Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μέσα σε ενα απογευμα..

Recommended Posts

Τι μπορει να συμβει απο την μια στιγμη στην αλλη... :(

Τελικα τιποτα δεν ειμαστε...

Ευχομαι να ξεφυγει η κοπελα τον κινδυνο και να γυρισει

κοντα στο κοριτσακι της και στα ατομα που την αγαπανε.

Ειναι πολυ αδικο να συμβαινουν τετοια πραγματα γμτ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ κοριτσια ευτυχώς τα νέα είναι ευχάριστα..βγηκε απο την εντατική και την πήγαν στην ορθοπεδική...πιστευω πια πως απο δω και περα όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο..:) Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!Ναστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε..

περαστικα να ειναι.

Τελικα τι ειμαστε?ενα τιποτα ειμαστε.και αυτο το καταλαβα και απο προσωπικη πειρα τον δεκαπενταυγουστο που χασαμε τον ξαδελφο μου απο μηχανη 28 χρονων παλλικαρη.

Στάθηκε τυχερή η κοπέλα μέσα στην ατυχία της...Πολύ χάρηκα που ξέφυγε τον κίνδυνο. Η παναγίτσα την βοήθησε για να μην αφήσει μόνο το κοριτσάκι της... :) Εύχομαι καλή ανάρρωση να έχει και να επιστρέψει γρήγορα στο σπιτικό της.. :)

Φανή μου,περαστικά.Ολά καλά θα πάνε αυτό να σκέφτεσαι κ να δίνεται κ στην μικρή θετική ενέργεια!Εφόσον βγήκε απο την εντατική κ διέφυγε τον κίνδυνο ολα θα καλυτερέψουν!Κ εσυ ρόδο μένεις?Αφού ξέρεις πως απο οδική συμπεριφορά εδω δεν διαθέτουν,τι αναρωτιέσαι?Ολα καλά να σας πάνε κ μπράβο που είστε δίπλα στη μικρή!

Τελικά κορίτσια τίποτε δεν είναι σίγουρο...πας μια μέρα να χαρείς και την άλλη σου φευγει κάθε ελπίδα και χαμογελο...σήμερα η καρδιά της της κάνει παιχνιδια...έχει αρρυθμίες...τη μια στιγμή είναι σταθερή και την άλλη κατεβαίνει κατακορυφα...ο κίνδυνος εμβολής παραμονεύει..κι αυτό το πάχος γαμώτο...αν δεν ήταν παχουλή ίσως ήταν πιο ελπίδοφόρα η κατάσταση...βλέπω τον άντρα μου και ενώ τη μια στιγμή ο άνθρωπος ελπίζει την άλλη τον βλέπεις καταρακώμένο...τι να κάνω..κι εχθές που είδαμε οτι τα πράγματα πήγαν καλύτερα τουπ προτεινα να πάμε θεατρο μπας και χαμογελάσει λιγο..και σημερα του βγηκε ξινο...και αισθάνομαι ασχημα..

Μην απελπίζεσαι...Εχε πίστη πως ολα θα πάνε καλά...Καταλαβαίνω πως αυτά τα σκμπανεβάσματα κ το κρυο-ζέστη σας κάνουν την ψυχολογία κουρέλι κρατήσου δυνατή για τα παιδιά κ τον άντρα σου μην καταρεύσετε ολοι...

Δίνε τους φιλιά για να παίρνεις θετική ενέργεια απο εκείνα.Σε φιλώ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΣΣΟ ΜΠΟΡΕΙς ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙς ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΟΣΦΥΑΛΓΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙς 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙς 30 ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΚΑΛΑΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΗΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙς ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΝΤΙΘΡΩΜΒΟΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Εμ γιατί εγώ, όπως γύριζα απ' το σχολείο έσκυψα να δω για τρία δευτερόλεπτα το air condition και ξέφυγε το αμάξι και σμπαραλιάστηκε (ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα) κι ένα μήνα μετά έπεσα κι εγώ στο ίσιωμα και έσπασα το χέρι μου...

Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα, κράτα μας ενήμερες...

Κορίτσια καλησπέρα..τελικά όλα σταθερά...απλώς το αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι αυτό που σας είπα..για τρεις εβδομάδες υπάρχει ο κίνδυνος της εμβολής...κάθε μέρα που περνάει κάνουμε το σταυρό μας και λέμε δοξα το θεό...αλλα ποτε ποτε μου περνάει απο το μυαλό η σκέψη κι αν μέσα σε αυτές τις εβδομάδες γίνει το κακό;;; και μου σηκώνεται η τρίχα..εν τω μεταξύ δε σας είπα το άλλο..κάπνισε τσιγάρο!!!!! Απιστευτο;;;; Κι όμως...το έκανε..ετσι μου ερχεται να της χώσω ένα μπάτσο..εμείς καρδιοχτυπουμε κάθε μέρα κι αυτή κάπνισε...!!!!Δε φτάνει που είναι τετράπαχη..δε φτάνει που ο ργανισμός της είναι καταπονημένος και κάθε λεπτό που περνάει είναι σημαντικό , δε φτάνει που το κοριτσάκι της μετακομίζει απο θεία σε θεία(2 ειμαστε) και ο θεός ξέρει τι Γολγοθά τραβάει κι αυτό μέσα του...αυτη το τσιγαράκι της!!!!!¨Ηθελα να ξερα ποιος της το έδωσε...!!!!!

περαστικα ευχομαι.. Μαλλον δεν εχει την επιγνωση του προβληματος γθια αυτο καπνισε.. Πιστευω πως ολα θα πανε καλα. Τα φιλια μου στα τιρογαριδακια σου και στο κοριτσακι της.

• 2 weeks later...

Tirogaridaki, ξέρω παρόμοια περίπτωση.Ήταν πεζή και τη χτύπησε αυτοκίνητο.Έσπασε δυο πόδια, ένα χέρι.Όχι μόνο περπάτησε, αλλά δεν της έμεινε κανένα κουσούρι.Βέβαια πήρε χρόνο, είχε σίδερα στα πόδια, έκανε αντιπηκτικές ενέσεις (για το κίνδυνο θρόμβωσης) για πολύ καιρό κλπ

Εύχομαι περαστικά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...