Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΡΟΣΥΛΕΚΤΗΣ-HELP!


Recommended Posts

Ρε κοριτσια πειτε κανενα κολπο για να του βαλω ουροσυλεκτη!ειναι αρρωστος ο μικρος (19 μηνων) και απο τα χαραματα προσπαθω να μαζεψω ουρα με αυτα τα σακουλακια που κολλανε στο πουλακι αλλα δεν τα καταφερνω.Εχω εκνευριστει πολυ! Του βαλα το πρωτο στις 5.30 το πρωι αλλα ειχε πυρετο 39,5 και στριφογυριζε με αποτελεσμα να του ξεκολλησει η μ@λ@κια!και το ιδιο μετα παλι,δεν μπορω να τον ακινητοποιησω θα σπασουν κ τα νευρα του,ειναι που ειναι ταλαιπωρημενος. Και πρεπει να δωσω ουρα του για γενικη κ καλλιεργεια,μηπως εχει καμια ουρολοιμωξη. Τα χω παρει,ειμαι και αυπνη 2 βραδια τον βλεπω να παιδευεται το κακομοιρο και νευριαζω πιο πολυ!

εχετε κανενα κολπο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα κατσει λες?αντε να το κανω και αυτο. θα το βαλω σε κανα μισαωρο γιατι τωρα ηρεμησε,μην του τη σπασω παλι :( ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το χω ξαναβαλει και ειχε μπει με τη μια,αλλα τωρα ειναι πιο μεγαλος. ειναι και ζορισμενος απο τον πυρετο οποτε τσιναει.ευχαριστω παντως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το ειχα πετυχει με την τριτη φορα!!!

και μην του φορεσεις πανα για να μπορεσει να κανει τσισα!!!!!

βαλε τον ουροσυλεκτη και δωστου να πιει νερο.

ενα κολπο που μου ειχε πει η παιδιατρος ειναι να ειναι γυμνα τα ποδια του χωρις καλτσα και να παταει στα πλακακια(με το κρυο του ερχονται πιο ευκολα τα τσισακια)

καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι δε πας πχ στο "μητερα" ή σε καποιο αντιστοιχο αν δεν εισαι αθηνα, να τα κανουν ολα εκει? θα χεις τα αποτελεσματα νομιζω σε κανα 2 ωριτσες

εγω παντως τη μικρη εκει την παω γιατι στα φαρμακεια δεν εχουν ουροσυλεκτες για κοριτσια :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera,

epeidi ki egw tin eixa patisei ma auto to sakoulaki kai tou xw kanei 2 fores geniki ourwn..to kalutero pou exeis na kaneis einai na pareis kanoniko ourosullekti,na ton afiseis xwris pana ,na tou dineis nero kai na kathesai me to potiraki sunexws sto poulaki tou..!!egw auto ekana..min fantasteis oti theloun kai kamia tragiki posotita gia tin eksetasi..

kali epituxia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα πηρα τελικα τα πολυποθητα τσισα! αφου πρωτα εκανα ολα τα παραπανω,τον αφησα χωρις πανα του δινα νερο τιποτα.τον πηγα για ντουζακι μπας και..τιποτα.Του βαλα στο τελος το σακουλακι και πανα,επεσε για υπνο και τελικα γεμισε το σακουλι.

το ζησα και αυτο...

το δυσκολο ηταν οτι μαζι με τον Γιαννη που ναι αρρωστος εχω και ενα μωρο να θηλκασω/αλλαξω/κανακεψω κτλ. μια τρελλα ηταν κοριτσια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ μπραβο που τα μαζεψες

εγω παιδευομουν 1βδομαδα

ναι καλα ειδατε 1 ολοκληρη βδομαδα φανταζεστε τι νευρα και κουραση

στο τελος βρηκα κολπο της εβαζα το σακουλακι και την ειχα τελειως γυμνη και την κρατουσα καθηστη στην αγκαλια μου οπως βαζεις ενα παιδακι να κανει τσισα στην τουαλετα και με το σακουλακι να κρεμετε

και καναμε βολτες σε ολο το σπιτι επινε νερο ανοιγα τις βρυσες της εβρεχα τα ποδια

στο τελος κατουρουσε

αααχχχ τι ηταν και αυτο

και το κακο ειναι οτι πρεπει καθε 20 λεπτα να το βγαζεις να τα πλενεις καλα και παλι απο την αρχη

πολυ παιδεμα

μπραβο σου που εχεις και το αλλο εγω με ενα και ψωφησα εκεινες τις μερες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα θα παρω τα αποτελεσματα της γενικης,αντε να δω.Μεχρι στιγμης εχει οξεια αμυγδαλυτιδα και ωτιτιδα.Εχει λιωσει στον πυρετο το καυμενο. Τουλαχιστον ξεκινησε αντιβιωση χθες το βραδυ και εχει ηδη αρχισει να δειχνει καλυτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thalassa και συ το ιδιο θα κανες με 2,ασε που θα τα μαζευες σε μια μερα αν ειχες το φοβο ουρολοιμωξης και εβλεπες το παιδι να σκουζει και να ναι με 39,5 2 μερες. Αυτη η πιεση μας κανει γρηγορες.

