Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO EXPRESS TOY ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ VOL 14 KAI ΤΥΧΕΡΟ!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γωγω αμα κανεις χρονια το συνηθηζεις..εγω πιανω την κουβεντα με την αισθητικο..και μηλαμε για γκομενικα κλπ..

Αχ Ευση σε ευχαριστω πολυ...να ξερεις πως θα με παρεις τηλεφωνο στο πρωτο 5λεπτο ουρλιαζοντας!!!!!

χαχαχα

Ρε κοριτισα τωρα ποπυ περπαταει δεν τον προλαβαινω εχει ξεφυγει τελειως..αφιστε που παλια ακουγε οταν του μηλουσα..τωγρα παω καικαλα να τον μαλοσω και κοιταζει αλλου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα Γωγώ στα 14,5 είχε μόνο 4!!!! :woohoo:

Χρύσα περίπου ένα τέταρτο έκανα να φύγω από το πάρκινγκ του σχολείου το πρωί γιατί η κυρία έτρεχε και δεν ερχόταν!!!! στο τέλος την άρπαξα....

άσε που το πρωί ήμουν στην τάξη του Λουκά και η ΡΕΑ έφυγε και πήγε σε άλλη τάξη και την έψαχνα σε όλο το σχολείο, ώσπου μια νηπιαγωγός μου είπε ότι είναι στο τμήμα της!!!!

από την στιγμή που περπατάνε, δεν ακούνε καθόλου πάνε όπου αυτά θέλουν!!!

mpempoula16 έγραψε:

Σισσιώ και Argi και εμείς που είμαστε 14,5 μηνών 12 δόντια έχουμε!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εσείς μια χαρά είστε! Εμείς ψιλοαργήσαμε! Χεχε :blink:

Καλημερα και απο μενα!!

Απο το πρωι μπηκα στο μαμμυ και προσπαθω να γραψω , αλλα με την μικρη να γκρινιαζει, δεν τα καταφερα.

Βρε κοριτσια μου...διαβαζω πως τα μωρα σας ξυπνανε πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για να θηλασουν και ειναι και μεγαλυτερα απο την δικια μου. Δηλαδη η μικρη μου που ξυπναει μονο μια φορα τον τελευταιο καιρο ,θα χαλασει παλι?? Εγω ειχα ελπιδες οτι θα κοψουμε και αυτο το ενα ξυπνημα στην πορεια.

Μαλλον κανω ονειρα θερινης νυκτος :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Αναστασια, μου αρεσουν πολυ, οι ανθρωποι που λενε αυτα που σκεφτονται...ετσι ειμαι και εγω και πολλες φορες εχω παρεξηγηθει γι αυτο , οποτε μπορω να σε καταλαβω!

Παναγιωτα, μαλλον θα το παρω το μαξιλαρι θηλασμου....αν μου λες εσυ, το χρησιμοποιησες μεχρι τον 7ο και μεχρι τον 5ο να το χρησιμοποησω εγω, γιατι ειναι και τροφαντουλα η δικια μου, θα τα βγαλει τα λεφτα του.

Θουλη,πως θα μεινεις μια βδομαδα μακρια απ το παιδι? Εγω που παρακαλαω να κοιμηθει η μπεμπα κατα την διαρκεια της μερας, οταν τελικα κοιμηθει και κοιμηθει πανω απο 2 ωρες, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ και προσπαθω να την ξυπνησω...δεν ξερω τη θελω η μανα :laugh: :laugh: :laugh:

Εγω θα σου προτινα κατι αλλο παντως....να παρεις και να φορας μεσα στο σπιτι μασκα. Στυλ γριππης των χοιρων...ετσι και το παιδι θα κρατησεις και δεν θα κολλησεις.

Σεσιλ, εχεις κανει και Νεαπολιτισσα?? Το πατρικο μου ειναι στην Νεαπολη κοντα στα σπιτια των Αξιωματικων.

Λες να γνωριζομαστε και να μην το ξερουμε? Πριν στην Νεαπολη και οι δυο...τωρα στον Ευοσμο....καπου θα εχουμε συναντηθει,,,δεν μπορει.

Λενα...κριμα..θα γινομασταν γειτονακια. Το σπιτι και η γειτονια ειναι πολυ ωραια και απεναντι εχει ανοιχτωσια και βλεπεις το απεραντο γαλαζιο του ουρανου.

pebii δεν θα ηθελα ποτε να βρεθω στην θεση αυτων των γονιων που κατα τυχη ανακαλυψαν και συνειδητοποιησαν ποσο κακοι γωνεις ειναι.

Ευτυχως εγω δεν τα παω καλα με την τηλεοραση και αν δω τον αντρα μου να μην δινει σημασια στο παιδι , θα του φαω το λαρυγγι!!

Καλημερα και σε σας κοριτσια Αφροδιτη, Αργη, Μπεμπουλα Σισσω , Νατασσουλα γειτονακι μου!

