Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO EXPRESS TOY ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ VOL 14 KAI ΤΥΧΕΡΟ!!!!!

Recommended Posts

Εγώ πάντως δε γίνεται να μην τη σηκώνω και μάλιστα αρκετές φορές τη μέρα. Καταρχήν το βράδυ τη θηλάζω και μετά την παίρνω αγκαλιά ανεβαίνουμε τις σκάλες και τη βάζω στο κρεβάτι της. Δεν γίνεται αλλιώς. Ειδικά όταν είμαι μόνη μου. Για να την κάνω μπάνιο τη σηκώνω,για να την βάλω στο καρεκλάκι φαγητού,στο αυτοκίνητο κλπ. Εκ των πραγμάτων η 2η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική από την πρώτη γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραστούμε όποτε το θέλουμε.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς,όταν θα μεγαλώσει η κοιλιά, θα τη βάζω στο κρεβάτι της. Μάλλον θα το αλλάξουμε πιο σύντομα απ'ό,τι λέγαμε και θα πάρουμε παιδικό για να μη σκύβω.

Καλησπέρα είπα;;;;

Δεν είπα....

Καλησπέρα λοιπόν!!!

Θου θα την κατεβάσω το απόγευμα μαζί με το τάπερ!!! 'Αδειο φυικά το τάπερ!!!!

Μην περιμένεις να στο γεμίσω....

:P:P:P

Αφροδίτη σκάλισα λίγο τις σημειώσεις μου και είδα οτι η Ειρήνη 33 εβδομάδων ήταν 1600 γρ. Πως να το κάνουμε δηλαδη... Υπάρχουν και αδύνατα μωρά. Μόνο να μας αγχώνουν θέλουν οι γιατροί. Και μένα ο παπάρας μ'είχε φάει. Είναι αδύνατη και είναι αδύνατη... Μια χαρά ήταν. Για το λώρο που λες το 80% γεννιούνται τυλιγμένα. Να της πεις να μην αγχώνεται και να κάνει συχνά και μικρά γεύματα για να βοηθήσει στην πρόσληψη βάρους!

Εύη πότε πας για β'επιπέδου;

Παναγιώτα :kiss::kiss::kiss:

Νατάσα μας άνοιξες την όρεξη!!!!!!

Σες βρήκες γειτόνισσα στο εξπρες;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

συμπεθερααααααααα

αδειο ταπερ????????

:blink::angry: :laugh: :laugh:

χθες το βραδυ εφαγα πιτισινια..

φυσικα ακομα ανγουλες εχω..ολη μερα κανονικα..

εγω το παω στο παιδικο..οποτε εγω το σηκωνω αγκαλια..

μπανιο τον κανει ο πατερασ του...

εχω μια νυστααααααααααααααα

μια νυσταααααααααααααααα :angry:

Κορίτσια εγώ ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη πρόσεχα ιδιαίτερα και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα....Σήκωνα βάρη αβέρτα..Τώρα δε νομίζω να είναι θέμα να σηκώσεις για 20 δευτερόλεπτα το μωρό για να το βάλεις στο κάθισμα του αυτοκινήτου, στο καρεκλάκι του φαγητού, στην κούνια και στην μπανιέρα... :P:P:P:P

Καλά για σενα Εύα δεν το συζητώ..έχεις διδυμάκια...Είναι πιο δύσκολο...

Κορίτσια θα μου πείτε τι ταίζετε τα μωρά σας;;;;Τι τους δίνετε δηλαδή για μεσημεριανό και απογευματινό;;;;;

xaxaxxa νατασα ναι...χαχα..γειτονισα απο τα παλια..τα παιδικα μας χρονια!!!!

Ρε κοριτσια σκευτομαι παρα πολυ για δευτερο..και οχι απαραιτητα απο οικονομικης αποψης.

Ειμαι σε φαση να αναρρωτιεμαι θελλω η δεν θελλω

Ηκουνιαδα μου μου ειπε σημερα πως θακανουν παιδι μετα απο κανα δυο χρονια γιατι εχουν λεει πολλα εξοδα...μα ειναι ηδη 35!! Προσπαθησα να της πω πως τα εξοδα, οι υποχρεωσειςκλπ, δεν τελειωνουν ποτε..και καλυτερα να εκανε τωρα ενα παιδακι, αφου στην τελικη..πανω κατω μενουμε..εγω τα περισσοτερα πραγματα τα εχω διπλα, θα μπορουσα να τις δοσω πααααααρα πολλα, καροτσια καθησματακι αυτοκινητου κλπ κλπ, αμα θα προσπαθησει να θηλασει κι'ολας..μεγαλονοντας ειναι τα εξοδα των παιδιων

τι να πω...αυτη αποφασιζει..και αμα θελει να περιμενει ας περιμενει μ

Λέω και γω τί είναι τα πιτισίνια.........

