Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια στα χερια σου! στειλε ενα να σε μενα το παμφαγο μαμουνακι...εγω εφτιαξα πιτσουλα, μονο το ζυμαρακι πηρα ετοιμο, τα υλικα τα εβαλα μονη μου, ανοιξα κ μια μπυριτσα ανευ αλκοολ και βλεπω μπαλα με αντρουλη μου.. (με το λαπτοπι διπλα μου..γιατι βαριεμαι τη μπαλα)..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντε καλή όρεξη! Εγώ είμαι τυχερή ο αντρούλης μου δεν βλέπει τέτοια καθόλου! Ευτυχώς γιατί δεν θα άντεχα να περάσω αυτά που περνάγαμε με τη μητέρα μου όταν έμενα μαζί τους! Ο πατερούλης μπορεί να δει ότι αγώνα έχει ακόμα και άσχετες ομάδες να έπαιζαν! Και όταν δεν υπήρχε άλλη τηλεόραση τρώγαμε φρίκη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΣΤΑΓΟΝΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Η ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ!!!!BARBIE ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΛΕΜΕ....ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΚΑΩ!!!!

ΚΟΡΤΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΥΝΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

barbiepa έγραψε:

Ο άντρας μου μου είπε αύριο να πάμε στο Λητώ μαιευτήριο να δούμε τη διαφορά έχουν τα οικονομικά τρίκλινα από τα τρίκλινα γιατί το τρίκλινο το χρεώνουν 650Ε παραπάνω από το οικονομικό, και όταν τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους ρώτησα μου είπαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο απλώς κάνουν κάποια έκπτωση. Τώρα εγώ υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι δωμάτια που δεν είναι ανακαινισμένα! Αλλά για τέσσερις μέρες που θα κάτσω δεν αξίζει να δώσω και 650Ε παραπάνω! Για να δούμε θα με πάει τελικά αύριο?

Ανλού τι έγινε ψωνίσατε?

Λενίτσα τι έγινε τελικά?

Kαλημέρα κοριτσάκια μου.Επιτέλους άρχισε να δροσίζει.... :silly: Αυτές τις μέρες καθαρίζα όσο μπορούσα με μέτρο το σπίτι...Κατα τ'άλλα όλα μια χαρά!! :laugh: Barbiepa την ίδια διαφορά τιμής έχει και στο Μητέρα και η διαφορά στα δωμάτια είναι ότι το οικονομικό έχει παράθυρο και το μη οικονομικό μπαλκόνι.. :blink: :silly:

Παρεπιπτόντως αν κάποια κοπελίτσα έχει την λίστα μας ΠΗΤ ανεβάστε την να την δούμε.... :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟΥΣΙΑ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Ε?ΑΠΟ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ANLOU ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ.Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ.BARBIE ΟΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΕRI ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ.ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΤΑΧΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΔΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 14 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα!

Έρη μου καλά τα σνίτσελ αλλά όταν τα τρώς 11.30 το βράδυ με πατάτες τηγανιτές είναι άστα βράστα. Δεν γράφουν πάνω οι κουβερτούλες μέχρι τη θερμοκρασία μπορείς να τις πλύνεις?

Leticia μου φαίνεται ότι το Λητώ δεν έχει δωμάτια με μπαλκόνια! Τώρα σήμερα ελπίζω να πάμε για να το δούμε και αυτό το θέμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σταγόνα μου ναι δεν φαίνεται, με έβγαλε ο αντρούλης μου και δεν έκανε ζουμ! Να σου πω ήταν η πρώτη φωτογραφία και η μόνη που έχω βγάλει όσο είμαι έγκυος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ!!ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΗ!ΕΡΗ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΥΝΩ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!

Επιτέλους, μετά από 24 ώρες (!!!) κατάφερα να βρω τηλεφωνικά το γιατρό μου κ να μου πει ότι τα πονάκια αυτά είναι φυσιολογικά και ότι δε μπορεί να γρατσουνάει το μωρό, απλά έτσι το νιώθω εγώ. Αν ήταν συσπάσεις λέει θα σκλήραινε κ η κοιλιά.

Εσείς το έχετε αυτό να μη μπορείτε να βρείτε το γιατρό σας γιατί είναι συν΄χεια απασχολημένος με τοκετούς, επεμβάσεις, ραντεβού κ.τ.λ.;; Εμένα πια έχει καταντήσει ανυπόφορο. Αφού κ τώρα αναγκάστηκα να τον πάρω στο κινητό του για να τον πετύχω κ μου'λεγε γρήγορα- γρήγορα. Είναι δυνατόν να φοβάσαι να πάρεις το γιατρό μην τυχόν κ είναι χαζή η ερώτησή σου κ τον απασχολέις τζάμπα;; Βεβαια από την άλλη κ αυτοί δεν έχουν σχεδόν προσωπική ζωή αλλά στο χέρι τους δεν είναι να έχουν λιγότερη πελατεία που θα εξυπηρετούν καλύτερα;;

Barbiepa καφεδάκι ε;; Ααχ ζήλεψα τώρα. Πίνετε άφοβα δηλαδή;; Εγώ τους μετρημένους που έχω πιεί στην εγκυμοσύνη τους ήπια όλο γάλα κ με πολλές τύψεις... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς τη μαρυλού! Άντε επέστρεψες και εσύ! Έκανες διακοπές για όλες μας αφού οι περισσότερες δεν πήγαμε πουθενά! Και εγώ πρέπει να ξεκινήσω να ξεσκονίσω, σκουπίσω σφουγγαρίσω! Ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα για σήμερα! Είμαστε χαρωπές νοικοκυρές πια τώρα που σταματήσαμε και τη δουλειά!

