Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xrusa mou authn thn simperiora pou perigrafeis thn eixai kai o dikos mou ekei konta ston 13 mhna .

tote arxise na bgazei kai tous trapezites pou ton zorisan polu .

pasxolise ton me kati alo .me paixnidakia me nero me kanena mpiskoto.

pantos an einai fash pou perase kai o dikos mou kanena mhna tha einai etsimeta allazei .

twra o dikos mou ksana arxise na mou polu tribete gia sixnotero thilasmo.to arxise apo thn hmera ths periodou mou .exw dei ena fouskomeno dontaki kai euxome na einai auto.

h plaka einaipws mou o zitaei ,mou dixnei meto xeraki tou to desi ki agapimeno bizaki kai leei 'a bi"? toy lew oxi dixnei to aristero "a' ? oxi ksana egw kai shnexizei na a dixnei 2-3 fores kai meta h klaiei an thelei polu na katsei h me kanei mia agalia kai feugei .

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Aρτζι ειναι μια διαφημηση εδω που ενα παιδακι λεει "ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ"

ε και η δικια μου φυσικα το αντογραφει!

Χρυσα προσπαθησε να τυ αποσπας την προσοχη η να εχεις νεες δραστηριοτητες ωστε να μην θηλαζει!

η δικια μου το εχει κανει κανα 2 φορες αυτο εξω αλλα της εξηγησα οτι θα θηλασουμε οταν παμε σπιτι!

γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις με:

1 . θηλαζουμε μονο σπιτι η αμαξι η οπου βολευει εσενα

2. θηλαζουμε μονο συγκεκριμενες ωρες η ασε συγκεκριμενο σημειο πχ καναπε

φυσικα θα πρεπει να εισαι αυστηρη και να τηρεις αυτα που λες.... κι ανα κλαιει θα του αποσπας την προσοχη με κατι αλλο!

θα προσαρμοστει!

ειναι σε ηλικια που καταλαβαινει!

εμεις τα κανουμε θαλασσα!

εγω παντως δεν εχω σκοπο να αποθηλασω!

αααα χθες που της εδωσα φρεσκο γαλα ουτε καν το δοκιμασε!

καποια στιγμη θα δικιμασω να της δωσω κατσικισιο αλλα δεν το βλεπω να το πινει ουτε αυτο!

ειπαμε εγω θα θηλαζω ως το δημοτικο και πειτε με οπως θελετε!

χιχιχι!

για το αλλο θεμα δεν θα πω τιποτα γιατι θα φανω παλι κακια!

και θα γινω θεμα!

η Μαρια -Ιωαννα βαζει μονη της ντιντιντι!

ολη μερα καουμε τα ζουζουνια!

ποσ να αντεξω η δολια μαμα?

εε ποσα?

Δημοσίευση

Κοριτισα Thanks πολυ για τις συμβουλες σας!!!

Θα προσπαθησω να τις εφαρμοσω .

Ο ντρας μου προσπαθει περισσοτεροαπο μενα ειναι η ακηθεια γιατι με το που αρχιζει νακαλαει εγω λιγιζω

Δεν θελλω να σταματησω μαχαιρι...θελλω να γινει οσο ποιο ομαλα γινετε, δεν θελλω να στερισω απο το παιδι μου κατι που του αρεσει πολυ...

θα δουμε.

Αλλα ρε κοριτσια πινει και φρεσκο..καμια φορα δειχνει και το ποτυρακι με το χερι..

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω με τόσα θέματα που έχετε αναφέρει... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ χθες το απόγευμα έφτιαξα κουλουράκια με πορτοκάλι για την κόρη μου να της δίνω κανένα που και που...'Εγιναν πεντανόστιμα!!!!!!

Μπεμπούλης welcome back!!!!!!!!!!!!Καλέ τι γιατρός ήταν αυτός που σου μίλησε έτσι;;;Έλεος!!!!!Πήγαινε να δεις και κανέναν άλλον αναπτυξιολόγο!!!!!

Κορίτσια κι εμένα μου μεγάλωσε το στήθος από τότε που γέννησα...Είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο.... :P:P:P

Κορίτσια νυστάζω....... :S:S:S Και έχω δουλειά ρε γαμώτο...

Το διαβολάκι μου ανεβαίνει όπου βρει...Το τελευταίο της κατόρθωμα είναι στο τραπεζάκι του σαλονιού και στο πρεβάζι του μπαλκονιού... :ohmy::ohmy::unsure::unsure: Θα βάλουμε ψάθα μέχρι πάνω...