Γωγώ απόγευμα δίνω φρούτα ή μεσημεριανό φαγητό.

Τρώμε 2 φορές την εβδομάδα κοτόπουλο,2 μοσχάρι,1 λαχανικά ,1 όσπρια και 1 ψάρι. Αυτήν την εποχή έχει ωραία φασολάκια και ψιλοβγαίνουν και οι μπάμιες. Επίσης στα φόρτε τους είναι οι μελιτζάνες ,πιπεριές και τα κολοκυθάκια που γίνονται ωραιότατα τουρλού με φρέσκια ντομάτα(που είναι επίσης η εποχή της). Ακόμη τα βλήττα είναι πολύ θρεπτικά και γίνονται σούπερ με ρυζάκι.

martha to pira ok.

euxaristw polu kai gia to oreo sou minimataki .

omikros epese gia nani epitelous .

kopse na trws xazomares ,prosexe gia ta kila sou ....osomegalonoume toso pio diskola ta xanoume :P:P:P:P;)

malon ton augousto tha paw sto xwrio ,feugei o k gia ena mhna kai barieme na katsw edw .

kΚαλε η Θου δεν εχει αναγκη...κορμαρα ειναι!!!!

Γωγω και εχω περιπου αυτα που δινεικαιη Νατασα δινω

Για απογευμα δινωαναλογα ρυζογαλο,κεκακι με φυσικο χυμο φρουτων- σπιτικα και τα δυο

σιμιγδαλοκρεμα, χυλο βρωμης, αναλογα η κανενα τοστακι με κασερι...

εγώ σήκωνα τον Λουκά όταν ήμουν έγκυος, γιατί σταματούσε στον δρόμο και δεν περπατούσε άλλο, κοινώς με έσκαγε!!!!

και τον σήκωνα από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι το τέλος!!!! :S

καλό απόγευμα, πάω να μαγειρέψω!!!!

τελικά σκούπησα το αυτοκίνητο και στην αρχή η κυρία στριφογύριζε και στο τέλος την έβαλα στο κάθισμά της, την έδεσα και έκανα την δουλειά μου!!! ;)

gia to kalo ths to lew ,na mhn epanaputeisto"kormara" kaixasei thn mpala .....prosexoume gia na mhn exoume :silly:

ayto einai to rito mou .

egw distixos den to akolouthisa ayto sthn prwth egimosinh kaiakouga olata xaza "fae twra pou mporeis kai ta xaneis meta "......e den ta xaneis ...toulaxiston eukola .

egw pantos den ta exasa .

krima giati prin kia egw kormara hmouna :(:(:(:(

Νατάσσα, τη β επιπέδου θα την κάνω 15 Ιουλιου.Αγωνιώ...

Και εγώ τον Θάνο τα ίδια του δίνω στο φαγητό με εσένα,

2 κοτόπουλο,2 μοσχάρι,2 ψάρι και μία όσπρια ή λαχανικα με τυράκι.

Το απόγευμα , τοστ με κασεράκι,ψωμάκι με τυράκι ή ψωμί με βούτυρο και μέλι που τρελλαίνεται.

Εσείς τα δίνετε βούτυρο...κορίτσια ξεροσταλιάζει και οταν πάνε supermarket ξέρει και ποιο θέλει από τα ψυγεία....

Κάνει να τρωει κάθε μέρα?

Απο φρούτα περιορίζεται στη μπανανα,αχλάδι και καρπούζι.

Ροδάκινα,κερασακια , κτλ τόσο νόστιμα ουτε να τα δει...

Χθες ετρωγα καλαμποκι και ζήτησε.Του έδωσα ενα σποράκι και το εφτυσε με τη μια...Τη σκατιάρης,έμαθε στα ίδια και δεν πολυδοκιμάζει.

Αφηστε που τα κόβει πρώτα με το μάτι....

Χρύσα ακόμα εδώ???????????

Νατασάκι εγώ της δίνω οπωσδήποτε 1-2 φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε ψάρι με λαχανικά βραστά, 1 φορά κοτόπουλο βραστο με λαχανικά, φασολάκια, μπριαμ,γεμιστά αγκινάρες, καμιά φορά γιουβαρλακια...Και ψάχνω ιδέες τι άλλω μπορώ να της δίνω...

Σπάνια πλέον της δίνω μοσχάρι και μακαρόνια....

Βλήτα δεν της έχω δώσει ποτέ...

Αλλά ρε συ βλήτα με ρύζι;;;;; :blink::blink::blink::blink::blink: Δεν το έχω ξανακούσει!!!!!!!!!!

