Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο3!

Recommended Posts

Αγαπουλες καλημερα :) !!!Βαλ'τε μου πολλες απουσιες :blush: !!!Καθε μερα κατι εχουμε,δουλεις,βολτες κτλ κτλ!!!Οταν προσπαθησα να μπω καποιες φορες δε με βαζε!!

Τι μου κανετε??Μια χαρα βλεπω τα νεα σας...χαλικια,βιβλια,πετρες,αμμος...πολυ μαμ τα παιδακια :laugh: :laugh: !!!

Εμεις καλα ειμαστε αν κ εχουμε γινει λιγο γκρινιαρουλες...την πονανε την αγαπη μου τα δοντακια της!Φανουλα μου κ η μικρουλα σου κατι τετοιο θα εχει!Ωρες ωρες βαζει στο στομα της κατι κ το σφιγγει με τοση δυναμη κ κλαιει :( !!Ειναι και η ζεστη!!

Το βραδυ σταθερα δε πινει ουτε μια γουλια ενω το πρωι πινει πανω απο 250μλ...τι να πω :blink: !!Εχει σχεδον 10 μερες που δε πινει το βραδυ,ουτε καν ανοιγει το στομα,απλα το βλεπει κ κλαιει!Το πρωι το ιδιο γαλα το πινει μονορουφι :blink: !!!Ειναι η εποχη τετοια...θα περασει ελπιζω!

Καρολινακι μου κ εγω πολυ χλιαρο το κανω πια,ισα ισα να ερθει σε κανονικη θερμοκρασια απο το ψυγειο!

Κατα τ'αλλα ειμαστε πολυ καλα!Ζωηρες ζωηρες!Τα δοντακια μας ακομα 2!

Εντωμεταξυ τωρα πια αν με δει να τρωω οτιδηποτε...ψωμι,βερυκοκο,αγγουρακι,φρυγανια...χαλαει τον κοσμο αμα δε της δωσω!!Δε με αφηνει να φαω μια μπουκια :laugh: !!

Κ εχει καμια βδομαδα που εχει γινει πολυ αγαπησιαρα.ολο ερχεται κ με τραβαει να σκαρφαλωσει πανω μου κ μου ανοιγει τα χερακια της να την παρω αγκαλιτσα!!!Πριν δε τα κανε αυτα!!

Φανουλα απ'οτι καταλαβα το πηρες το διπλωμα ε?Συγχαρητηριααααα!!!!Αντε καλες τσαρκες!!!

Ντινακι μου τι κανεις αγαπη μου??Το Ολινακι??Εχει γινει κ αυτο παπακι απο το πολυ πλιτς πλιτς :P !!!Να μου τη φιλησεις!!!!!

Καρολ μου ,Χρυσουλινι μου μια χαρα βλεπω τα μικρουλια!!Φιλια πολλα!!

Νινινα μου,Ιφιγενεια,Αννουλα,Ποπακι,Δωρα,Μυρτω,Σουλιτσα...που ειστε??Πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ψυχουλες μου καλημερα !!!τι κανετε?διαβαζω τα κατορθωματα των ζουζουνιων σας!εμενα αρχισε νανεβαινει στον καναπε κ οπου να ναι κ στο τραπεζακι του σαλονιου.κοριτσια εχει ξεφυγει ο γιος μου!βιαζεται να μαγαλωσει...θα προσπαθησω να μπω το βραδυ να σας πω ταα νεα μας.φιλακια τωρα γιατι θα γινει μαχη...θελει το πληκτρολογιο.

Ντινακι μου καλημερα!!!Καλα εκανες κ την κοιμησες μονο με το παμπερακι!Εγω ετσι την κοιμιζω τη μερα κ ετσι την αφηνω κ να κυκλοφορει ολη μερα σχεδον!!Θα το κανω κ εγω κανα βραδυ γιατι κ με το ραντακι καποια πρωινα τη βρισκω ιδρωμενη!Παντως απο υπνο δεν εχω παραπονο!!Αν κ νηστικια καθε βραδυ,κοιμαται ξερη 20:00 με 08:00 χωρις να ακουστει κιχ!!Τι να πω,πραγματικα απορω!

