Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ένα διπλό Famous με πάγο παρακαλώ!!!!!!!

Τί κάνετε;;;;;;

Φτάσαμε στο 14ο;;;

Εύγε!!!! Άντε και καλούς ύπνους!

Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο!!!!!

Επιτέλους σπάσαμε το φράγμα των 9 κιλών!!! 9200 είμαστε και 78 ποντάκια όρθιες! Κάναμε και το mantoux. Το ΜΜR και της ανεμοβλογιάς δεν θα τα κάνουμε σίγουρα μέχρι να γεννήσω γιατί ίσως με κολλήσει. Μετά βλέπουμε.

Είναι και κρυωμένη η καημένη. Έχει κόκκινο λαιμό και έναν ψιλοβήχα.

Λέγαμε να φύγουμε Χαλκιδική το απόγευμα αλλά το αναβάλαμε. Αν είναι καλύτερα αύριο θα την κάνουμε το πρωί!

Πάω να διαβάσω το προηγούμενο τρενάκι και επανέρχομαι!

Δημοσίευση

Καλά ρε κορίτσια..Μήπως πρέπει να ανησυχώ;;;;Τι γίνεται εδώ;;;;

Όλα τα μωράκια σας πάνε για μοντέλα;;;Όλα 9 κιλά;;;;;

Εμενα η κόρη μου δηλαδή θα πάει σε καλλιστεία για χοντρές;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι τα ταίζετε δηλαδή;;;;Εμένα το κορίτσι μου τίποτα παχυτικό δεν τρώει και είναι 11.400 :dry::dry::blink::blink::S:S

Λέτε να κατέβω από το τρενάκι;;;Μα κανένα κοινό δεν έχουμε πια;;;;

Εσείς θηλάζετε, εγώ όχι...Τα παιδιά σας είναι αδύνατα, εμένα όχι...Οι περισσότερες είστε Θεσσαλονίκη, εγώ Αθήνα....Μάλλον δε με χωράει η παρέα σας!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Lovie η πλούσια έχει και εξοχικό στη Χαλκιδική, εγώ όχι... :laugh: :laugh: :laugh:

Θούλη, Παναγιώτα, Νατάσα, Αθηνά, Εύα, ποντικάκι είναι έγκυες..Εγώ όχι...Βασικά δεν έχω προσπαθήσει για 2ο..δε θέλω ακόμα :laugh: :laugh: :laugh:

Τι άλλο να πω δηλαδή;;;;

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

χαχαχα μπεμπουλα με εκανες και γελασαααα...πολυ πλακα εχεις!

Παντως και η δικια μου χοντρουλα ειναι...πριν μια εβδομαδα που κλεισαμε τους δυο μηνες ηταν 6200!

Δημοσίευση

καλε γωγω..και ο δικος μου ειναι 10350..μια χαρα θρεφταρακι!!!!!!

Τοτε θα επρεπε οχι μονο να μην ανοιξω..αλλα να ξεκουμπιστω απο το τρενακη καθως ξεκινησα αποθηλασμο

εδω ολοι οι καλοι χωρανε!!!!

Δημοσίευση

Αχ μπράβο ρε Ιζάκι...Είναι παχουλούλα και η δικιά σου...Εμένα 2 μηνών ήταν 4 και κάτι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα μου σας ρίχνουμε και πάλι..Και είναι και αγόρι ο δικός σου!!!!!Καλέ έχει κλείσει χρόνο...Σιγά..Πόσο να θηλάσεις πια;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Δεν ξερω...αλλα δεν ειναι και πολυ διατεθημενος να εγκαταλειψει το αθλημα!!!!!

χαχαχα

Κοριτσια διαβαζω καποια πραγματα στο μαμι..αμα σας πω οτι υπαρχουν μερες που απογοητευομαι τοσο μα τοσο πολυ....

δεν θελλω να επεκταθω..ουτε να επικεντροσω..αλλ η αληθει αειναι οτι βαρεθηκα...μη σας πω οτι δεν με ναιαζει αμα θα φτιαξει ο αντρας μου την γραμη στο σπιτι!!!

Το θεμ αειναι οτι μεσα εδω γνωρισα και πολλα αξιολογα ατομα, και προσωπικα και ηλεκτρονικα...και δεν θα ηθελα να χασω επαφη μαζη τους..

αμα με δειτε να αποστασιοποιουμαι μη με παρεξηγησετε...

σας αγαπαω ολες πολυ..απλα ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσει να πρεπει να δικαιολογουμε και να αντιπαραβαλλω επιχειρηματα...ειδικα σε ατομα που επιμενουν σε μια αποψη και αρνουνται να δεχτουν οποιαδηποτε αλλη.

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Οι υπόλοιπες θηλάζουσες μην πέσετε να με φάτε για το σχόλιο που έκανα στη Χρύσα.... :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush::blush:

χαχαΧΑ

ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΜΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

χαχαχα

αχ σε καλο μας!!!

ρε σεις ειχε ανοιξει και η Ευη δρομολογιο..πωπω..και δεν ειναι και μεσα να της ζητησω συγνωμη..δεν το ειχα δει πριν και σας εβαλα να γραφετε στο δικο μου....

