Μετάβαση σε περιεχόμενο

4,7 χοριακη και ταυτοχρονα περιοδος?????


arkoudakia

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι επείγοντος τη γνώμη σας…. Είχα 4 μέρες καθυστέρηση και πήγα σήμερα το πρωί για χοριακή εξέταση. Πριν πάω να πάρω τα αποτελέσματα που ήρθε κανονικά η περίοδος , παρόλα αυτά πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης και έδειξαν 4,7!Τι σημαίνουν όλα αυτά? Πως γινεται να δειχνει λιγο και να μου ερχετε και περιοδος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου ειναι πολυ χαμηλη η χοριακη σου γι αυτο κ αδιαθετησες!!μπορει απλα να εκανες μια βιοχημικη κυηση κ γι αυτο να καθυστερησεη

Περιοδος σου.παντως με τοσο χαμηλη τιμη κ περιοδο δε ειναι εγκυμοσυνη πιστευω.στα λεω με βαση τα δικα μου δεδομενα μετα απο 3 αποβολες!παντως παρε τηλ το γιατρο σου να δουμε τι θα σου πει.εαν δεις οτι δεν εχεις κανονικη ροη ξανακανε χοριακη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνησω με τη Καλλι , μη στεναχωριέσαι ομως.

Η χημική εγκυμοσύνη είναι κατι που συμβαίνει συχνά, πολλές φορές μάλιστα δε γίνεται καν αντιληπτό αν η γυναίκα δεν κάνει τεστ εγκυμοσύνης, μπορεί να θεωρηθεί ως καθυστέρηση περιόδου κατά λίγες μέρες. Το προβλημα της πρωιμης αποβολής και της ''χημικής '' εγκυμοσύνης ειναι αναξέλεγκτο κι έξω από τις δυνατοτητες συνητρησης της εγκυμοσύνης με φαρμακευτικά μεσα.

Να ξερεις πως οι περισσοτερες γυναικες ειχαν στη ζωη τους βιοχημικες εγκυμοσυνες τις οποιες δεν καταλαβαν ποτέ... δεν αποκαλειται καν αποβολη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από όσο ξέρω αν η χοριακή είναι κάτω από 5 δεν υφίσταται εγκυμοσύνη. Εσύ που είχες και καθυστέρηση έπρεπε ήδη να είναι αρκετά ανεβασμένη.

Καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

arkoudakia συμφωνώ με τα άλλα κορίτσια. Ίσως ήταν μια εγκυμοσύνη στην πολύ αρχή της. Για λίγες ημέρες ίσως και ώρες.

Απλώς κάνε μια επίσκεψη στον γιατρό σου για να δεις οτι όλα είναι καλά και λογικά θα σου πει να κάνεις μία χωριακή ακόμη για να εξασφαλίσει ότι είναι στο μηδέν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...