Καλες δουλειτσες :kiss: !!!

Εγω τις εκανα νωρις νωρις αφου πια σηκωνομαστε απο τις 8 ;) !Μετα ξανακοιμηθηκε κ οπου να'ναι θα σηκωθει!

Bρε ζουζουνες για βοηθηστε με!Κ μενα το τικερακι μου σταματαγε στο χρονο,οπως κ της Ιφιγενειας!

Εφτιαξα καινουριο,παταω αντιγραφη τοποθεσιας εικονας κ κανω επικολληση στην υπογραφη μου μεσω του προφιλ μου αλλα δε το βαζει!Τι κανω λαθος?Δε θυμαμαι πως το ειχα φτιαξει την 1η φορα!Μαλλον στην τυχη :P

Καλημέρα Αννούλα μου!!!Άσε με το πληκτρολόγιο

κ τα τηλεκοντρόλ μαλώνουμε όλη μέρα!!Ψύχωση!!!! :S

Στελλούνι μουουουοου!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα μάτια μου!!

Σωστά την κάνεις τη διαδικασία,μήπως δεν κάνεις κάτι καλά στη

δημιουργία του τίκερ??? :dry:

Μήπως δεν πεινάει αρκετά η κουκλίτσα σου βρε αγάπη μου??Γιατι

αν τρώει κρεμούλα απογευματινή γύρω στις 5μιση με 6,κ κοιμάται

στις 8,πού να προλάβει το μωρό να λαχταρήσει γαλατάκι...

Πάντως λέω ρε κορίτσια όταν με το καλό κάνουμε δεύτερο μωρό

πόσο διαφορετικά θα ξέρουμε να τα αντιμετωπίζουμε όλα!!!

Ιδίως αν το κάνουμε γρήγορα,θα είμαστε ξεφτέρια!! ;)

Καλμηερα!!!!

εμενα τα τικερακια δεν παιζουν δεν ξερω γιατι!!!!

ψηνομαι..το αρκουδισιον θα το φτιαξουν την Τριτη..αντε να δουμε

Κοριτσια οσες παιρνετε πανες λιμπερο τα καρφουρ και μαρινοπουλος τα εχουν 50& απο χτες και σημερα

Nα'μαι παλι!!!Η ζουζουνα ακομα κοιμαται :blink::blink::blink: !!!

Ντινακι μου δε νομιζω οτι ειναι αυτο!!Ολους τους προηγουμενους μηνες ετρωγε γυρω στις 6 το απογευμα κ κατα τις 8 κ μιση γαλα!Τωρα ουτως η αλλιως επειδη ξυπναει νωριτερα το πρωι εχουν μεταφερθει τα γευματα λιγο νωριτερα καποιες μερες ,κανα μισαωρο!Αλλα το πιο σημαντικο ειναι,οπως ειχα ξανααναφερει,πως ουτε το απογευμα τρωει πια!Κρεμα κ γιαουρτι ουτε να τα βλεπει εδω κ καμια 10αρια μερες!!Της κανω λιγα φρουτα(να μην την βαρυνω,ακριβως για να πιει γαλα το βραδυ) κ τα τρωει,αλλα οχι παντα κ αυτα!Ενα απογευμα της εφτιαξα φρουτα κ εβαλα κ λιγο γιαουρτι κ τα φαγε,την επομενη που εβαλα λιγο παραπανω γιαουρτι δε το αγγιζε με τιποτα!!Δλδ μπορει να ειναι νηστικια απο το μεσημερι που εφαγε φαγητο κ παλι γαλα δε πινει μετα!

Τι να πω δε ξερω!!Τα βαρεθηκε λεω,ζεσταινεται,πονανε τα δοντια...ολα μαζι!!Τι να πω!!Προσπαθω!!Που θα παει θα επανελθει η φαγανουλα μου ελπιζω!Κυριως το βραδυνο γαλα με νοιαζει!