οχι τιποτε αλλο αλλα ειχαμε πει πως καποια στιγμη θα ανοιγε ευτη τρενακη....

αχ!!!παλη γκαφα εκανα η πρωην ξανθια!!!!

Δημοσίευση

Παολίνα (Γωγώ) μη νομίζεις...

Είχαμε καταλάβει όλες οι βραζιλιάνες εδώ μέσα πόσο παρακατιανή είσαι....

Μα να μην έχεις ένα εξοχικό στη Χαλκιδική;;;;;;;;;

Έλεος.......

:P:P:P

Καλέ τί λες;;;;;

Μια χαρά μπουτάκια έχει η Ιωάννα.... Για ζούληγμα!!!!

Χρύσα σα δε ντρέπεσαι που άνοιξες τρενάκι,....

Φτου σου καλέ!!!! :laugh: :angry::angry:

Ιζάκι 6200 ήταν η Ειρήνη μου 6 Μηνών!!!!

Χαχαχα

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Καλά ρε κορίτσια..Μήπως πρέπει να ανησυχώ;;;;Τι γίνεται εδώ;;;;

Όλα τα μωράκια σας πάνε για μοντέλα;;;Όλα 9 κιλά;;;;;

Εμενα η κόρη μου δηλαδή θα πάει σε καλλιστεία για χοντρές;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι τα ταίζετε δηλαδή;;;;Εμένα το κορίτσι μου τίποτα παχυτικό δεν τρώει και είναι 11.400 :dry::dry::blink::blink::S:S

Λέτε να κατέβω από το τρενάκι;;;Μα κανένα κοινό δεν έχουμε πια;;;;

Εσείς θηλάζετε, εγώ όχι...Τα παιδιά σας είναι αδύνατα, εμένα όχι...Οι περισσότερες είστε Θεσσαλονίκη, εγώ Αθήνα....Μάλλον δε με χωράει η παρέα σας!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Lovie η πλούσια έχει και εξοχικό στη Χαλκιδική, εγώ όχι... :laugh: :laugh: :laugh:

Θούλη, Παναγιώτα, Νατάσα, Αθηνά, Εύα, ποντικάκι είναι έγκυες..Εγώ όχι...Βασικά δεν έχω προσπαθήσει για 2ο..δε θέλω ακόμα :laugh: :laugh: :laugh:

Τι άλλο να πω δηλαδή;;;;

ela paraponiara 11.800 emeis kaimenw athhna .....den eisai monh exoume kina simia !!! :laugh: :laugh: :laugh:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ιζάκη δικό μας είναι το σπίτι, βέβαια πληρώνουμε δάνειο αλλά κάποια στιγμή θα μας μείνει ;)

Νατάσα μια χαρά η Ειρήνη μοντέλο :)

Γωγώ είσαι τρελή :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα απλά σταμάτα να μπαίνεις σε άλλα θέματα

Εγώ αυτό κάνω

Εύη τι καλά που τελειώσατε με την μετακόμιση

Ελπίζω να μην κουράστηκες :)

Δημοσίευση

Νατασουλα και εμεις μια απο τα ιδια....δικο μας με δανειο.

Οποτε...γειτονισσες για παντα!

Σεσιλ ...οπως ειπε η νατασσα...μην μπαινεις σε αλλα θεματα. Εγω αυτο που συμβαινει εδω μεσα το παρατηρησα απο την πρωτη στιγμη που εγινα μελος. Το μονο που κανω ειναι να γελαω με μερικες και την ξεροκεφαλια τους. Σιγα μην χαλαστω και απο πανω! Εχεις τις φιλες σου που αγαπας και εκτιμας...μιλα μονο με αυτες και αν θελησεις να δωσεις συμβουλη σε καποιο νεο μελος, πες αυτο που θες και μεχρι εκει. Εγραψα και εγω στο θεμα της ρουμπελας. Ειπα αυτο που βιωνω και μου την ειπε καποια απο κει μεσα. Δεν εδωσα σημασια ουτε δευτερη απαντηση. Αφου ξερω την καταληξη...παντα τσακωμοι. Και εγω δεν εχω διαθεση για τσακωμους. Εχουμε τα δικα μας...θα χαλιομαστε και απο ξενους?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
    • Περιττη λες ε;;  Εγω κοριτσια μου εχω φουλ δανεικα ρουχαλακια αλλα λεω γ την εξοδο απ το μαιευτηριο ν παρουμε καινουρια..  Και εχω κι εγω το διλημμα ν τους βαλω φορμακια κ φορμα εξοδου ή σετακια με μπουφαν κ κουβερτουλες;; Αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια εδω στην αθηνα λογω 1ης κυριακης εκπτωσεων οποτε ισως ριξω μια γρηγορη ματια κ παρω κτ γ ν τα πλυνω, να σιδερωθουν ν ειναι ετοιμα... δν εμεινε κ χρονος γ χασιμο...
    • Ω ρε μια κοριτσαρα Λευκη μου!!! 💖🌸 Με το καλο!!!💞✨️🎉🫶🧿🙏🎈 Υπομονη μια βδομαδουλα τωρα να την ξαναδειτε!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...