Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έλεος ρε!!!

50 ευρώ έχει...

Αλήθεια, τι έλεγε στο πμ;

Πολύ γυφτιά!!!

Τεσπα...

Ρε Σωσώ... ότι θέλεις παίρνεις για βαφτιστικά... αρκεί να μην κρυώνει το μωρό... και αρκεί να μην είναι μαύρα!!!

Δε σε είπα να γίνεις λατέρνα ρε Σωσώ!!!

Απλά, επειδή έχω γίνει πολύ έξπερτ... έλεγα αν ήθελες να σου φτιάξω 1 μαργαριταρένιο βραχιολάκι σε χρώμα μωβ.

Σκέψου το!!!

Είναι πολύ όμορφο!!!

Χρυσούλα μου, κι εγώ πάω για νάνι για να μη φάω!!!

Πεινάω σα λύκος και θέλω να φάω γαριδάκια :woohoo:

Οπότε, καληνύχτα!!!

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να σαι καλα ρε νανα μονο που το ειπες..δε ξερω..δε τα μπορω αυτα..μαργαριταρι ειναι εκεινο το ασπρο σα μπιλια;;;που ειναι διπλα διπλα ολα μαζι;;

εγω εφαγα τη πιτουλα μου αλλα δε σας το λεω

Δημοσίευση

Σημερα το ξεφτυλισα...Αυριο νηστεια.

Σωσω ελπιζω να μην κανετε πυρετο το βραδυ...να εχετε μια ησυχη νυχτα βασικα χωρις πολλα ξυπνηματα.

Εμεις κλασσικα κανουμε πρωταθλημα στο παρκο,κατακορυφο,καμψεις,γεφυρες....Ασε τι να πεις της λεω Μπουμπουλα θα κοιμηθουμε?και μου λεει...φεεεεεταααααααααα!!!!!!! :blink:

Δημοσίευση

sofibell έγραψε:

Σημερα το ξεφτυλισα...Αυριο νηστεια.

Σωσω ελπιζω να μην κανετε πυρετο το βραδυ...να εχετε μια ησυχη νυχτα βασικα χωρις πολλα ξυπνηματα.

Εμεις κλασσικα κανουμε πρωταθλημα στο παρκο,κατακορυφο,καμψεις,γεφυρες....Ασε τι να πεις της λεω Μπουμπουλα θα κοιμηθουμε?και μου λεει...φεεεεεταααααααααα!!!!!!! :blink:

Ρε Σόφη έτσι με πάει κι εμενα ο συνομίληκος όοοοοολη μερα!Είναι ακομα το σπίτι κώλος!

Η Σωσω ζαμπονοτυρόπιτα εφαγε σας το καρφωνω!Για να μαθει να με κοροΙδευει οτι δεν ξερω απο παππουτσια! :)

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

μαργαριταρι ειναι εκεινο το ασπρο σα μπιλια;;;που ειναι διπλα διπλα ολα μαζι;;

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::blink::blink::blink:

Νανούκα φτιαχνεις τετοια πραγματα ρε θηρίο;!!Μπράβο!!!

Πες ναι μωρη!

Δημοσίευση

ντομ εισαι θεα.. ..τελος..

καταρχην δε το εχω δει..ρε νανα αυριο που θα ξυπνησεις πες περιπου τι εννοειες..η στειλε φωτο..να το αγορασω ρε αδερφε..αν με αρεσει..αλλα δεν μπορω..θα παω με 1 φιλη λεμε θεσ νικη να παρουμε κατι για το λαιμο..ειμνια του ιδιου στυλ και αυτη..

αλεκα ..νουντσ,ε;;ρουφανα..

ντομ εισαι καρφι..εγω ειπα απλα πιτα.

μπραβο σουζαν..για το ποιηματακι

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

εισαι ελεεινη!!!

μαρακ που σκ...εισαι;;

εχω βρει και ενα αλλο πιο "light" να το βαλω?

