Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO EXPRESS TOY ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ VOL 14 KAI ΤΥΧΕΡΟ!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

mitsakii έγραψε:

Αrgi μου, κι εγώ δεν αγοράζω ποτέ ελαιόλαδο, μας στέλνουν απ' το χωριό, ευτυχώς! Μόνο καλαμποκέλαιο, για τα γλυκά, το οποίο είχα κόψει γιατί είχε κατηγορηθεί για μεταλλαγμένο, το γύρισα σε ηλιέλαιο, που κατηγορήθηκε για ορυκτέλαιο και μετά το ξαναγύρισα σε καλαμποκέλαιο!!! :angry: :laugh:

χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

πολύ μπέρδεμα :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ μου, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να αλλάξεις γιατρό, δεν το αποφασίζεις εύκολα, απλά αυτό που μπορείς να κάνεις σαν ένα πρώτο βήμα, είναι να πάρεις μια δεύτερη γνώμη επί της χοληστερίνης! Και μετά βλέποντας και κάνοντας! ;)

:laugh: Μεγάλο μπέρδεμα με τα λάδια! :P Τώρα χρησιμοποιώ καλαμποκέλαιο! Για τα γλυκά φυσικά, γιατί όπου μπορώ ελαιόλαδο! ;)

evipapa μου, εμένα μου είπε ότι το κάναμε για λόγους "υγιεινής"! Στην ουσία ήταν τοπική εφαρμογή ενός φαρμάκου. Ποιος ξέρει...

Το μαντού εμείς το κάναμε στο ιατρείο, γιατί το προμηθεύεται κατά καιρούς η γιατρός μας. Τώρα που το λέτε έχουμε κι εμείς 2 εμβόλια που εκρεμμούν για Ιούλιο και δε ξέρω τι να κάνω... Μου φαίνεται βγάζει δόντι κι είναι ανήσυχη και δε θέλω να την επιβαρύνω, έκανε και κάτι λίγα δεκατάκια, αλλά την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε για διακοπές (ελπίζω!) και μετά... τρέχα μου και γύρευε! Άσε που μετά τις διακοπές πρέπει να φροντίσουμε τα του νεφρολόγου-σπινθηρογραφήματος :S και δεν θέλω να της πέσουν όλα μαζεμένα! :(

Θούλη,δηλαδή το κάνουν και στο Σταθμό προστασίας μάνα και παιδιού στο ΙΚΑ?Αν κατάλαβα καλα....

Θα πάρω τηλέφωνο αυριο και στο σταθμό γιατί στο 184 του ΙΚΑ δεν ήξεραν και στο Αντιφυματικό κέντρο και βλέπω.

Θα ρωτήσω βεβαια και τον παιδίατρο το απόγευμα.

Ναι ανεμοβλογια πέρασα,εχω μια φίλη εγκυούλα που δεν πέρασε,μάλλον δεν κάνει να βρεθούμε μην την κολλήσει τίποτα ο Θάνος?

Ομως λογικά δεν θα το μεταδώσει μόνο αν νοσήσει?

Κορίτσια λογοδυάροια με έπιασε,απο τη ζέστη?Τι εχω πάθεί? :P

Argi , εννοείς τις σκ@τομυγες ε?Ξέρεις πουκάθονται αυτές???????/ :P:P:P

Νατασσουλα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! ;)

Και εγω δεν αγοράζω λάδι,παραγγέλνω από τη θεία μου που βγάζουν στη Θάσο και πληρώνω συμβολικό ποσο...Παίρνω και απίστευτο μέλι....γιαμ γιαμ!!!Γλυκίζομαι!

κορίτσια σας αφήνω, θέλω να ταϊσω την μικρή....σήμερα έχουμε κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και της προσφέρω πρώτα το κοτόπουλο και αφού το φάει θα εμφανίσω τις πατάτες!!! ;) αλλιώς μαντάρα!!!!

φιλιά και καλό βράδυ εύχομαι.... :):kiss:

Απο τις 9 το πρωι ως τις 2 παρα ξυπνια και ετρωγε και πιπιλαλαγε το στηθος μου Την εβαλα και στα 2 αν και μου φαινονται και τα 2 ψιλοαδεια απο εχθες

Εχθες ειχε γινει μια απο τα ιδια με τη διαφορα οτι μετα τις 12.30 το μεσημερι κοιμοτανε μια ωρα μετα 2 κοκ.

Σημερα Κοιμηθηκε απο τις 2 παρα ως τις 4 παρα και μεχρι τις 6 παλι ετρωγε και πιπιλουσε

Δηλαδη απο τις9 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα κοιμηθηκε μονο 2 ωρες

Τα στηθη μου μου φαινονται αδεια ..δεν εχουν βαρος και ειναι μαλακα ακομη και μετα το 2ωρο που ειχε κοιμηθει

Εχω καταρρευσει την ακουω να ξυπναει και μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα Αν ο θηλασμος ενισχυει το δεσμο μητερας και παιδιου στη δικη μας περιπτωση δεν βλεπω κατι τετοιο

θελω να φυγω χιλιομετρα μακρια

apis δεν την πας καμμιά βολτίτσα με το καρότσι? έτσι και εσύ θα ξελαμπικάρεις και η μικρή θα κοιμηθεί!

θα περάσει και η ώρα!!!

και να δεν μπορείς εσύ στείλε τον μπαμπά με το καρότσι!

βρε κεβεζούδες!!!!!!!!! ποτε θα διαβασω εγω οοολλλαααα αυτα? μολις γυρισαμε απο Χιο! φυγαμε εχθες το βραδυ με το καραβι κ φτασαμε σημερα στην Καβαλα νωρις το απογευμα...ψοφισαμε.....η μικρη κοιμαται και εγω απλα αδειασα τις βαλιτσες...

