Μετάβαση σε περιεχόμενο

utrogestan prin to test?


tzenoula

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!θα ηθελα τη γνωμη σας για το εξης:

μεσα του μηνα με τεστ ωορηξιας ηξερα ακριβως τις γόνιμες μερες

και καναμε τις αναλογες προσπαθειες με το συζυγο μου.Η προηγουμενη περιοδος μου ηταν 27/7 και με κυκλο 32 ημερων λογικα περιμενω 29/8.Αλλα απο χτες 26/8 αρχισα να εχω καποια καφε υγρα που σημερα εξελιχθηκαν σε κοκκινα σκουρα και αυξηθηκαν.Να σημειωσω οτι πριν ενα χρονο ειχα μια αποβολη αμεσως μετα απο θετικο τεστ κ χοριακη 60.Ο γιατρος μου τοτε μου είχε συστησει να εχω παντα μαζι μου utrogestan κ να αρχισω να τα παιρνω αν δω καφε η αιμα.Ετσι και εκανα,αλλα δεν ηταν γραφτο φαινεται.Οποτε τωρα αναρωτιεμαι αν πρεπει να παρω χαπια αν και σημερα το τεστ που εκανα ηταν αρνητικο.Λογικα πρεπει να κανω τεστ καποιες μερες μετα τις 29/8. Aλλα μηπως θα ειναι αργα αν τωρα γινεται η εμφυτευση του εμβρυου?

Δεν εχω μιλησει με το γιατρο μου γιατι σκεφτομαι να τον αλλαξω οποτε θελω να με αναλαβει καποιος απο την αρχη.Βεβαια μπορει απλα να ειναι αστατος ο κυκλος μου λογω θαλασσας κλπ,αλλα καταλαβαινετε τι ιδεες σου μπαινουν οταν θελεις να μεινει εγκυος...

ευχαριστω εκ των προτερων..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καλυτερο θα ηταν να επικοινωνισεις με τον γιατρο σου και να τον ενημερωσεις, λογω του ιστορικου σου!

Προσωπικα δε μπορω να σου δωσω καμια αλλη συμβουλη αλλα θελω να σου ευχηθω να πανε ολα καλα ;):) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα το ουτρογεσταν κακο δεν θα σου κανει . εμενα επειδη ειναι αδυναμος ο σακος μου περνω ουτρογεσταν για ν κρατησει το εμβρυο . παρε τον γιατρο σου. και μηνε ξαπλα ην κανεις τπτ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΟΥΤΡΟΓΚΕΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Κ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!

ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι αυτο που σου ετυχε τη προηγουμενη φορα με το θετικο τεστ πιστευω ηταν τυχαιο και μενα εχει συμβει και σε παρα πολλες γυναικες...δε σημαινει οτι εχεις προβλημα..ο δικος μου γιατρος ειναι κατα σε οποιαδηποτε βοηθεια τις πρωτες βδομαδες της κυησης ακομα και αν υπαρχει προβλημα,πιστευει οτι αν ο οργανισμος δεν ενεργοποιηθει να κρατησει το εμβρυο θα εχει τους λογους του.φαντασου εγω με αποκολληση απο την εκτη βδομαδα πηρα utrogestan μετα την ενατη βδομαδα.αυτα απλα στα λεω για να δεις και μια αλλη οπτικη..οτι και να κανεις παντως να ρωτησεις πρωτα το γιατρο σου η και καποιον αλλο γιατρο..!!ευχομαι ολα να πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ!)ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ?ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ),ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΙΔΕΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ(ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τζενουλα μου στον μεγαλο μου γιο ειχα κανει εξετασεις στην πρωτη επισκεψη στο γιατρο μου.οταν λεω εξετασεις δεν εκανα σαλπιγγογραφια ουτε ο αντρας μου εκανε σπερμοδιαγραμμα.εκανα γενικες και για μικροβια και για να δω τι ομαδα αιματος εχω.βγηκε οτι ειχα αδρεοπλασμα.ειναι ενα μικροβιο που το κολλησα απο σκυλια και γατια και αν εμενε εγκυος,υπηρχε περιπτωση αποβολης.εκανα θεραπεια ξαναεκανα την ιδια εξεταση και ηταν ολα καλα.προσπαθησαμε 3 μηνες οπως μου ειπε ο γιατρος χωρις αποτελεσμα και μετα εκανε ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα.στον μικρο μου επειδη εμεινα εγκυος οταν ο μεγαλος ηταν 10 μηνων δεν εκανα τετοιες εξετεσεις.παντως ειμαι της αποψης να τις κανεις για να σου φυγει και η ιδεα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για αυτο το μηνα το εχασα το τρενο,γιατι εμαθα οτι οι ορμονικες εξετασεις γινονται στην αρχη του κυκλου.θα τις κανω οπωσδηποτε στο επομενο κυκλο,εκτος αν δεν εχω περιοδο τον αλλο μηνα!χαχα!σ ευχαριστω για τις πληροφοριες μαρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...