Κατα τ'άλλα εξακολουθεί να μη βάζει κώλο κάτω....Σήμερα είπε πεντακάθαρα τη λέξη "μέσα"!!!!!!Μας έχει πρήξει επίσης με την Μπεμπέ Λιλί...Δεν τολμάμε να καθίσουμε στο pc, τρέχει αμέσως και μου λέει παππού, παππού..... :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια πολλά....

Δημοσίευση

Πω πω..ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ με νευρίασε ο γιατρός σου. Γκρρρ

pebi η μικρή μου φαίνεται σας πουλάει και σας αγοράζει.. :laugh: :laugh:

cecil αν έμαθε να πίνει αβέρτα σκούρα τα πράματα. Θέλει πολύ υπομονή και χρόνο.

Αχ εμένα τώρα με την εγκυμοσύνη με πονάνε οι θηλές κατά τον θηλασμό αλλά συνεχίζω ακάθεκτη.

Να σας πω καλέ. Επειδή δεν έχω σκοπό να πάω στον γιατρό σύντομα αλλά περίπου τη 12 βδομάδα για αυχενική (άσε που ακόμα δεν έχω βρει γιατρό), οπότε δεν μπορώ να ρωτήσω, λέω να συνεχίσω το γυμναστήριο σε πιο light μορφή φυσικά. Υπάρχει καμία που έκανε γυμανστική το πρώτο 3 μηνο? Στο εξωτερικό ξέρω ότι αν δεν έχουν κάποιο ιστορικό κάνουν και κωλοτούμπες.

Δημοσίευση

kale kane gumnastikh .

edw douleuoume mexri ton 8mhna h gumnastikh pirazei !!

diadromo-podilato -ektaseis -barakia -organa .

apla na ta kaneis xalara mhn plakonese .

kanoume thn petalouda !!!prin 2 meres tou ediksa kai simera thn kanei monos tou .

petalouda dikhs mou efeureseis .tou lew pws kanei h petalouda kai sikonei ta xeria pnisakai anigoklinei ta xerakia "petaei petaei h petalouda "

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια..παλη του μαμιλαντ εγινε εδω μεσα..

Βλεπω ολο νεα μελη, τα οποια μπαινουν σε θεματα και τα κανουν....σκ@τ@ μετα συγχωρισεως.

Τεσπα..ειπα..δεν ξανασχολουμε!!

κανενα νεο απο το Φρανιτακη μας εχουμε;;;;;

απο το ποντικομαρακι;;;;

αυτη ηταν που κολλησε ολες γκαστριτιδα!!!!!!

Αφρο σοβαρα;;;;;

μπραβο ρε συ τον Μανωλιο!!!!!

ο δικος μου λεει συνεχεια αμπουντι...και οποτε εινα γυμνος πιανει τηντσουτσου του...

και εμαθε να ανοιγει τα χερια του στιλ..που ντο;;; η δεν ξερω...

χαχα..εχει γελιο..αλλα δεν το κανει σε συνειδητοποιημενη φαση.

Γωγω..ολυ γελιο ο δικη σου..

μηλαει με τον παπου απο το PC μεσω skype;;;

Για γυμναστικς εγω δεν ξερω..αλλα καλα θα κανεις να προσεχεις

Δημοσίευση

Ρε συ υπαρχουν ομως και παιδια στην ηλικια του δικου μου ακομα που μιλανε..

τα δικα μας μαλλον θα γινουν λακωνικα!!!!!!

Σημερα το απογευμα λεω να του κανω σπανακοπητα;;;;

ποσο μηνων του πρωτοεδοσες αφρο;;;;

Θα μασουλισει το φυλο και θα το σκορπισι στο πατωμα..αλλα ΟΚ..δεν πειραζει

Δημοσίευση

χαχαχα αφροδίτη εμένα λέει "μια ούυυυ ασξδηακξσηδγσ" και κάνει τα χεράκια του στο στήθος από το "μια ωραία πεταλούδα"

επείδης σε όλα τα τραγούδια συμπληρώνει τα στιχάκια με τραγουδιστά φωνήεντα..προσπαθεί αλλά στο τέλος λέει την χουχουλινοδιάλεκτό του και άντε να τον καταλάβεις. :blink::blink:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια, Τρις ο δικός με την δικιά μου δεν έχουν και μεγάλη διαφορά!!!!

Παπάκι η γυμναστική επιτρέπεται από την στιγμή που η εγκυμοσύνη είναι καλή, νομίζω όχι βαράκια.....και όσον αφορά το αερόμπικ σε ελαφρυά μορφή, κατά τα άλλα επιτρέπεται το τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση, περπάτημα, απαγορεύεται η ιππασία,.. αυτά μου είχαν πει οι γυναικολόγοι που πήγα και εγώ στην 1η έκανα πολύ περπάτημα και στην 2η περπάτημα και ποδήλατο (έξω)....

