Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO EXPRESS TOY ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ VOL 14 KAI ΤΥΧΕΡΟ!!!!!

Recommended Posts

Αφρο πλακα πλακα ολα τα καταστηματα εδω και 10 μερες κανουν τρελες προσφορες...

Το κακο ειναι πως δεν εχουν ρηξει - ακομα- της τιμες μονημα

ΠΧ τα καρφουρ μεχρι το Σαββατο εχουν ολα τα παιδικα ρουχα 40% ακομα και τα ντισνει.

Δεν χρειαζομαστε κατι για φετος..αλλα μερικα μπλουζακια για μεσα στο σπιτι για του χρονου σκεφτομαι πολυ να του παρω

Ειδα μερικα που ειναι σετ διπλα και βγαινουν 2,5 ευρω το καθε μπλουζακι

Αλλα ειπαμε δεν ξερω ακομα τι θα κανω...περιμενω και εγω αυτο το περιβοητο δωρο...που δεν ξερω που θα το πρωτοδοσω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

μην αγοράζετε ντίσνευ ρούχα γιατί περιέχουν ένα υλικό το οποίο προκαλεί καρκίνο.....είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικά - νομίζω από την greenpeace - είχε γίνει στην εταιρία επισήμανση (έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βρω τη σωστή λέξη!!!!!) να αλλάξει τα υλικά της αλλά τίποτα!!!!

ωραία φωτό Αφρο!

Λενάκι να κάνετε οπωσδήποτε απολύμανση πριν μπείτε μέσα....Άκου εκεί κατσαρίδες... :S:S:S

Αφρο κούκλος ο Μανωλιός στη φωτογραφία...

Χρύσα τελικά έχετε αποφασίσει τι θα κάνετε;;;; :dry::dry: Εύχομαι και πάλι περαστικά στη μανούλα σου...

Οι ταμπλέτες δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά...Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

Κορίτσια στα Lapin έχουν έκπτωση 30% στα ρούχα και 20% στα παπούτσια...

Ήθελε ο άντρας μου, το ψώνιο, να πάμε να πάρει παπούτσια Prada στην Ιωάννα αλλά δε βρήκαμε... :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης, με τον παιδίατρο μας έχω σπαστεί τρελά...Του λέγαμε να έρχεται από την αρχή στο σπίτι και μας έπαιρνε 100 ευρώ την επίσκεψη χωρίς απόδειξη..Δυο φορές έτυχε να πάμε εκτάκτως στο ιατρείο του και μας πήρε 60 ευρώ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...Χθες λοιπόν τον πήρα τηλ για να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και του λέω να πάμε ή Τετάρτη ή Πέμπτη στο ιατρείο και μου είπε ότι η μόνη κενή ώρα είναι στις 3 το μεσημέρι... :angry::angry::angry: Που εμείς φυσικά δουλεύουμε και η Ιωάννα κοιμάται...Του λέω να πάμε την άλλη εβδομάδα και μου λέει ότι έχει μόνο για 3.30 το μεσημέρι που επίσης δε μας βολεύει...

Του λέω λοιπόν κενό το πρωί έχετε να έρθετε σπίτι;;;Και μου λέει βεβαίως...Και τι να έκανα κανόνισα για αύριο το πρωί.... :angry::angry:

Τα έχω πάρει στο κρανίο κορίτσια...Μα να μου λέει ότι δεν έχει κενό για να τσεπώσει τα 100 ευρώπουλα;;;;; :angry::angry: Μας περισσεύουν ρε κορίτσια;;;Έλεος δηλαδή... :S:S:S Τουλάχιστον δτο ιατρείο δίνω 60 και με την απόδειξη που μου δίνει πάμε στο ταμείο και παίρνουμε πίσω τα 35....Τα 100 θα τα δώσω έτσι και θα πάρω πίσω τα @@@@@@@ μου...Συγγνώμη κιόλας...

Μόλις έμαθα ότι την Πέμπτη έχουμε απεργία και θέλω να τον πάρω να του πω να πάμε στις 3 το μεσημέρι στο ιατρείο...Να ακυρώσω το αυριανό...Τι λέτε;;;Είναι χοντρό;;;Γυφτειά;;;Ρε κορίτσια δεν ξέρω...Είναι πολλά τα λεφτά!!

Δεν εχω ρουχα ντισνευ.

