Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την βοηθειας σας για καλο σκοπο!!!


yolle

Recommended Posts

Κοριτσια την βοηθειά σας!!!Οπως ισως καποιες γνωριζετε ειμαι προσφατη μανουλα της μικρης Νεφελης (1,5 μηνων) αλλα συντομα θα βοηθησω στην προετοιμασια μιας μικρης"γιορτης"...Πρωτη δραστηριοτητα που δεν εχει να κανει με πανες κ μπιμπερο μετα τον τοκετο :PPPPP

Σε λιγες μερες θα πραγματοποιηθει ενα φιλανθρωπικο γεγονος κ θα ηθελα να με βοηθησετε στην αναζητηση συλλόγων/ φορεων εντός αθηνών που να ασχολούνται με κακοποιημένα παιδιά/μαμαδες.Ψάχνω για κάποιον σύλλογο που να δίνει στέγη/υποστήριξη σε γυναίκες-μαμάδες και παιδιά που έχουν φύγει απο το σπίτι λόγω οικογενειακής βίας.

:):):) Σας ευχαριστω πολυ και φυσικα με την ολοκληρωση της προετοιμασιας του φιλανθρωπικου θα σας ενημερωσω για την ημερα και την ωρα ετσι ωστε οσες επιθυμειτε να παρεβρεθειτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliax moy se eyxaristw gia tis eyxes!!!!kai esy na xairesai to thaymataki soy.

ekana google search exw vrei kapoies plhrofories alla k h vohtheia sas an exete na proteinete kati einai eyprosdekth...merikes organwseis den einai eyrews gnwstes giati dystyxws sto parelthon den exoyn asxolhthei arketa mazi tous.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου yolle και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου σε αυτήν την πρωτοβουλία! Γιατί δεν απευθύνεσαι στη Γενική Γραμματεία Ισότητας; Σίγουρα θα έχουν κάποιο κατάλογο με ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά σίγουρα θα έχουν αυτό που ψάχνεις και αξίζει να κάνεις μια "κρούση".

http://www.isotita.gr/index.php/docs/c11/

Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...