Χρύσα, θα συμφωνήσω σε όλα με την Βίκυ, εγώ θήλασα το μπουμπούκι μέχρι 19 μηνών αλλά ποτέ δεν ήρθε να μου σηκώσει την μπλούζα κ.λπ., να τον απασχολήσεις με κάτι άλλο εκείνη την ώρα ή να του δώσεις κάτι άλλο να φάει και βέβαια συγκεκριμένες ώρες θηλασμού!...και όλα αυτά επειδή θέλεις να αποθηλάσεις.....

Δημοσίευση

θα τα πουν ολα μαζι τα ζουζουνια σας!

η μικρη μου περπατησε 18,5 μηνων και αρχισε να μιλα γυρω στους 20 μηνες!

εεεεεεε τωρα δε βαζει γλωσσα μεσα!

μονο μιλαει και μιλαει πολυ!

παρα πολυ!

μου λειπουν οι στιγμες ηρεμιας!

ο πεθερος μου ελεγε αντε ποτε θα μιλησει ...τωρα λεει ουφ σταματα να μιλας τοσο πολυ!

μονη μου μεινω τελικα να θηλαζω το βλεπω εγω!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες!! Διαβασα στα πεταχτα μερικα πραγματακια....ειστε και πολυλογουδες...χαχαχα Δυστυχως δεν εχω αποψη περι αποθηλασμου...οταν ερθει και η δικη μου ωρα εσεις θα με βοηθησετε!

Παπακι δεν γνωριζομαστε , αλλα διαβασα πως εισαι και εγκυος και σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

Νατασουλα - γειτονακι....μην κολλησες και εσυ γκαστριτιδα?? Ευχομαι οτι καλυτερο παντως!!

Σεσιλια...μου ειχες πει γαι το ερεκτους αλλα ειπα...πλακα κανει...δεν μπορει...καποιο λαθος εχει συμβει. Τελικα σημερα το ειδα με τα ματια και σε θυμηθηκα. Και ηθελα να παρω κανα παντελονι...καλε εγω ημουν χρονια πελατισσα τους.

Σημερα πηγαμε και καναμε και τις εξετασεις για την αλλεργια στο γαλα. Πλανταξε στο κλαμα το πουλακι μου, αλλα επρεπε να γινει για να ξερω και εγω τι να κανω με την διατροφη μου.

Δημοσίευση

Izaki ποτε θα βγουν οι εξετασεις;;;

καλα αποτελεσματα να εχετε!!!!!

ειδες ..τελοικα..ποσα χρονια ηταν αυτο το μαγαζι εκει..καμια 20αρια;;;;

ειχαν ωραια ρουχακια θυμαμαι..και εγω οσο μεναμε νεαπολη..και μερικα χρονια που μετακομισαμε απο εκει ψωνιζα

Παντως κοριτσια τωρα που ο μικρος εχει ηρεμισει σχετικα και αρχισα να ξαναπεριποιουμαι τον εαυτο μου...μου αρεσει..

μη φανταστειτε..αλλαξα σχεδον εξολοκληρου τα προιοντα που χρισημοποιουσα με πιο φιλικα στη φυση...

εχετε καμια μακρα να προτεινετε με αφρολουτρα...χωρις χημικες βομβες!!!

Παιρνω κορρε και απιβιτα..αλλα του κορε δεν μπορω να πω οτι εχουν ποικιλια..και του απιβιτα μυριζουν πολυ εντονα..

επισης ξερετε κανενσα καλο ψαλιδι για μπουκλες που να κανει μεσαιες μπουκλες και γρηγορα..εχω ενα babilyss αλαλ δουλεια δεν κανει!!!

Παντως ..εγω το ελεγα οτι ο αποθηλαμσος θα παρει καιρο...ελπιζω οχι κανενα χρονο!!!!

παντως δεν ξερω..οταν θηλαζει μοι μοιαζε τοσο μα τοσο μωρο...ενω τωα που πλεων περπαταει πιο σταθερα τον κοιταζω και λεω ...οτι εχει γιει παιδακι πια

Δημοσίευση

Περίπτωση εγκυμοσύνης δεν υπάρχει μάλλον λόγω θηλασμού είναι η καθυστέρηση. Ο άντρας μου χθες το βράδυ μου είπε: "αν είσαι έγκυος το παιδί σίγουρα δεν είναι δικό μου" :ohmy:

Παρόλαυτά έγώ έχω αγχωθεί λίγο, δεν θα ήθελα μια 3η εγκυμοσύνη ιδίως την παρούσα φάση :S

Ιζάκη ξανείδες αίμα?

Τα αποτελέσματα σε 1 βδομάδα?

