Μετάβαση σε περιεχόμενο

13η μερα κυκλου κ το τεστ ωορηξιας ειναι Ο !!!?!?!


Recommended Posts

καλησπερα κ παλι !! τι κανουμε πως πανε η προσπαθειεσ?

λοιπον να ρωτησω κατι? ελπιζω να μην γινομαι κουραστικη . πινω serpafar και για αυτον τον μηνα εχω παρει κ τεστ ωορηξιασ διοτι δν πηγαινω στο γιατρο να βλεπει τις ωοορηξιες μου γτ μου λεει εινα νωρις ακομα να αγχωνομαι(αλλα εγω το κανω αγχωνομαι κ στεναχωριεμαι) :woohoo: :woohoo: !!!

απλα μου τα εδωσε να στρωσει λιγο ο κυκλος λογο πολυκιστικων !

να σημειωσω οτι τεστακια δν μου ειπε να παρω ο γιατρος απο μονη μου τα πηρα μπας κ δω ασπρη μερα!

ειμαι 13 μερα κ εκανα το τεστακι ωορηξιας κ βγηκε αρνητικο .. τι σημαινει?? ο κυκλος μου ειναι 30 ημερων λετε να ειναι αυριο μεθαυριο η ωοορηξια? υγρα εχω αρχισει να εχω λογο οτι πλησιαζει αλλα το τεστ 0!!!! βγαινουν κ λαθασμανα αυτα μερικες φορες??

να βαλω τον αντρουλη μου και να του δωσο να καταλαβει βγει δν βγει το τεστ θετικο?

να μην χασω κ τζαμπα το μηνα!!??

τον εχω κ στον παγο κ αυτον!

χιχιχ φιλακια κ συγνωμη αν σας κουρασα! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τετουλινα καταρχας ηρεμησε ειχα και εγω κυκλο μεγαλο 30-31 και συνηθως οι γονιμες μερες ηταν απο την 18-22 και εγω πηγαινα σε γιατρο βεβαια και ετσι με την μετρηση την υπολογιζαμε καπου εκει εκανα μετα και τα τεστακια στο σπιτι και το επιβαιβαιωνα ...εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα τεστακι ανα δυο μερες και ετσι θα ξερεις...ποιο παιρνεις?εγω επαιρνα το clear-blue ψηφιακο και οταν εβλεπα την χαμογελαστη φατσουλα επαιρνα δυναμη και κουραγιο...εβαζα τον αντρουλη μου κατω και του αλλαζα τα φωτα :blush::blush::blush: καλη επιτυχια κοριτσακι μου και παντα να σκεφτεσε θετικα φιλια και περιμενουμε νεα.. :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην μην αγχωνεσαι ειναι ότι χειροτερο μπορεις να κανεις! δευτερον ο κυκλος σου εχει στρωσει? πότε ακριβως ήταν η τελευταια σου περιοδος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ότι είσαι μέσα στον πανικό δε θα το σχολιάσω καν!

Θα αρχίσω να μαλώνω!!!! ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!!!!

Λοιπόν, πάρε το τεστάκι του clear blue και δες το παραθυράκι με τις γραμμούλες. Εκτός από το σημείο που δείχνει το χαμόγελο ή τον κύκλο, να κοιτάς και τις γραμμούλες του τεστ (το στέλεχος που μετά πετάς). Αν φαίνεται μια μόνο γραμμή, τότε ακόμα η LH δεν έχει αρχίσει να αυξάνει. Αν όμως δεις και δεύτερη γραμμούλα, έστω αχνή, πάει να πει πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία και όπου να'ναι πλησιάζει η ωορρηξία!

Τον άντρα σου καλό είναι να τον βγάλεις από τον πάγο!! Δε θα περιμένεις τη μέρα που θα σου χαμογελάσει για να ξεκινήσεις!! Ξεκίνα νωρίτερα!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαλώστε με μαλώστε με μπας κ ηρεμησω γιατι τις τελευταιες μέρες δν παω και πολυ καλα!!! α δν το ηξερα αυτα με το τεστακι εκτοσ απο το χαμογελακι!!!