Λενίτσα είδες δεν ήταν τίποτα! Και εγώ έχω τέτοιο θέμα με το γιατρό μου! Βέβαια ήταν επιλογή μου γιατί ήξερα ότι είναι πολύ πολυάσχολος αφού επειδή εχει πολύ καλό όνομα στην πιάτσα! Να φανταστείς επειδή το έχω πάρει απόφαση κάθε φορά που θέλω να ρωτήσω κάτι έχω το τηλ. της βοηθού του και αυτή γιατρός και με αυτή μιλάω!Του έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη! Οπότε είμαι σε χειρότερη κατάσταση! Να φανταστείς ότι την προηγούμενη φορά που πήγα ήταν εκεί δύο γυναίκες, οι οποίες η μια είχε έρθει με τον άντρα της από Άργος και η άλλη από Τρίπολη! Μην ανησυχείς υπάρχουν και χειρότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα κοιλιτσες!!!! τι κανετε????

σταγονιτσα σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!!!

μαρυλου καλως ηρθες!!! σημασια εχει που περασες καλα, οσο για τα κιλα μην το σκεφτεσαι!!!! εγω σημερα το πρωι ζυγιστηκα και εχω παρει ενα κιλο μεσα σε μια βδομαδα....χαχαχα!!! ας γεννησουμε με το καλο και μετα βλεπουμε τι κανουμε με τα κιλα!!!

μπαρμπιιιιιιιιιιιι!!! καλα γλυκεια μου εκατσες στις 11 η ωρα το βραδυ και τηγανιζες????πωπω χαρας το κουραγιο σου.... εγω ισα που βαλα λιγα δημητριακα με γαλα σε ενα μπολ τα φαγα και ξαπλωσα!!!

ερη μου σημερα ναι εχει λιγοτερη ζεστη αλλα και παλι ....ζεσταινομαι!!!!

εχθες κοριτσακια πηγα στο λητω...γυρισα ολους τους οροφους!!! πηρα δυο σουτιεν θηλασμου,μπανακι για τον μπεμπουλη μου, ενα υπεροχο παιχνιδακι που παιζει μουσικη, και γενικα πηρα πραγματακια!!νυχτικα ακομα δεν βρηκα..αλλα απο την αλλη βδομαδα θα ξαναβγω για ψωνια!!! προς το παρον απο το περπατημα ποναει ολο το κορμι μου!!σημερα ολη μερα θα κατσω ξαπλωμενη γιατι μου φαινεται οτι εκανα πολλες συσπασεις εχθες το βραδυ!!! και απο το αγχος μου ολη νυχτα σηκωνομουν και κοιταζα να δω αν σπασανε τα νερα ... :(

ρε κοριτσακια ασχετο ..σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε κολλησει η μπλουζα στο στηθος μου, την τραβηξα και ηταν κολλημενη στην θηλη! και εκει που χε κολλησει εχει μια σταμπα μικρη και κολλαει...τι ειναι αυτο???? ειναι φυσιολογικο να αρχισει το στηθος να βγαζει γαλα απο τοσο νωρις???αν οχι γαλα κατι σαν γαλα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Barbiepa μου κ μενα επιλογή μου ήταν ο γιατρός αυτός για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Απλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο διαθέσιμος για να μου εμπνέει κ μεγαλύτερη ασφάλεια

Anlou φυσιολογικό είναι αυτό με το στήθος. Εμένα έχει καιρό που βγάζέι ένα κιτρινωπό θγρό σαν γάλα. Είναι προφανώς προετοιμασία για το θηλασμό μην ανησυχείς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και για τη leticia!!! ;)

Vaster 07/09/10 ΑΓΟΡΙ

Crazymammy 08/09/10 ??????

Mariac 23/09/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Magykal 27/09/10 ΑΓΟΡΙ

Βικουλινι 29/09/10 ΑΓΟΡΙ

Ntora26 29/09/10 ΑΓΟΡΙ

Lenitsa 30/09/10 ΑΓΟΡΙ

Fenioula 30/09/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Barbiepa 30/09/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Tzitzikaki 04/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

anlou 04/10/2010 ΑΓΟΡΙ

g point 06/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Maragr 07/10/10 ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ

maniania 8/10/2010(λογο καισαρικης)ΑΓΟΡΙ

mamounaki 8/10/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ

mariaso 10/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

leticia 10/10/10 ΑΓΟΡΙ

Marylou 15/10/10 ΑΓΟΡΙ

Kat6 15/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Lena 21/10/10 ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

ΕRΙ79 21/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Miria 22/10/0/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

stacey 24/10/2010 ΑΓΟΡΙ

Poupoulaki 28/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Xristinaki27 28/10/10 ????????