Που έκανες τις εξετάσεις?

Δημοσίευση

Ειδα αιμα και δευτερη φορα ...τις εξετασεις τις καναμε στο ΑΧΕΠΑ. Δουλευα εκει 3 χρονια και τρεξαν ολοι να με εξυπηρετησουν...γενικα οτι χρειαστω απο εξετασεις , τις κανω αμεσα,,,ειναι ολοι φιλοι μου. η κολλητη μου μαλιστα ειναι στις αλλεργιες και θα μου κρατησει και τον ορο του αιματος του παιδιου, για να μην την ξανατσιμπαμε, σε περιπτωση που χρειαστει να κανουμε και για το κατσικισιο γιατι εκει δεν εχουν τετοιο αντιδραστηριο.

Την παρασκευη θα ξερω τα αποτελεσματα!

Δημοσίευση

Τοτε λογικα θα σας στειλουν Ιπποκρατειο...

εκει ειχαμε κανει εμεις τις αρχικες μας εξετασεις

μετα εκανα στον Ασκληπιο Ευοσμου

Καλα αποτελεσματα

Δημοσίευση

Ιζάκη μακάρι να βρείτε τί την πειράζει και να μην ταλιπωρείται η μικρούλα σου :)

Εύη τι καλά που τακτοποιηθήκατε :):)

Κείκ λεμόνι για να μυρίσει το σπίτι

Χρυσοχέρα μου εσύ :kiss::kiss:

Χρύσα ναι έχει black χιούμορ ο ανήρ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!

Χτες βγηκα και πρωτη φορα για καφε μονη μουυυυ. ΜΕ πηραν οι φιλες μου και με ξεσηκωσαν...ηταν στο κιτσεν μπαρ και εγω μολις ειχα ταισει την μικρη και ο επομενος θηλασμος θα ηταν μετα μπανιο που την κανω στις 9. Ετσι λοιπον την αφησα στον μπαμπα της και ελειψα 1.30 ωρα συνολικα. Οταν επεστρεψα την ειχε κανει ηδη μπανιο ο μπαμπας και ετσι αμεσως την θηλασα. Εντω μεταξυ, οση ωρα ελειπα η μικρη δεν σταματησε να κλαιει αλλα ο καλος ο αντρουλης μου δεν μου τηλ να μου το πει, για να μην με ενοχλησει. Αλλωστε ειχα να βγω απο τον περασμενο αιωνα...χαχαχα

Δημοσίευση

Αχου καλεεεε τι καλος ο συζηγος..εμενα χτες που ουρλιαζε ο δικος μου..ηπιες οσο γαλα ηταν να ξεδηψασει μετα το μπανιο...και ηθελε το "τσιγαρο" του...δηλαδη να πιπιλησει τη μαμα- μου τον εφερε μεσα στο μπανιο...και βγηκα αο το ντουσ με την κρεμα μαλλιως πασαλειμενη..και με τις σαπουναδες .....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!! τι κανετε???

παπακι συγχαρητηρια με την εγκυμοσυνη!! να ειναι οπως τη θες και τη φανταζεσαι!!

ρε συ αναστασια τι ειπε ο ανθρωπος??? οτι ναναι πεταει ο καθενας μου φαινεται..

ιζακι να εχετε καλα αποτελεσματα, αν και εχω ακουσει οτι δε φαινεται παντα η αλλεργια..

νατασουλα μου ο αντρας σου εχει πολυ πλακα!!! τις κανουν καλα καλα τις δουλειες τους και μετα κανουν κ τις παπιες!! χαχαχα! χτες κλεισαμε τις δυο πρωτες βδομαδες και σημερα απολαυσα ενα βερυκοκο!!! εχασα αλλο 1.5 κιλο! συνολο 4!!! καλα αν καταφερω κ την τηρησω για καιρο θα γινω κορμι!!

αργη τελειος ο ρηνος!!! οταν ηταν ο τολης γερμανια πηγαιναμε κ εμεις εκει!!

εμενα μου ηρθε περιοδος προχτες , μια βδομαδα νωριτερα και εχω πολυ αιμα!!! μιλαμε ποταμια!

Δημοσίευση

Νατασσούλα επειδή θηλάζεις και την μικρή δεν θα μπορεί να πει ότι είναι του γαλατά!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Izaki, τι καλό άντρα που έχεις!!!!

εγώ του είπα την άνοιξη ότι τώρα που μεγαλώνει η μέρα τα απογεύματα να κάθεται με τα παιδιά για να παίρνω το ποδήλατο και να φεύγω και ήταν σαν να του είπα να πάει στο φεγγάρι!!!!, ίσως αυτό να ήταν πιο εύκολο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...