Αχ βρε Χρυσα μου σιριαλ καταντησε το αρκουδισιον σας!!Θα φυγει το καλοκαιρι πες τους!!!Ευχομαι αυτη την Τριτη να το φτιαξουν!!Επιδομα ανθυγειινης εργασιας θα πρεπει να σας δωσουν πια!!

Θα συμφωνήσω με τη Στελλίτσα μου Σες μου!

ΚΑΙ ενσημα βαρέα κ ανθυγιεινά παρακαλώ... :angry: Ε πιααα!!!

Όσο για το αγγελούδι σου,τι να πω βρε αγάπη μου,μην τη ζορίζεις,

αν πεινούσε θα έτρωγε...!!!

Κ η δικιά μου ακόμη νάνι... :blink:

Δε τη ζοριζω Ντινακι μου!Ειδικα το απογευμα καθολου,κανα φρουτο,ψωμακι ή κρακερ..οτι θελει,αμα θελει!!!Το βραδυ ελπιζω να επανελθει με το γαλα!!

Σας φιλω αγαπες για την ωρα!!!Φιλια σε εσας κ το ζευγαρι μας ;):P !!

:kiss::kiss:

Στελιτσα σιριαλ δε λες τιποτα...αλλα εχουν γινει σκινες απειρου καλλους με τους τεχνικους...το βγαλαν ευαισθητρουλι το μηχανημα..ναι σηγα μην το παμε και σε ψυχολογο το καημενο..το ζωριζουμε και εχει ψυχολογικα..χαχαχα

Παντως να ξερεις πω ναι..τα παιδια περνανε φαση αφαγιας..εμενα οταν παμε για μπανιο τραγαζινει κανενα καλαμποκακι και κανενα νεκταρικι..ουτε να φαει ζηταει ουτε τιποτα...τρωει πχ στις 3 λιγο φαγητο ...και μετα ξανατρωει γαλα στις 10 περιπου με μονα ενδιαμεσα μερικες δαγκοματιες νεκταρινι μερικα σπυρια καλαμποκι..και πολε χουφτες αμμο ..

Ειναι σε φαση που βαριουνται και τις γευσεις...θα περασουν...

εφοσον αναπτυσσετε καλα και δεν υπραχουν ιατρικα θαμετα μη την ζωριζεις..μερικα παιδια μετα αρχιζουν να μην τρωνε απο αντιδραση

Κωνσταντινα φιλακια στην κουκλιτσα τσαχπινα νυφουλα μου

kαλησπερααααααααααα κοριτσακια επιτελους καταφερα να μπω.........

τι ζεστη αυτη σημερα..ψηστηρι..κατω απ το κλιματιστικο ειμαι κ δεν κουνιεμαι..αλλα πολυ αφηρημαδα βαλα το λαστιχο να γεμισω τη πισινουλα του μικρου κ το ξεχασα κ πλυμμυρισε ο τοπος..με χτυπησε η ζεστη μαλλον...

Κοριτσια κ μενα παλι κανει νουμερα με το φαγητο το μεσημερι τρωει ελαχιστα κ αν ειναι κρεας 2 3 κουτ μομο.την αλλη εβδομαδα εχουμε εμβολιιο να το πω παλι στον παιδιατρο....φασεις περνανε αλλα κρεας πρεπει να τρωει κ προβληματιζομαι..

αλλα απο αμμο κ πετρες κ μεις καλα παμε, απορω τι βρισκει γλυφει τα χερια του κ τρελλαινεται.....Πολυ τρελλοκομειο αντι να μπει στο νερο βουταει το κεφαλι του πινει κ τρελλαινεται.....