καλως την χιωτισσα!!!!!!!!!

ολα καλα?

ποτε τωρα ξαναπατε?

αντε γιατι δε εμπαινεσ μαμμυ απο το κιν?

εμεις σημερα πηγαμε καναμε το 1 μας μπανιο..

τελεια..μια ωριτσα κατσαμε κ το ευχαριστηθηκα..

κ ο μικρος ξετρελαθηκε..

στη αμμο δε ξερει να περπαταει κ απει σα σουρωμενος :laugh: :laugh: :laugh:

απις κ γω αυτα ελέγα..που ειναι το ωραιο στο θηλασμο?

σε κανα 2 μηνο το πολυ θα λες ευχαριστω πολυ κοριτσια :kiss:

κ γω ολο τα μεμε επιανα κ παπαρα ηταν..πιστεψε με πεδευτηκα ΠΑΡΑ πολυ στο θηλασμο

εμεις την βαλαμε προχθες και εκλαιγε,ο Γ φευγει την αλλη Παρασκευη ,εμεις οχι... προσπαθω να διαβασω τις σελιδες...χαρηκα γ την καρδουλα...λυπηθηκα γ τις κατσαριδες... επισης θελω να γραψω την προσωπικη μου αποψη στο θεμα της αλλεργιας του Φιλιππακου... σκεφτηκα αυτο που μου ειπες Βενι οτι σας ειπε η γιατρος οτι μπορει να μην επηρεαστηκε η αναπτυξη του λογω της αλλεργιας...η Κ ειχε αρνητικες εξετασεις κ η αλλεργια αποδειχτηκε μονο με την αφαιρεση τροφών..θεωρω οτι το ιδανικοτερο κατα την αποψη μου ως μαμα παντα γτ γιατρος δεν ειμαι θα ηταν να του αφαιρεσεις ολα τα γαλακτοκομικα απο τη διατροφη του και να του δωσεις ενα περιθωριο 2 μηνών για να δεις βελτίωση ,εαν ξαφνικα το παιδι παρει πολυ βαρος κ υψος τοτε θα αποδειχθει κ οτι επηρεαζε την αναπτυξη του,επισης δεν θεωρω το ΗΑ ιδανικο ,υποαλλεργικο πιναμε οταν δεν ξεραμε εαν εχει αλλεργια ,οταν μαθαμα εγ την αλλεργια ξεκινησαμε αντιαλλεργικο ...δες το αναλογο θρεντ στο παρεντς... είσης απέφυγε τα ιχνη,σαφως ειναι πολυ δυσκολο μα προκειται γ την υγεια τους..το ζω καθημερινα και ειναι πλεον μια ρουτινα κ αυτό...

Μωρέ με βάζετε και εμένα σε ιδέες :dry:

Αλλά δεν θα μας είχε αναφέρει ο γιατρός την πιθανότητα αλλεργίας?

12 Ιουλίου έχουμε ραντεβου.. Σιγά μην φτάσει τα 9 κιλά..

Γιώτα καλώς ήρθες βρε :kiss:

Μαρια Ιωαννα καποιοι γιατροι ειναι χαλλλαααροοοιιιι ,αμα θες να σου φυγει η ιδεα γραψε τα ραστ τεστ,τα δικαιολογει το ταμειο,θα της παρουν λιγο αιμα κ σε λιγες ημερες θα ξερεις..για να σου φυγει κ η εννοια...

θα πεις του παιδιατρου να σας γραψει ραστ τεστ γ πιθανη αλλεργια στο αγελαδινο ,θα τις σφραγισεις κ θα τις κανεις σε μικροβιολογικο εξω,πληρωνεις μια μικρη συμμετοχη ,ρωτα ομως που γτ δεν ξερω μικροβιολογικα στη Λαρσα,ισως να σου συστησει καποιο ο γιατρος,μην της κανεις μονη ειναι πανακριβες!!!

Οκ!!

Ευχαριστώ :kiss:

Θα πάω για ύπνο τώρα , η μικρή κοιμήθηκε. Η Ιωάννα πήγε Σκιάθο σήμερα με τους γονείς και την αδεφή μου και έχει ξετρελαθεί :laugh:

Είμαστε μόνοι λοιπόν με τον Γ B)B)B)B)B)B)

Καλημέρα,

Γιώτα καλώς ήρθατε :)

Ταλαιπωρία το ταξίδι?

Λίνα κάνε λίγο υπομονή, στην αρχή τα πράγματα είναι ζόρικα αλλά μετά θα στρώσουν, τα περάσαμε και μπορούμε να σε καταλάβουμε ;)

Πάντως το ότι το στήθος σου δεν είναι βαρύ και σκληρό δεν είναι ένδειξη ότι δεν έχεις γάλα. Κι εμένα πάντα έτσι ήταν.

Βγες και καμιά βόλτα με την μικρή να ξεσκάσεις, μην κάθεσαι όλη την μέρα σπίτι. Θα δείς ότι και η μικρή θα ηρεμήσει κι εσύ θα νιώσεις καλύτερα.

Οι θηλές σου είναι καλύτερα?

Τα φιλιά μου σε όλο το τρενάκι :kiss:

Ποια θα ανοίξει το επόμενο????????????

Καλημέρα,

Γιώτα καλως ήρθες πίσω....σπίτι βρήκατε?

πάω να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο, ίσως όταν γυρίσω να υπάρχει καινούργιο τρενάκι!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...