Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σε αναμονή...


Recommended Posts

Είμαι καινούργια σ' αυτό το side και ήθελα να αναφέρω τη δικιά μου εμπειρία που συμβαίνει τώρα που μιλάμε. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας κάποιες απ τις ιστορίες εδώ συνειδητοποίησα ότι η δική μου περίπτωση είναι ήπια και μου δώσατε αρκετό θάρρος και γι' αυτό σας ευχαριστώ.

Σήμερα κλείνω 8 εβδομάδες σύμφωνα με τον ιδιώτη γιατρό μου. Χτες που πήγα και στο νοσοκομείο για τυπική εξέταση βρήκαν ότι είμαι 4 εβδομάδων και αυτό μου προκάλεσε ανησυχίες. Επισκέφτηκα τον ιδιώτη γιατρό μου και ή εξέταση που μου έκανε έδειξε ότι ο σάκος έχει αρχίσει να συρρικνώνεται ενώ μια εβδομάδα πριν ήταν όλα φυσιολογικά. Μου έκανε εξέταση αίματος και έδειξε ότι η ορμόνη της εγκυμοσύνης είναι χαμηλή και αντιστοιχεί σε έμβρυο 4 εβδομάδων. Θα την ξανακάνω αύριο αλλά ο γιατρός δεν μου δίνει ελπίδες. Άρα την Πέμπτη θα γίνει η απόξυση.

Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω τη δική μου περίπτωση με κάποιες που διάβασα εδώ και ειλικρινά θαυμάζω το θάρρος σας και μακάρι να βρείτε τη δύναμη να το ξεπεράσετε.

Μέχρι χτες ήμουνα χάλια σήμερα φιλοσόφησα τα πράγματα.Είμαι 28 χρονών, παντρεμένη εδώ και 6 μήνες και κατάφερα να μείνω έγκυος απ το πρώτο μήνα. Πίστευω στο Θεό και και ότι και να γίνει είμαι προετοιμασμένη. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα που τα μοιράστηκα μαζί σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχας ευχομαι αυριο να γινει ενα θαυματακι και να πανε ολα τελεια!

Αν ομως οχι, να σαι δυνατη. Είναι δυσκολο, ειναι απώλεια κι ας ειναι τοσο συντομη και ας εμεινες εγκυος γρηγορα κι ας εισαι 28.

Ομως, ειναι υπεροχο να ξερεις ότι μεσα στο καλοκαιρακι μπορεί να σαι και παλι εγκυος! Ευχομαι να σου πανε ολα οσο καλυτερα γινεται και να μεινεις ξανα εγκυος στο πιτς φυτίλι...

Να σαι δυνατή, ψυχραιμη, αλλα ακομα και αν νιωθεις πονο και θλιψη να το μοιραστεις, μην το κρατας μεσα σου.

Ας ελπισουμε ομως λιγο ακομα. μεχρι αυριο τουλαχιστον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni όλα γινονται για καποιον λογο.

Θα πρεπει να φανεις δυνατη και να αντιμετωπισεις

ο,τι κι αν ερθει.

Για ο,τι χρειαστεις ειμαστε εμεις εδω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η απωλεια ειναι απωλεια ανεξαρτητα απο βαθμος δυσκολιας συλληψεως, ηλικιας κλπ. επειδη ο οργανισμος ηταν παρθενος κατι δεν πηγε καλα, δες το σαν ενα λαθακι της φυσης, και παμε παρακατω σε βλεπω το καλοκαιρακι τουμπανο φιλεναδα!!!!! γεραααααα.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χχχχχχμμμμμμ βλεπω οτι ειμαι σκληρη αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια, για να παλινδρομει σιγα σιγα, κατι ασχημο συμβαινει και το ξερεις και το ξερω οποτε σφιγγουμε τα δοντια και παμε ξανα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni

λυπάμαι πολύ που δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εχω παρόμοια εμπειρία, πρόσφατη κιόλας- πριν το Πάσχα ταλαιπωρήθηκα με μιά κύηση που ήρθε σαν όνειρο στη ζωή μου -μετά απο εξωσωματική- που όμως έγινε εφιάλτης αφου την έβγαλα στο νοσοκομείο...βδομάδα την βδομάδα διαπίστωνα οτι είχε αρχίσει την κάτω βόλτα...μέχρι 9 βδομάδων έφτασε και στοπ.

Πάει όμως και τελείωσε. Να σε οπλίσει το γεγονός οτι μπόρεσες να μείνεις έγκυος με την πρώτη :) Η επόμενη φορά είναι και η καλή.

Δες το σαν μια ατυχία- γιατι δεν πιστεύω οτι αυτά γίνονται για κάποιο 'λόγο'. Καθαρή ατυχία. Μία και τελείωσε.

Πάμε για την επόμενη- την καλή :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να έχεις δύναμη για να μπορέσεις να "πάρεις" γρήγορα τα πάνω σου για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να μην το βάλει κάτω.....σου εύχομαι σύντομα να σου συμβούν μόνο ευχάριστα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Με βοηθήσανε πάρα πολύ.

Πήγα στο γιατρό μου χτες. Μέσα μου έλπιζα ακόμα σ ένα θαύμα. Δεν χρειάστηκε καν να επαναλάβουμε την εξέταση για να δούμε την ορμόνη. O σάκος είχε σχεδόν "εξαφανιστεί". Έγινε η απόξυση ψες. Είμαι στεναχωρημένη αλλά ο άντρας μου με βοήθησε τόσο πολύ με τη θετικότητά του.

Είμαι αισιόδοξη όμως ότι όλα θα πάνε καλά.

Το σημαντικό είναι να μαστε θετικές και να εκτιμούμε τα καλά που έχουμε στη ζωή μας και να παλεύουμε ότι μας στεναχωρεί. Σε 3 μήνες θα βάλουμε μπρος για άλλο παιδάκι και με τη βοήθεια του Θεού είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου εκφρασω και εγω τη λυπη μου για την ασχημη εξελιξη της εγκυμοσυνης σου...

Μπραβο σου που εισαι δυνατη και αισιοδοξη, ολα θα πανε καλα και σου ευχομαι συντομα να ξαναφουσκωσει η κοιλιτσα σου και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ακριβως τα ίδια περασα. εκανα αποξεση το Μ.Σαββατο. Το πασχα μου ήταν περίεργο.Ο άντρας μου ήταν τέλειος μαζί μου και με γεμίζει ελπίδα παντα.Για κάποιο λόγο μάλλον μου το πήρα ο θεος. Δεν πειράζει την επόμενη φορα νεες ειμαστε ακόμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...