Εν τω μεταξυ παντα ηταν συμμαζεμενο παιδι αλλα τωρα το παρακανε...χθες βρηκε ενα αδειο μπουκαλι νερου κ το πηρε ανοιξε το ντουλαπι κ το εβαλε στα σκουπιδια,το ιδιο κανει κ με τα παμπερς μολις το αλλαξουμε το παιρνει κ τσουπ στο καλαθακι...πολυ αστειο μου φαινεται,επισης παντοφλες κ παπουτσια πουθενα μες στο σπιτι ολα τα βαζει στη θεση τους..ωχ ξυπνησε πολλα φιλια σε ολες και καλες βουτιες!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Καλεεεεε..Σες!!!!!Να πάμε το κλιματιστικό στην Αγγελικούλα μας

που είναι κ δικιά μας!!!!(πού χάθηκε αυτή η ψύχή..??)

Στελλούνι μου αν σου πω οτι κ το Ολινάκι μου το απόγευμα

έφαγε μετα βίας ένα advance (ενώ κανονικά τρώει 2) κ πριν

κοιμηθεί ήπιε μόνο 200μλ γάλα??? :(:( Τα ματιάσαμε τα μωράκια μας!

Δωρούλα μου,καλε τι τακτικό παιδί έχεις????Αααχ...Εγώ πάλι

αν και είμαι πολύ της τάξης(παραείμαι κάποιες φορές γιατι μαλώνω με

τον αντρούλη μου γιατι δε βάζει τα αφρόλουτρα στη θεση τους με τις

ετικέτες μπροστά... :blush: )η κόρη μου έχει το απίστευτο

ταλέντο να γκρεμίζει κ να σκορπίζει τα πάντα στο πέρασμά της,

μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!!!Αν δε τα κάνει όλα λίμπα,ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ!!

Καλά,έχω τσακίσει μισό καρπούζι,θα κατουράω όλη νύχτα... :S

Nα τααααα....Οι παλιές καλές(???) εποχές που

μόνη μου καληνυχτίζω,μόνη μου καλημερίζω.. :(:(

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει που λένε!!!!! :laugh: :laugh:

Τι κάνετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???ΠΟύ εξαφανιστήκατε όλες???

Πήγατε διακοπούλες χωρίς λαπιτόπι κ μάμμυ,ντροπή σας!!!

To επόμενο μήνημα που ετοίμαζα ήταν..

Σσσεεεεεςςςς...Σε βλέπωωωωωω!!!Χιχιχιχιχιι... :laugh:

Καλημέρα συμπεθερούλα μου!!!!!!!!

Το σκεφτόμαστε αλλα λόγω ΔΝΤ κ έλλειψης χρόνου είναι λίγο δύσκολο...

Ίσως πάω με το μωρό στο εξοχικό μας στην Πέραμο 5-6 μερούλες!

Εσείς???

ααααα...η νύφη σου βγήκε στο μπαλκόνι μόνη της!!!!!Έρχομαιαιαιι..

Χαχαχαχαχ Γι'αυτο θα την κανω νυφη μου!!!!!!!

Γιατι ειναι ιδια με τον γιο μου!!!!!!!

Εμεις θα παμε μαλλον αρχες Σεπτεμβριου Αθηνα και απο εκει λιγες μερες στο εξοχικο καποιοων φιλων στο Λουτρακι..και τερμα...βλεπεις το ΔΝΤ μας εχει σφηξει τα λουρια...

χαχαχαχαχα

Θα κανουμε ομως αρκετες μονοημερες εκδρομες η ΣΚ στον ΑΓιο παυλο στη μαμα μου

Aχ άσε,αυτό το παιδί μου δεν έχει αίσθηση του φόβου,

κυκλοφορεί μες στο σπίτι μόνη,κ ανεξάρτητη..Αν συνεβαινε το ίδιο κ

στο θέμα "περπάτημα" θα πρεπε να τρέχει απο 7 μηνών...Μόνο αυτό

φοβάται.... :unsure::unsure:

Έστω κ έτσι Χρυσούλι μου,ε κ εμείς φεύγουμε Σαββατοκύριακα θάλασσα

αλλα γενικότερα αποφεύγω τις πολλές οικογενειακές μαζώξεις κ τις

διανυκτερεύσεις στη μαμά,προτιμώ να κάνω πράγματα με φίλους κ να έχω

χρόνο να απολαμβάνω τον αντρούλη μου.. :blush::blush::blush: !!