Ειχα ενα δωρακι ντισνευ ραξεβσκι..αλλα επειδη τα γωριστικα τοςυ δεν μου αρεσουν το αλλαξα και πηρα ενα κοριτσιστικο φορεματακι για μια φιλη μου

Λενάκι όσο για τον Αναστάση τι να πω;;;;Μάλλον θέλει να δοκιμάσει την κόρη.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ελπίζω να μην έκανε καμία βρωμοδουλειά γιατί χαλάει το προξενιό τώρα!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ακου εκεί έχει την κόρη μου την καρακουκλάρα και θα τρέχει πίσω από τα pampers άλλης.... :angry::angry::angry:

Κι έτσι για να μάθετε το Σάββατο στο πάρτυ που πήγαμε η Ιωάννα φίλησε το αγοράκι που είχε γενέθλια στο στόμα.... :laugh: :laugh: :laugh: Και αυτός της απάντησε: Μπράβο μωράκι μου!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

'Ετσι για να ζηλέψετε!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

mpempoula16 έγραψε:

Μόλις έμαθα ότι την Πέμπτη έχουμε απεργία και θέλω να τον πάρω να του πω να πάμε στις 3 το μεσημέρι στο ιατρείο...Να ακυρώσω το αυριανό...Τι λέτε;;;Είναι χοντρό;;;Γυφτειά;;;Ρε κορίτσια δεν ξέρω...Είναι πολλά τα λεφτά!!

γυφτειά? γύφτος είναι αυτός! και βέβαια να πάρεις και να το ακυρώσεις, αυτός κοιτάζει το συμφέρον του εσύ γιατί να μην το κοιτάξεις?

καθόλου γυφτειά, καθόλου χοντροειδές....τώρα κιόλας πάρε τηλέφωνο!!!!!

εδώ οι παιδίατροι δεν έρχονται σπίτι!!!

Έχεις δίκιο ρε Argi μου....Στην αρχή ήθελα να έρχεται σπίτι για να μην πηγαίνω εκεί και είναι άρρωστα παιδάκια και κολλάει η Ιωάννα μου...Τώρα είναι ολόκληρο παιδάκι, δεν έχω πρόβλημα!!!!!!!!

Αλλά εκεί που μου έλεγε ότι είναι γεμάτος και δεν έχει χρόνο καθόλου με το που του είπα για το σπίτι, να απαντήσει "Βεβαίως, μπορώ..."

:angry::angry::angry::angry::angry:

Γωγω δεν το συζυτω..να αλλαξεις το ραντευου

Ρε παιδια εχω απογοητευτει πολυ απο γιατρους..ειληκρινα..μ'αρεσει που δινουν και ορκο τρομαρα τους

καλημερα και παλι!

κοιμηθηκα 3 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μικρη τωρα ξυπνα!

(ηταν ξυπνια οταν ηρθα...θηλασε και κοιμηθηκε παλι)

σημερα δεν παμε θαλασσα.... εχει ο μικρος της αδελφης λογοθεραπεια

νυσταζω πολυ...παω ν αφτιαξω καφε....και να βγω λαικοβολτα να περασει η ωρα!!!!!!!!!!

χρυσα γιατι δεν μπορεις να κανει απολυμανση?

εμεις αυτη που κανουμε στεγνωνει σχεδον αμεσω; αλλα για 2-3 μερες δεν εθελει σφουγγαρισμα!

κανονιζουμε να λειπουμε τις περισοτερες ωρες απο το σπιτι και νε μην ακουμπουν εκει που εχει φαρμακο!

ειναι πολυ αποτελεσματικο!!!!!!!!

Βικυ φοβαμαι τον μικρο, βαζει τα παντα στο στομα του και εχει και τις αναπνευστικες αλλεγιες..

περισυ τετεοια εποχη ειχαμε ψυλλους απο μια γατα που ειχε μαζεψει ο πεθερος μου και τα γατακια της...και καναμε απεντομοση στο υπογειο..ευτυχως δεν ειχαν ανεβει πανω.

Νομιζω πως αν καταχωνιασω ,ερικες παγηδες κατω απο τις ντουλαπες της κουζινας και πισω απο το ντουλαπι του μπανιο..οπου δεν εχει προσβαση ουτε αυτος...αλλα ουτε και τα παιχνιδια του.