ο κυκλος μου παντα οκ ηταν τον τελευταιο χρόνο δηλαδη ήταν απο 28 μέρες μέχρι 35 αλλα απο τον ιανουαριο μου εδωσε αυτά τα χαπια για να σταθεροποιηθεί ακόμα καλύτερα! αν μου έχει πει κατα καιρούς οτι κάνω ωάρια κ απο μόνη μου αλλα μοου το έδωσε για μεγαλύτερη επιτυχία αλλα ίσως και να ξεαγχωθώ που δν το βλέπω!! κακο αυτό!

απο τον ιανουάριο και μετά ο κύκλος 30 μέρες!!! ακριβώς~ αδιαθέτησα 9/4 τελευτάια φορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ωορηξία σου συμφωνα με κύκλο 30 ημερων θα ειναι μεταξύ 22/04/2010 και 29/04/2010. η συμβουλή μου (η οποια ειναι αλανθαστη μεχρι τωρα ;) ) ειναι. θα βάλεις κάτω τον συζυγο τις εξής ημερομηνιες 22/04, 24/04,26/04,και 28/04. και τα λεμε για αυτο το θεμα τον άλλο μήνα. ξέχνα τα τεστ και θα δεις αποτελεσμα!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδή απο αύριο??!??!?!?!?! χχιιιχι οκ ! μάκαρι να δώ αποτέλεσμα απο το στόμα σου κ στου θεού το αυτί μακάρι να είσαι γουρλου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina έγραψε:

δηλαδή απο αύριο??!??!?!?!?! χχιιιχι οκ ! μάκαρι να δώ αποτέλεσμα απο το στόμα σου κ στου θεού το αυτί μακάρι να είσαι γουρλου!!!

ναι απο αυριο!! το ευχομαι κοπελα μου μακαρι. παντως και εγω και δυο φιλες μου ετσι μειναμε εγκυος μετρωντας τις ημερες μας. και να σου πω και ενα αστειο περιστατικο με τη μια φιλη μου. εγω ημουνα δυο μηνων εγκυος και ερχεται στο γραφειο, και μου λεει προσπαθουμε τοσο καιρο και τιποτα, καναμε σπερματογραφημα και αλλες εξετασεις και ολα ειναι καλα.. ειχε απογοητευτει. της λεω, πες μου τις ημερες σου και τον επομενο μηνα θα εισαι εγκυος. και αυτη μου ειπε απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι! της λεω όπως ο Ιωνας ειπε στον Θεο (οταν ειχε πεσει στη θάλασσα) Θεε μου βοηθησε με και οπως λεει ο λαος χαριτολογώντας ο Θεος απαντησε θα σε βοηθησω αλλα κουνα και συ τα ποδια σου!! ετσι και σην περιπτση σου της λεω μην περιμενεις να σου ερθει ουρανοκατεβατο! Χρειαζεται σεξ! τον αλλο μηνα ήταν εγκυος! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

looipon to testaki ωορηξιας ειμαι στην 15 μερα κ ακομα να βγαλει χαμογελακι ετσι κ εγω εβαλα κατω τον αντρα μου χτεσ κ του αλλαξα τα φωτα!!!

να ρωτησω κατι χαζο???συγνωμη κιολας αν πχ δν εχει βγαλει το τεστακι χαμογελακι εγω εκανα αγκαλιτσες κ εγινε συλληψη δν θα δειξει καθολου το τεστακι χαμογελακι εε??

ελπιζω να καταλαβατε πως το ενοοω γιατι εχω κατι τρελες αποριες!!!!!?!?!?!?!

ααα να σημειωσω οτι δν νιωθω κ κανενα πονο στην κοιλια λογο ωορηξιας οπως μ γινεται συνηθως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...