Απόγευμα της δίνω φρούτα...Χωρίς να ρωτήσω το γιατρό της έκοψα το γιαούρτι λόγω του θέματος που είχαμε με τη χοληστερίνη...Αλλά όλοι μου λένε ότι το γιαούρτι δίνει ασβέστιο στο παιδί και κακώς το έκοψα... :dry::dry::dry:

Δεν ξέρω..Έχω προβληματιστεί πολύ!!!!!!

Κοιμηθηκε και ηρεμησα η γυναικα!!!!

Θουλι θα τον σηκωσεις βρε καποιες φορες απλώς να μην ειναι ολη την ωρα αγκαλιά.

Γωγω εγω του δινω φαγητο απο το μεσημερι και οταν ειμαστε εξω γιαουρτακι.Καμια φορα φτιαχνω σιμιγδαλοκρεμα.

Τοστ και ψωμια δε τρωει , αηδιαζει. :blink::blink:

Και γενικως περα απο τα δικα του δε τρωει άλλα φαγητα.Σαν να του βρωμανε κάνει. :S:S

Σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου.Γινεται 31!!!!

Οταν τον γνωρισα ηταν 21.Σαν χθες μου φαινεται.ΘΑ σας βαλω καμια φωτο να δειτε τι πιτσιρικια που ημασταν τρομαρα μας.

Σες εγω για 2ο δεν το σκεφτηκα καθολου.Θεωρω οτι αν εμενα με ενα παιδι θα το εκανα απιστευτα κακομαθημενο.Δε μπορω να κρατησω καθολου τις ισορροπίες.

Αυριο πρωι φευγουμε για γαμο στους Μολαους.Ολοι μαζί.Και η μανα μου μαζί!!!!! :silly: :silly: :silly:

Ελπιζω να φτιαξει ο καιρος να πεταχτουμε και μεχρι ελαφονησο!!!!

Σιμος!!!!!!!!!!!!

edw o dikos mou ta kobei me to mati ,ti mou les twra!!!

alla ta idia kaita idia ,kait bariete kai ayta :angry:

den kserw to thema tou fagitou einai to pio diskolo .....ti na ton kanw na faei pou oloparaksinies exei kai den dokimazei tipota kainourgio an den tou mpei sot mati !!

ax ta xougia mou pernei kai den maresei ....mase ola tha mou miasei !!!

sto fagito den mporei na parei apo kapou alou !!!

Ρε κορίτσια τι λέτε τώρα;;;;;

Ψωμιά με βούτρυρα και μαρμελάδες, τοστ, φαγητό μεσημεριανό....Αμα της δώσω και αυτά που λέτε πόσα κιλά θα φτάσει;;;; :blink::blink:

Την έχω ξεσκίσει στα νερόνβραστα, στα λαχανικά και στα φρούτα και είναι 11.400....Μετά πόσα θα φτάσει;;;20;;;;;

Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω;;;

Κρέας κορίτσια δε θέλω να της δίνω συχνά..Δεν κάνει καλό...Επειδή όσο καιρό ο μπαμπάς μου ήταν άρρωστος (καρκίνος στο στομάχι) έψαχνα πολύ για τις τροφές που τον βοηθάνε κλπ και μάλιστα επικοινωνούσα και με γιατρούς και πανεπιστήμια στην Αμερική μέσω mail έλεγαν ότι το φαγητό που πολλαπλασιάζει ραγδαία τα καρκινικά κύτταρα είναι το κόκκινο κρέας και η ζάχαρη... :S:S:S Κι έτσι τα αποφεύγω στη μικρή όσο μπορώ...Και φυσικά αναψυκτικά που περιέχουν καφείνη....

Γεια σας κοριτσια!! τι κανετε??

εμεις καλα σε λιγες μερες μετακομιζουμε και δε θα εχουμε ιντερνετ για ενα μηνα.... καταραμενη φορθνετ...

ο μικρος εχει κοψει τα φρουτα.... γαμωτο.... δε θελει ουτε να τα δει εχει κοντα μια εβδομαδα. δεν τρωει τιποτα ενω μεχρι τωρα τρελαινοταν

τι να κανω? πως θα τα ξαναφαει? δεν επιμενω κ εγω βεβαια αν δω οτι μου λεει οχι 2-3 φορες δεν του ξαναδινω.

το πρωι του δινω ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα και γαλα με δημητριακα.. τρελαινεται ο κυριος.. το μεσημερι τρωει κανονικα οτι φαγητο εχουμε κ εμεις και το απογευμα κανενα γιαουρτι, πλακωνει κατι πολυσπορες ρυζογκοφρετες, τοστακια, τρωει και κανενα μπισκοτο.. γενικα ευτυχως δεν εχουμε προβλημα με το φαγητο..