ασχετο αλλα εγω νομιζα οτι μονο πρωινα ουρα θελουν γι αυτες τις εξετασεις,τελικα μας ειπε η παιδιατρος αν μας πουν τιποτα τετοιο να επιμεινουμε και να τα αφησουμε.Δεν μας ειπαν κατι τετοιο βεβαια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι βασανο κ αυτο!!!!!! θυμαμαι οταν επρεπε να του παρω κ εγω ουρα!!! δεν κατουρουσε με ΤΙποΤΑ!! Οταν δε θες τα αμολανε αβερτα αλλα οταν θες..

Εμας μας ειχε πει η παιδιατρος να του ριξουμε λιγο κρυο νερο στα μπουτακια, για να κρυωσει και να κατουρησει πιο γρηγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το έχω ζήσει , ένιωθα κενή , ξέρω όλες σου τις σκέψεις. Ξέρω πως νιώθεις το ουράνιο τόξο όμως δεν θα αργήσει να έρθει . Πάρε οοοοολλλλοοο το χρόνο σου και ψυχολογικά αλλά και σωματικά θέλεις ηρεμία και χρόνο . Να θυμάσαι όμως ότι θα έρθει και θα σε γεμίσει όλο χαρά. Καλή δύναμη κοπέλα μου 
    • Έτσι είναι! Εμένα η μεγάλη τη βρώμη δεν την ήθελε. Δοκίμασα μια δυο τρεις, Ε μετά τα παράτησα 😂😂 ναι τραχανά λαχανικών! Η μεγάλη τον έτρωγε με κλειστά τα μάτια! Να δούμε η μικρή!
    • Πώς είστε γενικά κορίτσια;  Εγώ σήμερα είμαι σαν να με πατησε τρένο. Απίστευτος πονοκέφαλος όλη μέρα σχεδόν, δεν έχω καθόλου όρεξη, κοιμήθηκα 10 ώρες το βράδυ + 3 για μεσημέρι 🤣🤣 είμαι ένα ζόμπι πραγματικά, ούτε να περπατήσω δε βγήκα σήμερα και νιώθω λίγο τύψεις που είμαι σα τη χλαπατσα όλη μέρα...  Επίσης το άλλο το καινούργιο!!! Νομίζω έχω απέχθεια στη φέτα/μυζήθρα 😱😱😱 Το πρωί έφαγα μια μπουγάτσα με τυρί που είναι η αγαπημένη μου και μου φάνηκε τόσο απαίσια που νομίζα ότι έφταιγε που ήταν κατεψυγμένη. Τώρα το απόγευμα λιγουρευτηκα καρπούζι με τυρί (δε ξέρω αν το τρώτε κι εσείς, αλλά στη βόρεια Ελλάδα νομίζω είναι must συνδυασμός 😅) και η φέτα με αηδιασε άσχημα! Νόμιζα ότι ήταν ξινισμενη, ληγμένη, δε ξέρω. Ο σύζυγος ο καημένος έτρεξε να δει ημερομηνία και ήταν κομπλέ και μάλιστα μόλις την ανοίξαμε. Τι να πω, στεναχωρέθηκα, προσπάθησα να φάω 3-4 κομμάτια με το ζόρι μπας και, άλλα μου φαινόταν λες και έτρωγα κέρματα ένα πράγμα. Πολύ απαίσια γεύση 🥴
    • Η αλήθεια είναι ότι με έβαλες σε σκέψεις τώρα 😅 λοιπόν ο γυναικολόγος στην Ελλάδα όταν του έδειξα τα περιεχόμενα της πολυβιταμινης μου είπε συγκεκριμένα ότι το σίδηρο είναι σε χαμηλή περιεκτικότητα κι ίσως να κοιτάξω για κάποιο έξτρα συμπληρώματα. Μετά όταν πήγα στην αιματολογο στο εξωτερικό συμφώνησε και μου είπε να πάρω το σίδηρο όπως έπαιρνα και προ εγκυμοσύνης γιατί λέει οι ανάγκες σε σίδηρο πολλαπλασιάζονται στη εγκυμοσύνη. Έπειτα όταν είδα και τη γυναικολόγο μου την περασμένη εβδομάδα μου είπε κι αυτή ναι και μου έγραψε και το συμπλήρωμα. Να σημειωθεί ότι απ' τις τελευταίες μου εξετάσεις (7η εν) που της είδε η γυναικολόγος, ο αιματοκρίτης μου είναι μια χαρά (42.4). Δε ξέρω τι να πω, αφού 3 γιατροί είπαν να πάρω ξέρω γω... Θα τη ρωτήσω αύριο και θα πάρω και τον Έλληνα γυναικολόγο να διασταυρώσω πληροφορίες.
    • Τραχανά λαχανικών Ε;; Έδινα και εγώ στην πρώτη μου τώρα θυμήθηκα που το πες και μετά αλλάξαμε σε κατσικίσιο που τρώει μέχρι σήμερα..όχι δίκιο έχεις η καθεμία κάνει αυτό που νιώθει καλύτερο!! Εγώ είχα δώσει κρέμα με βρώμη και φαγοπυρο δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά λένε ότι είναι πολυ δυναμωτικο και έχει βιταμίνες τώρα τι να πεις κάνουμε ότι μπορούμε όλες καλύτερο για τα ζουζούνια μας..αλλά να ακούγοντας άλλες μαμάδες παίρνουμε και ιδέες 🤪
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...