Βασικα ηταν μια κατσαριδα..δεν ξερω αν εχουμε και αλλες αλλα εγω πανικοβαλομαι ευκολα

όταν ήμουν μικρή, ξυπνώ μια μέρα και ήταν μια κατσαρίδα στο πρόσωπό μου!!!! :ohmy: , φανταστείτε σοκ, από τότε δεν τα πάω καλά μαζί τους και ξέρετε είναι οι μοναδικές που θα επιβιώσουν σε έναν πυρινικό πόλεμο!!!! :S Παναγία μου!!!! μπλιαχ και φαντάσου να είσαι μόνο εσύ και οι κατσαρίδες!!!! :S

άσχετο.... βγάζω φωτό τα παιδιά πολύ συχνά και αν τύχει βγάζω και την φάτσα μου με αυτά αλλά χθες μου παραπονέθηκε ο άντρας μου γιατί δεν βγάζω και αυτόν μαζί!!! αλλά τι να κάνω μου είπε ότι δεν θέλει φωτό!!! πάντως θύμωσε και μου έκανε παράπονα!!!

εσάς παραπονιούνται οι άντρες σας?? :dry:

Γεια σας κοριτσια Η μπεμπουλα ειναι 9 ημερων και απο τη 2η θηλαζουμε αποκλειστικα

Δεν σας κρυβω οτι δυσκολευομαι παααρα πολυ γιατι εκτος του οτι οι θηλασμοι ειναι πολλες φορες συνεχομενοι (χωρις να μεσολαβει υπνος) οι θηλες μου εχουν γινει κομματια Βαζω γαλα δεν φοραω τιποτα και σημερα θα μου φερουν μια αλοιφη την zincot

Βρεχει 6 πανες τη μερα περιπου με ουρα Σημερα ηταν ξυπνια απο τις 9 και μεχρι τις 12.30 ηταν με το βυζι στο στομα Εχω μπερδεψει τα βυζια μου ..δεν θυμαμαι ποιο εδωσα πριν ποιο μετα και μου φαινονται και τα 2 αδεια ωρες ωρες

Εχθες εκανε το ιδιο απο τις 7.30 μεχρι τις 11.30 το βραδυ ..θηλαζε και πιπιλουσε συνεχεια

Ειναι φυσιολογικο αυτο;

Δεν φαινεται ανυσηχη αρκει να της δωσω το στηθος

Την Πεμπτη η παιδιατρος τη ζυγισε και ηταν 3ο20 Σημερα τη ζυγισαμε σε μια ζυγαρια και ηταν 3207.

Της δινω ενα στηθος το θηλασμο. Αλλα αν το αδειαζει δινω και το αλλο Καλα κανω;

Το βραδυ ευτυχως κοιμαται μετα τις 11.00 και ξυπναει ανα 1.45 - 2.30 ωρες τρωει λιγο και ξανακοιμαται

Δεν περιμενα παντως οτι ο θηλασμος ειναι τοσο δυσκολος

Καλημέρα,

σήμερα έτρεχα για εξωτερικές δουλειές και πριν

από λίγο ήρθα στο γραφείο.

Χθες το βράδυ επιχείρησα να δώσω στην Έλενα φρέσκο

γάλα αλλά μάταια, το έσπρωχνε και μου σήκωνε την μπλούζα.

Το πρωϊ που είμαι στην δουλειά μια χαρά το πίνει και νόμιζα

ότι θα το πιεί και από μένα :dry: αλλά γελάστηκα :S:S

Λένα να κάνετε απολύμανση πριν κάνετε την μετακόμιση

Δεν είναι ακριβή εγώ είχα πληρώσει 60€

Αργυρώ ο άντρας μου δεν διαμαρτήρετε γιατί συνήθως

εγώ τους βγάζω, Δεν μ'αρέσει να βλέπω την φάτσα μου

σε φωτο και το αποφεύγω όσο μπορώ ;)

Μάρθα τι καλά που ακούσατε καρδούλα :):)

οι αναγούλες πως πάνε?

Γωγώ εγώ θα τον άλλαζα τον παιδίατρο ;)

Και εννοείται να αλλάξεις το ραντεβού αφού μπορείς να πας εκεί

Τόσο ακριβοί είναι οι παιδίατροι στην Αθήνα?

Εγώ πληρώνω 40 στο ιατρείο και 60 στο σπίτι και μου κόβει

2 αποδείξεις για ναπάρω όλα τα χρήματα πίσω.

Χρύσα δεν κατάλαβα τι έγινε με την μαμά σου :dry:

Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει την επέμβαση?

Νόμιζα ότι ήταν δεδομένη

Νατασουλα για την ωρα δεν θα την κανει..αλλα θα εινα υπο παρακολουθηση

Εγω της ειπα πως απλα αναβαλλεικατι τ οποιο θα γιενι καποια στιγμη

Δεν ξερω τι θα κανει..εγω δεν μηλαω αλλο..αφου δεν καταλαβαινει ...μη την παρω και στο λαιμο μου

Θου ξεχασα ..μια χαρουλα λοιπον...τελεια με το νεο νινι..ο ντοντος πως αντεδρασε;;;;

Λίνα μια χαρά τα πάτε

Μπράβο σας :)

Το βάρος που έβαλε είναι πολύ καλό αν υπολόγισα καλά 37 γρ. την ημέρα

Τις πρώτες βδομάδες πρέπει να βάζουν από 25 έως 40 γρ. άρα είστε τέλεια.

