Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα Pampers jumbo pack!!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας!!!

Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να το συζητήσω μαζί σας... (Πιστεύω πως δεν είμαι η μόνη).

Τώρα που γιορτάζει η P&G τα 50 χρόνια έχει βγάλει προσφορά τα jumbo πακέτα τις Pampers -5ευρώ. Έτσι και εγώ μιας και είδα αυτή την προσφορά αγόρασα 4 πακέτα... ξέρετε πόσα pampers καταναλώνονται μέσα σε ένα μήνα... Όπως και να έχει μόλις άνοιξα το πρώτο πακέτο παρατήρησα πως αυτές οι πάνες δεν είναι ίδιες με αυτές που αγόραζα στην κανονική τιμή!!! Αυτές έχουν απορροφητικό βαμβάκι μέχρι την μέση της πάνας, από εκεί και πέρα είναι σκέτο χαρτί με αποτέλεσμα ο μικρός μου που είναι σχεδόν 6 μηνών με το που ενεργηθεί να του βγαίνουν από την πλάτη!!

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει προσέξει και κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν ξέρετε που θα μπορούσα να το καταγγείλω!!! Γιατί μπορεί να μην τα αγόρασα 26ευρώ αλλά και 21ευρώ δεν είναι λίγα!!!

Παρακαλώ αν γνωρίζεται κάτι απαντήστε μου!!!

Φιλικά

Ειρήνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ιρενε μου το μέγεθος του πόσου που διέ8εσες δεν έχει σχέση ! και 1 έυρω νά είχε εχείς δικαίωμα να το κάταγγειλεις στο ινστιτούτο καταναλωτων !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

irenenik ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΠΑΜΠΕΡΣ ΟΧΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΛΑΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕΡΙΑΤΗΛ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

irenenik κι εγω το εχω παρατηρησει αυτο. Εμεις εχουμε διαρροη και ειδικα το βραδυ της αλλαζω 2-3 πανες!!!! Να σημειωσω πως τους τελευταιους μηνες κι εγω παιρνω τις μεγαλες συσκευασιες, τα jumbo η τα mega λογω χρησης για να μην τρεχω συνεχεια να παιρνω καινουργιες. Παιρναμε τα active fit μεχρι που βρηκα ενα φυλλαδιο μεσα που εγραφε πως θα τις κανουν λεπτοτερες(ποσο πια?) και αν ηθελες να συμπληρωσεις ενα ερωτηματολογιο αν μεινεις ικανοποιημενη.Τοτε παρατηρησα πως βρεχοταν συνεχεια και μπηκα στο site pampers και τους εγραψα ενα σωρο, οτι ειμαι πληρως απογοητευμενη.

Αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκα, πηρα libero αλλα δεν με βολεψαν, ειναι πολυ χοντροκομμενες μπροστα.Μετα ξαναγυρισα pampers αλλα πηρα baby dry και καπως καλυτερα ειναι τωρα.

Θα το ψαξω κι εγω λιγακι αν υπαρχει γραμμη τηλεφωνων αλλα μαλλον πρεπει να μαζευτουμε πολλες για να μας παρουν σοβαρα :angry:

Ωστοσο Αφροσιτη αυτο που λες,εχει ενα δικιο, δεν ειχα σκεφτει πως μπορει να βαζουν πανες χαμηλοτερης ποιοτητας. :blink: Ελεος πια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

prin apofasisw poies panes tha kataliksw na tou foraw eixa dokimasei tis pampers polu ,otan malista pira to megalo paketo katalaba amesos thn diafora sto xeri mou .pira mia pana apo kanonikh siskeyasia kai mia apo thn siskebasia sto megalo paketo kai eixane diafora .

den ksana piga thn megalh siskeuasia pote ....kai meta apo ligo ekopsa kai ta pampers giati den eixane thn aporofitikothta pou thelame genika .panta ekane polu reusta kaka kai panta ebgazan .

egw edw kai polous mhnes pernw mono libero kai den tis allazw .tora pia forame pana brakaki ....mporei na einai pio xontres alla exoun aporofitikothta kai aksiopistes oti kai na ginei .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταγγελία μπορεί να γίνει απ' ό,τι ξέρω στη γραμμή καταναλωτή -1520.

Κι ο δικός μου κάνει κακάκια αρκετά υγρά και με τα πάμπερς δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη και δεν ξαναπήρα! Εκτός από πανάκριβα δεν με βόλεψαν ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Τώρα του φοράω libero επειδή έχω κουπόνια αν και είναι αρκετά σκληρά και περισσότερο μου αρέσουν τα BABYLINO που εκτός των άλλων είναι οι μόνες ελληνικές πάνες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον!!!

Βέβαια εχθές ήμουν τόσο εκνευρισμένη που έψαξα κατευθείαν και έστειλα mail στο ινστιτούτο καταναλωτών, δεν σκέφτηκα καθόλου να πάρω στην pampers...

Μάλλον όπως είπε και η φίλη μας littlestar πρέπει να μαζευτούμε πολλές για να μας πάρουν στα σοβαρά!!!

Ελπίζω να γίνει κάτι με το μήνυμα που έστειλα γιατί είναι απαράδεκτοι να μας κοροϊδεύουν έτσι!!!

Αν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμένα πάντως που ειδοποίησα το ΙΝΚΑ για ανάλογο θέμα με κρεμούλες της Μιλούπα που ήταν ληγμένες περιμένω ακόμα απάντηση.

Αν έχεις καλύτερη τύχη να μας ενημερώσεις να ξέρουμε

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

κοριτσια πριν ενα μηνα πηρα και εγω ενα πακετο παμπερς αυτα με το φεγγαρακι για τη νυχτα και μυριζανε πολυ ασχημα και τυχαια το καταλαβε η μαμα μου που επαιζε με το μωρο πηρα τηλ την εταιρια και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για το μωρο και πηρανε μυρωδια η απο την δικια τους αποθηκη η απο την αποθηκη του σουπερ μαρκετ μου στειλανε κουπονια δωρεαν 22 ευρω να παρω καινουριο πακετο και απο τοτε τα μυριζω συνεχεια τα λιμπερο μου δωσανε δωρο απο το μαιευτηριο αλλα δεν κλεινανε καλα τα αυτοκολλητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...