δεν περασαμε ομως τις 12 οποτε ασε καλυτερα

θα μας κανουν μηνυση

Δημοσίευση

κοριτσια ευχα;ριστω πολυ αλλα δεν εκανα τιποτα...δεν μ'αρεσει καθολου η αδικια...αυτο μπορεσε αυτο εγραψε η Νανουκα..δεν ειναι και ο Σεφερης...δεν λεω ενα μπανακι ειναι αλλα η κοπελα εχασε τον χρονο της για να γραψει ενα στιχο..ελεος πια...κι αν το προσεξατε αποφευγεται η συζητηση περι αυτου..ας με διαγραψει η Λενα δεν πειραζει...αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα..

Δημοσίευση

Καλέ μετά από συζητηση το πρωι με τη λατρεια διαβασα τα ποστ που με περιμενατε χτες βραδυ!Συγκινηθηκα βρε Νανουκα, ειδικα εσυ που κλεινουν τα ματακια σου νωρις να με περιμενεις!Αλλα κι εγω ενα κικεωνα ειχα!Και παγωτα απο την Αλεκα για να με δελεασετε και η Μαρκατ με 4 παιδια να περιμενετε τη γαιδαρα!

Δημοσίευση

Δεν πειραζει Σωσω αν δεν θες να βγουμε...αλλα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου κι αν θελει να με σβησει ας με σβησει...κι αν δεν θελει καμια να βρεθει μαζι μου δεν πειραζει ειμαι ηδη χαλια ψυχολογικα δεν γινεται παραπανω..

Δημοσίευση

Καλέ!Σουζανίτα!Τι λες; :silly: :silly: Αυτή κανει πλάκα!Κι εσυ το πηρες σοβαρά; :blink::blink: Κατι αλλο οικογενειακο τρέχει έτσι; :dry:

Πες της καλέ Σωσώ της κοπέλας και θα νομίζει ότι είσαι ψώνιο!Που είσαι :) , αλλά όχι σε τέτοια...

Δημοσίευση

Χεχε!Τι σου λενε βρε σουζανα εδω τα κοριτσια;Γιατι εισαι χαλια ψυχολογικα κουκλιτσα μου;

Εγω σε ψηφισα καλε!Μια και καλη(ψηφο) πηρες!Τοσα καλα σου ειπα τις προαλλες για τα ποιηματακια σου!Δε το πιασες? ;)

Εγω παντως ψηφισα με κριτήριο τα ποιηματακια.Πραγματικα μου αρεσε η Σουζανιτα.Και η Σωσω σουπερ!

Ε καλα εκανες και της το ειπες Σουζαν!

Εγω εδω με γονεις!Καταλαβαινετε!Τοσο καιρο που ειχα να τους δω!Γι'αυτο χαθηκα!

Ντομ!Που εισαι ρε ψυχη!χαχαχαχχαα!

Σωσω.Το παπουτσι δεν ειναι για τη περισταση μωρε.Ενταξει το ξερω τι κι αν εισαι ροκ....χεχε!Βαλε μια απλη γοβα!Δατς ολ!Χειμωνας θα ειναι.Μπορεις να βρεις και πιο χαμηλη.

Νανουκα ξεχασα!Αυτο με τα γκουντυς δεν επρεπε να το κανεις!Με πλιήγωσες...........(προσεξε το ι σε παρακαλω,το αξάν)

Γι'αυτο και γω εφαγα ενα πυτογυρο μουρλια πριν απο λιγο!

Λοιπον!Την Παρασκευη ειναι η πορεια με τα κοριτσια!Πολυ γελιο!Να δουμε θα μαζευτουμε?Αλλιως θα γραψω στο φεισμπουκ στο στατους ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!χαχαχαχχαχαχα !

Θα τυπώσουμε και μπλουζακια!Μαμάδες εν δράσει!Καλό?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...