Ουφφφ...Θέλω να πάω κ για ένα πεντικιούρ κ δεν έχω χρόνο @@%^*$$@!!!

καλε..παμε οταν δεν ειναι εκει η μαμα μου...χιχιιχι..ειναι μικρο το σπιτακι δεν μας χωραει ολους..

αλλα οταν ειναι εκει την ημερα μενω..γιατι ψηνει ο μπαμπας..παιζει ο αδελφος μου με τον μικρο και εγω ξεκουραζομαι...

τι να κανω,...εχω και εγω λιγη αναγκη απο ξεκουραση

Eμένα θα μου πεις...

Καλά κ έχει πολύ πλάκα(φαντάζομαι κ σε εσάς αυτό θα ισχύει),όταν

είναι να πάμε στη μαμά είναι όλοι απ οίκω,λες κ περιμένουν τον..

βασιλιά!!!Φυσικά όχι για μας,για την Ολίνα... ;);)

Δεν το συζητω..

Η μανα μου που τον προσεχει ξυπναει απο τις 6 για να προλαβει να βαλει ηκετρικη να σφουγγαρισει και να πλυνει το μπαλκονι..οχι για μενα φυσικα..

και οταν γυριζω σπιτι πεθαρα πεθερον ολοι βγαινουν να υποδεχτουν...τον βασιλια..οπως πολυ σωστα το ειπες...

χαχαχα..μας εχουν του πεταμα..ακομα και ο αντρας μου οταν γυριζει σπιτι αντι να φιλαει εμενα...αναζηταει τον γιο του!!!!!

A καλά αυτό εννοείται!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Χθες έκανε ο Κώστας οτι με φιλούσε...Κ η Ολίνα,απο την τσαντίλα της

αλλα κ τον πανικό της να έρθει να προλάβει να τον σταματησει,έφαγε

μια τούμπαααα... :ohmy::ohmy: δε σου λέω τίποτα!!Έκλαιγε ένα τέταρτο..

Κ μετά ο άντρας μου(δηθεν για να την παρηγορήσει) της έλεγε,έλα

ψυχή μου,αφού το ξέρεις οτι εσένα αγαπάω πιο πολύ..... :blink::blink:

Τι να πεις απο κει κ πέρα....................

καλημερα συμπεθερες.. :kiss: τι κανετε εδω ειμαι κ σας παρακολουθω ;) βεβαια δεν ειμαστε στα καλυτερα μας :( δε θα το πιστεψετε αλλα εχουμε ενα γερο συναχι ολοι :( πρωτα ο αντρας μου μετα ο μικρος κ τωρα εγω, κ εναν πονοκεφαλο αφηστε νιωθω πως θα σπασει το κεφαλι μου :(

εσεις απ'οτι διαβαζω ολες μια χαρα κ με πολλα κατρθωματα τα ζουζουνια σας μπραβο κοριτσια :kiss:

για διακοπες κατι ειπε ο αντρας μου πως μπορει να παμε σε μια ξαδερφη στην ακτη καλογριας χαλκιδικη, Χρυσα μπορει να πηγες προς τα εκει ;):) αλλα δεν το δενω κομπο κ μαλον μετα 15αυγουστο γιατι πιο νωρις δε γινεται :) αλλα το ξαναλεω δεν το δενω κομπο αν παμε εχει καλως αλιως του χρονου :P

Στελλα τα καμωματα που σου κανει η μικρη μου θυμιζουν πολυ τον Παναγιωτη ;) πως κοιμοταν ολο το χειμωνα με 70γραμ γαλα ακομη κ εγω δεν ξερω :huh: παντω τωρα επειδη τη μερα ολο κ κατι τσιμπανε θελουν πιο πολυ νερο παρα γαλα αυτο κανει ο δικος μου :)

Φανη, Δωρα, Ελενη, Αννα Συμπεθερουλα μου καλο σ/κ μακια :kiss: κουκλες σας αφηνω να βγουμε λιγο στην αγορα πριν μας πιασει η ζεστη... ;):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...