AthinaK 29/10/10 ΚΟΡΙΤΣΙ

Ndalia ΚΟΡΙΤΣΙ

Ευακι1234 ΚΟΡΙΤΣΙ

Mikroulaxristos ΚΟΡΙΤΣΙ

Σταγόνα 30/10/10 ΑΓΟΡΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΒΩ!!ΑΝΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ!!ΤΥΧΕΡΗ Η ΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααα! φτου φτου μη μας ματιασω..ολες σχεδον παρουσες! τωρα γυρισα απο σουπερμαρκετ γιαυτο χαθηκα...

barbieeeee εισαι λιγο μακριαααααα..δεν φαινεσαιιιιι...μια κοιλιτσα βλεπω και ενα πολυ ωραιοοο κηπο!!! :laugh: :laugh:

eri βαλτα στους 40..εγω τα εβαλα 40 χωρις στυψιμο ολα και ειναι μια χαρα..καλα πλυσιματα!

ανλου μεγια τα παραγματακια σου! ξεκουραση τωρααααα...ειναι φυσιολογικο να αρχισει να τρεχει λιγο.προετοιμασια γινεται...ροδοκοκκινιζουν τα μωρακια μας!!

ελενιτσα μη μασας να τον ενοχλεις οσο θελεις..γιαυτο τους πληρωνουμε.εμενα εχει 3 κοριτσια μαιες που παιρνω τηλεφωνο και ειναι παντα στη διαθεση μου. οταν ειχα παθει ενα κολικο πριν καιρο τους ενοχλησα 3.οο το πρωι και μιλαγαμε στο τηλ για οση ωρα πονουσα..οταν προκειται για κατι πιο σοβαρο με συνδεουν με το γιατρο.

μαρυλου καλως μας ηρθες..χαλαλι τα κιλακια..αρκει να περασες καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καφες! ο γιατρουλης λεει ενα την ημερα και οχι ΦΡΕΝΤΟ,ΝΕΣ, ΦΡΑΠΕ. Μονο ψημενους καφεδες..γαλλικο, ελληνικο 1 φλυτζανι κανει.. ρωτα τον γιατρουλη σου οταν τον δεις..

οσο για συσπασεις πραγματι η κοιλια γινεται πολυ σκληρη, τσιτωνει..καταλαβαινεις τη διαφορα..δε ζουλιεται..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς το μαμουνάκι!! Και έλεγα που πήγε αυτό το κορίτσι?

Εγώ έναν φραπεδάκο την ημέρα ντεκαφεινέ τον πίνω!

Ανλού μου με για τα πραγματάκια σας!! Ωραία τα σουτιέν του θηλασμού που έχει το Λητώ! Λίγο τσιμπημένα βέβαια! Τι μπανάκι πήρατε?

Μαμουνάκι θα πω του άντρα μου να με βγάλει μία πιο κοντινή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακια μου, τι κανετε???Οντως ειμαστε λιγο καλυτερα με την ζεστη αλλα και παλι εμεις λογω εγκυμοσυνης το αισθανομαστε πιο πολυ!Παρασκευή σημερα και απο αυριο πρεπει να αρχισω δουλιτσες για το δωματιο του μωρου γιατι θα γενναω κι ακομα ετσι θα ειναι!!Καλλυντικα για τα μωρουλακια μας ρωτησα την φαρμακοποιο και μου ειπε FREZYDERM σαμπουαν, αφρολουτρο και ενυδατικη και SUDOCREAM για το συγκαμα. Μπανιο μου ειπε απο την πρωτη στιγμη με προσοχη για τον αφαλο και στο αφαλουλι αποστειρωμενη γαζα και οινοπνευμα!

Απορία...εχετε παρει στρωματακι για την κουνια του μωρου και να ναι τι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς τη stacey! Εγώ στρωματάκι πήρα κοκοφοίνικα με λάτεξ αυτό δίνουν σε όλα σχεδόν τα καταστήματα της Grecostrom. Εσύ κούνια έχεις πάρει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι ακομα αλλα θα παω να δω τη λευκη στο ikea και μια λευκη στο mothercare και θα αποφασισουμε. Για το στρωματακι αυτο νομιζω απο οτο εχω διαβασει οτι ειναι το καλυτερο και ενα ιδιο που εχει το mothercare απο την cocomat.Αρχισουμε με τον αντρουλη να βλεπουμε και να αγοραζουμε σιγα σιγα τα πραγματακια για το καμαρι μας!Καθισμα αυτοκινητου τι εχεις δει?Εμείς λέμε της britax που ειναι απο 0 εως 18 κιλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...