τωρα γωγω για αυτο που λες για τα κιλα της δεν ξερω.. εμενα μια χαρα μου φαινεται παντως απο τις φωτο, θελω να πω δεν ειναι παχια..

αχ κοριτσια συγχωρεστε με δε θυμαμαι ουτε τα μισα απο οσα ηθελα να γραψω!!

Παναγιώτα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , να χαίρεσαι τον σύζυγο, καλά να περάσετε.... :kiss:

Γωγώ πρόσθεσε και το γάλα σε όλα αυτά, και εμείς το είχαμε ψάξει λόγω της μαμάς μου, και το γάλα ενοχοποιείται!!!

Λένα σε ποιόν αιώνα ζούμε?! που χρειάζονται 1 μήνα για επανασύνδεση!!!! :ohmy:

εμείς όταν μετακομίσαμε είμασταν μόνο 1 ώρα χωρίς ιντερνετ!!!

έχω βάλει την μικρή για ύπνο εδώ και μία ώρα, αρνείται να κοιμηθεί και φωνάζει πότε μαμά και πότε μπαμπά!!!

εν τω μεταξύ ο μπαμπάς πήγε να πάρει τον Λουκά από το σχολείο και να πάνε στην παιδική χαρά αμέσως μετά γιατί το υποσχέθηκε!!! ;)

σας αφήνω και σας καληνυχτώ, πάω να κάνω καμμιά κηπουρική εργασία...μήπως χάσουμε και κανένα γραμμάριο!!!!, ύστερα από την χθεσινή πίτσα, παγωμένη μπυρίτσα!!!! :P

Thanks Αργυρουλα.Καλη κημπουρικη!!!

Βρε Γωγω εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα η Ιωαννα;;; :dry::dry:

Αφου δεν της δινεις τιποτα παχυντικο δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Εγω του δινω φαγητο και το απογευμα γιατι το μεσημερι τρωει λιγο οποτε το υπολοιπο το τρωει το απογευμα. ;)

Και εννοειται οτι φαγητο εννοω τα δικα του τα νεροβραστα λαχανικα συ συνδυασμο με κρεας ή ψαρι ή κοτοπουλο.

Οσπρια τρωει 5 κουταλιες με το ζόρι. :angry:

Μαγειρευτα μονο οτι τρωει απο το πιατο μας.Αν παμε να τον ταισουμε κανονικα δεν τρωει καθολου.

Μεγαλο προβλημα και ειναι και 15 μηνων γαϊδαρος. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Λενα καλη μετακομιση.Ελπιζω να μη σε χασουμε για πολύ!!!!

Argi έγραψε:

ποιά είναι η άλλη που αγκαλιάζει???? :laugh: :laugh: :laugh: :silly:

δεν έχετε αλλάξει καθόλου, ο άντρας ακόμη και τώρα δείχνει πολύ πιτσιρίκι !!!!

Κολλητη του!!!Ειδες ανωτερωτητα που δειχνω!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι δεν εχουμε αλλαξει βρε συ.

Ο Γ. εχει παρει 20 κιλα και εγω εχω κανει 200 ρυτιδες!!!!

Ρωτα τα κοριτσια που μας εχουνε δει.

Αχ θα γεννησω ομως.Που θα πάει!!!!!!

O XRONος δεν εχει περασει απο πανω σας!

ιδιοι ειστε απλα ο αντρας τωρα φαινεται αντρας ενω τοτε φαινοταν οτι ειναι μικρος!

εγω τον γνωρισα στα 19 του και τωρα ειναι 30!

εκει να δεις διαφορες!

Σαν πρώην ξανθιά Παμαγιώτα να τολμήσω να σε ρωτήσω ποια από τις δύο είσαι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Με την αριστερή μου μοιάζεις αλλά δεν είμαι σίγουρη.... :blush::blush::blush:

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου..Κι εμένα τον Αύγουστο τα 31 κλείνει ο αντρούλης μου κατι τον γνώρισα όταν ήταν 26,5...Κι εγώ 21,5.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλήθεια Παναγιώτα εσεύ πόσο είσαι;;;

Λενάκι όντως δε φαίνεται χοντρή, αλλά ξέρω γω....11.400;;;; :dry::dry::dry:

Argi μου έχεις δίκιο..Και το γάλα είναι σκατά..Και σκέψου ότι ο μπαμπάς μου ο συγχωρεμένος πριν διαγνωσθεί η ασθένεια και πονούσε το στομάχι του έπινε γάλα για να του περάσει... :S:S:S:blink::blink:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...