Ουφ...πολλα εγραψα και σας γεμισα την σελιδα και ολα αυτα με το βυζι εξω και το μωρο πανω μου να θηλαζει :P

Σεσιλια, αυτος ο δρομος ειναι πανω απο της καφετεριες? Το πατρικο μου ειναι εκει στο τριγωνακι, που ειναι η πρωην Ζαρντεν και το προ-ποτζιδικο

Στο σχολειο δεν νομιζω να βρεθηκαμε γιατι εχουμε και μια διαφορα ηλικιας. Εγω τωρα ειμαι 35,5 η τζατζογρια...χαχαχα

Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά:

Στήθος κοτόπουλο κομμενο σε μπουκίτσες

Κρεμμύδι τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Λευκό κρασί

Μουστάρδα

Κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδα

Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί και προσθέτετε το κοτόπουλο, μόλις ασπρίσει σβήνεται με το κρασί. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και λίγο νεράκι και αφήνετε να σιγοβράσει. Όταν μείνει με λίγα υγρά χτυπάτε σε ένα μπολ κρέμα γάλακτος με μουστάρδα (αναλογία κατά την κρίση σας, εγώ βάζω περισσότερη μουστάρδ και λιγότερη κρέμα γάλακτος γιατί μας αρέσει πολλή η μουστάρδα :P )και περιχύνεται το κοτόπουλο, κουνάτε την κατσαρόλα να πάει παντού η σάλτσα και αφήνετε να σιγοβράσει για 5 λεπτάκια να δέσει η σάλτσα.

Αν σας αρέσει η μουστάρδα κάντε το και θα με θυμηθείτε, γίνεται τέλειο

Καλή επιτυχία :):)

Ναι ειναι εκει που υπαρχει ενα οδοντοιατρειο και ενα περιπτεροκαι εμα με δισκους και σιντι...αχ..γειτονια μου!!!!

Αχ!!!!

Αναμνησεις!!!!!

ασχετομε το αν συναντηθηκαε..μπορεινα ειχαμε τους ιδιους καθηγητες!!!!

εγω πηγα 4ο Δημοτικο, 1ο Γυμνασιο και Γεννικο - τοτε- Λυκειο...

τι τελεια που ηταν ρε συ...

πολυ αναπολω εκεινα τα χρονια..δεν ξερω αλλα η Νεαπολη πολυ μου αρεσε σαν περισοχη...εχω ακομα μια δυο φιλους εκει..αλλα τοςυ βλεπω σπανια

Να σου πω οτο το Ερεκτους εκλεισε!!!!!

ναι..και εμενα πολυ απιστευτο μου φανικε

molis ematha kati pou me stenaxorese kai me anxose .

o anipsios mou einai anapoda kai tiligmenos kai 1,500 kilo akoma.einai 33,5 eudomadwn h nifh moy .....

kserw oti ws tis 36 exeipithanothta na girisei ,me fobizei to tiligma kai ta kila ligo .

blepete o dikos mou htan stis idies eudomades 2 kila kai .

an den girisei kai den ksetilixtei tha ths to parei grigorotera

Αφρο να μη στεναχωριεσαι καθολου!!!!!

Και εμενα ηταν τυληγμενος και μαλιστα παρα πολυ.

Γυρησε ..δεν ξερω ποτε..αλλα δεν κατεβηκε ποτε.

Σε καποια φαση θα πηγαινει για καρδιοτοκογραφημα συνεχει..ενδεχομενος να χρειαστει να νοσηλευτει γαι να παρακολουθειται συνεχεια..

Αμα θα της το βγαλλουν νωρητερα θα νοσημελυετι σε θερμοκοιτιδα

Ολα καλα θα παν..

Ο χρηστοφορακος ειναι ζωντανο παραδειγμα!!!!!

Ολα να πανε καλα σας ευχομαι

καλημερα..

κ εμτα λενε οι εγκυες δε κανει αν σηκωνουν βαροι..

κ ποιος θα το σηκωσει οταν πρεπει?

οταν τον λεω παμε απο κει κ παει απο τη αλλη?

αχ καλε δε ευχηθηκα καλοριζικο το τρενακι :blush:

αν κ η πρωτη νυχτα ητα,,,χρυσαααααααααα

θα φας ξυλο..

ακομα μια φορα δε εχεις ανοιξει? :laugh:

τωρα τελευταια ξυπναει μονο 2 φορες..

χθες ξυπνησε 6 κατι κ ηταν η 3 φορα..

κ λεω οχι δε δινω..

ρε κοριτσια να το εχω αγκαλια κ να τσιτωνει με ενα νευρο το σωμα..μα ουρλιαζε..

με πονεσαν τα χερια κ μετα με πονεσε η κοιλια..

τον αφησα κατω..να γαντζωνεται πανω μου.τον φωναζα δε αντεξα :blush:

του λεω θα σε δωσω λιγο..

οντως του εδωσα λιγο κ τον βαζω κρεβατι κ να σου κλαμα.στο τελος κοιμηθηκε..