Να τις δίνεις το ένα στήθος μετά να την σηκώνεις να ρευτεί και να την ξαναβάζεις. Αν δυσανασχετεί στο ίδιο στήθος δώσε το άλλο.

΄Δεν πειράζει που είναι πολλές ώρες στο στήθος, είναι φυσιολογικό τώρα στη αρχή, προσπαθεί να ρυθμίσει και την παραγωγή, σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα. Δοκίμασες τον ξαπλωτό θηλασμό για το βράδυ?

Για τις θηλές πολύ καλή είναι και η purelan της medela

Να προσπαθείς να πιάνει καλά το στήθος για να μην σε πληγώνει.

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Εχω μέρες να μπω,δεν εχω διαβάσει τίποτα!!!! :blush::blush:

Τι μου κάνετε?

Μπανάκια πήρε το μάτι μου και μωράκια στην άμμο!!!Μπράβο!!

Χρύσα,αφού το ψάξατε,δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο,απλα να το ελέγχετε.Με τη μαμα εννοω.

Νατασσούλα, και εσύ σαν και εμένα κρύβεσαι από το φακό ε????

Κακώς βέβαια γιατί έχεις πολύ ωραία χαρακτηριστικα προσώπου ;)

Αpis , να σου ζήσει η γλυκούλα σου,καλή συνέχεια και καλή λοχεια σε εσένα!

Εμείς τα συνηθισμένα,χθες μαγειρεψα,,εκανα μπαλκόνια,μπάνιο και ένα σίδερο μέχρι το ταβάνι.....

Σημερα αν δεν προεκυπτε μία δουλεια θα εκανα ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα...Πρέπει να γίνει πριν το ΣΚ,μη μου μείνουν πάλι!!!

λινα μπραβο μια χαρα τα πας..πολυ χαιρομαι.!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα..

δε ειμαι καθολου καλα..

ψυχολογικα πιο πολυ...δε ξερω.χθες ο μικρος που με ειδε στο κρεβατι εκλαιγε :S

το βραδυ 2 με 3 εκλαιγε στο υπνο του..μα τοσο πολυ να τον ποναει το σκατοδοντι..και ακομα μονο μυτουλα πεταξε..

μετα στις 6.30 τον θηλασα κ 7 ξανασηκωθηκε..

ε δε αντεξα..

για πρωτη φορα εφτασε το αιμα στο κεφαλι μου κ τον αφησα να κλαψει..το πρωτο μισαωρο γκαριζε κ το αλλο μισαωρο εξασθενισμενα..

μια ωρα ολοκληρη ωρα εκλαιγε.

στο τελος κοιμηθηκε ακομα 1.15 ..μια χαρα..εγω μονο 490 λεπτα γιατι μας πηραν απο το παιδικο :angry::angry::angry: ελεος..καποιος με εφτυσε .δε εξηγηται αλλιως..

κ δε μου εφταναν ολα αυτα...

με το που καταλαβαινει οτι θα τον παω παιδικο αρχιζει κ ουρλιαζει.δε θελει να βγει απο το σπιτι..

εγω με τσαντες κ να τον σερνω..

τον παω σηκωτο στο αμαξι κ κει..

δε ξερω που βρηκε ΤΟΣΗ δυναμη δε καθοταν με τιποτα στο καρεκλακι..

γελουσα απο τα νευρα μου

τεντωνε τοσο πολυ το κορμι που τον πατουσα τη κοιλια για αν κατσει κ δε καθοταν..

δε μου το χει ξανακανει ποτε

δε ειμαι καλα :(

νιωθω τοσο εξαντλημενη :(

Καλά ρε Εύη αντί να κάτσεις να ξεκουραστείς όταν γυρνάς από την δουλειά εσύ πλακώνεσαι στις δουλειές?

Μάρθα δεν ξέρω τί να σου πώ

σε διαβάζω και στεναχωριέμαι :(:(

Δεν μπορείς να πάρεις μερικές μέρες άδεια να ξεκουραστείς

Βγές καμιά βδομάδα αναρρωτική ;)

Η κάποιος να σου κρατήσει τον Ντόντο να κοιμηθείς λίγο

Η πεθερά σου δεν μπορεί?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...