγά μην σκάσουμε κιολας ολα καλα. Οι μαγουλάρες μου πάντως τώρα κάνουν μπαμ... Anyway...

Εχω σιδερο τώρα γκρρρρρρ

Φιλάκια καληνυχτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

ΛΕΝΑΚΙ ΑΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ??

ΕΡΗ ΤΙ ΝΕΑ??ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.Ε??

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ,ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΟΠΑΝΗΣΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΒΟΤΚΕΣ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ??

ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ,ΑΧ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ!!!!!!!!!!! :(:(

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΣΠΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙΑ!!ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΠΑΛΙ!!

ΣΤΑΜΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΣΕ;;;ΕΧΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΠΛΕΟΝ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΣ;;ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΑ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ;;ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;;;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ...ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ Κ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΑΝ Κ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ;;ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ;;;

ΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ;;ΣΟΡΥ!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΕΓΩ;;;ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩ ΕΡΓΟ ΦΕΤΟΣ... :cry::cry::cry::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βικουλίνι, καλή εβδομάδα!

Καλά είστε?

Καλέ μην ακούς κανένα και κάνε τις βολτούλες σου με τα παιδάκια σου, τι ανάγκη τους έχεις???

Αλήθεια πως είναι ο καιρός εκεί?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...