μετα παω στο κρεβατι μου κ λεω λες να μη ξυπνησε 3 φορες?

λες να ταν η δευτερη φορα?

ε δε θυμαμαι..στεναχωρεθηκα..

αχ ποτε θα κοιμηθω..

δε ξερετε ΠΟΣΟΣ υπνος με λειπει :(

Αφροδιτη απλα να το παρακολουθει καθημερινα!

ακομα και να της το περει νωριτερα δεν πειραζει!

εμενα ηταν πολυ μικρο ο ομφαλιος και πολυ χοντρος!

σαν χοντρο λαστιχο!

δεν καταφερε να συλλεξει βλαστοκυταρα!

αφου να σκεφτειται ειχαμε 3 μανατλακια!

μου ειχε πει οτι μπορει να αργησει να πεσει αλλα η μοναδα το εκναε να πεσει πολυ γρηγορα!

μπηκα στο τσακ μπαμ γιατι ο γιος μου δεν με αφηνει.

ΑΦΡΟ ο Νικολας ηταν 3 φορες περυτιλιγενος απο τον 8ο.

Αν η νυφη σου ειναι ψυχραιμη πες της να εχει το νου της και να μετραει τις κινησεις.

Ολα καλα θα πανε.Ρε συ μια χαρα ειναι και τα κιλά.

Αφου στον 8ο και 9ο παιρνουν γυρω στο 1μιση με 2 κιλά.

Θου προσεχε κοριτσακι μου.Εγω μονο καθιστη τον σηκωνω.Και οταν ημουνα μονη μου τον εκανα μπανιο και καθομαυνα σε καρεκλακι.

Νατασα μου πολλα φιλακια ελπιζω να σε πετυχω κοριτσακι μου.

Σας φιλω.αν μπορω να μπω αργοτερα να τα πουμε θα μπω. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αφροδιτούλα μη σκας....

Καλε εχει ακόμα εβδομάδες το μωράκι,δεν ξέρεις τι γίνεται....!

Νατασούλα,ευχαριστούμε για τη συνταγή....

Είναι πιο gourmet από τη δικιά μου!!!!

θα την φτιαξω να τη δοκιμασει ο αντρούλης μου που το κοτοπουλο του αρεσει μονο αν είναι καμουφλάρισμένο!!! :laugh: :laugh: :P

Κοριτσακια η Σαβρογιωτα μας ειναι σε μερος που δεν εχει Υ/Ο

μας αγαπαειολους και στελνει τα φιλια..ειδικα στις εγγυουλες..τις οποιες δεν θελελι να στεναχωρει!!!

Θου μη τον σηκωνεις..

Να ξερεις παντως πως σηγα σηγα θα καταλαβει τι παιζει..και ενδεχομενος να εχει απροβλεπτες αντιδρασεις, προσπαθησε να του αφιερωνεις πολυ χρονο

ε κοριτσια δε γινετε να μη το σηκωνω.

το βραδυ για αν τον παρω να το θηλασω ποιος θα το σηκωνει?

ο αντρας μου? :laugh: :huh:

στο αμαξι να το βαλω στο καθισματακι κ αν το βγαλει να τον παει παιδικο ποιος θα τον σηκωσει?

μα δε γινετε..οσο μπορω δε παιρνω αλλα καποια πραματα..

ας πουμε μεχρι να παμε αμαξι παμε περπατωντας..

δε ειανι δουλεια η γιωτα σες?

βικυ τελειο το μην που μας περασες...

Δουλεια ειναι αλλα δεν μπορει να μπει.

Θου προσπαθησε- τουλαχιστον στην αρχη - να προσεχεις πολυ.

Ναι καλε ..να σου τον φερνει ο αντρας σου..εμενα τον φερνει..και ας μην ειμαι εγγυος..που να σηγοσω τον Ταζ...

Thouli,

Και εμένα ο άντρας μου τον σηκώνει για να τον βαλει στο αμαξι,στο κρεβατάκι ,στη μπανιερα....

Τι να κανουμε ρε κορίτσια,εγώ δεν μπορώ να το διακινδυνευω με τα δίδυμα...

Thoulaki,ειδικά στην αρχη προσοχη μετα θα είσαι πιο άνετη....

Εμενα μου ζηταει αγκαλιες,καταλαβε τη παιζει.

Ξέρετε τι κάνω?

Τον πάω περπατώντας μέχρι τον καναπέ και εκεί έρχεται και ξαπλώνει στα πόδια μου και τον χαιδευω....το αγοράκι μου , με τρελλαίνει,ποτε δεν ζητούσε έτσι αγκαλιες!

ευη εσενα ειναι λιγο μεγαλυτερος κ καταλαβαινει..εμενα ειναι μικρος ακομα

του λεω που ειναι το νινι της μαμας κ δειχνει κοιλια..

κ λεω που να ξερεεε

χαχαχαχα

στο πρωτο τριμηνο ξερω οτι ειναι επικυνδινο..κ μετα ειναι?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...