Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνωρίζετε αυτόν τον γυναικολόγο???


Domenica!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μου σύστησαν μετά την πατάτα που έφαγα απο τον γιατρό στην πρώτη εγκυμοσύνη και την απόλυτη αδιαφορία του, τον κύριο Παναγιώτη Μπαγάκη.

Είναι στο Γαία και έχει ιατρείο στον Κορυδαλλό. Μου τον σύστησε φίλη γιατρός, και τυχαίνει να ειναι και κοντα μου, αφού μένω Νίκαια. Δεν έχω ακούσει τίποτα όμως πουθενά για αυτον, και καμια κοπέλα δεν τον έχει στο φορουμ μου φαίνεται :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕΝΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Κ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΞΕΓΕΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ.Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΛΠ.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Κ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, όταν είχα πάει με την θεία μου να τον δω (έκανε εκεινη τεστ Παπ) αλλά είχα τις επιφυλάξεις μου γιατι δεν ειδα καμια έγκυο στο σαλόνι και σήμερα που πηρα να κλεισω ραντεβου για Παπ, μου έκλεισε η γραμματέας του αμέσως για Τετάρτη. Δεν έχει κόσμο δηλαδη? Εχουμε συνηθήσει στους μεγαλογιατρούς που σου κλείνουν για πέντε χρόνια μετά ραντεβού και μας κακοφαίνονται τα εύκολα μου φαίνεται......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΛΥΠΕΙ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ Κ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ.ΠΗΓΕΝΕ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...