Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia? Νο2


lena

Recommended Posts

δεν το πιστεύω ότι πήγατε για μπανάκι, εγω κατά το 2011 το βλέπω!!!για ένα καφεδάκι πήγα και πάλι μου φάνηκε ότι κουράστηκα και άρχισαν οι συσπάσεις!

marsoupilami μου πολύ αυστηρός ο γιατρός σου, εγώ έχω συσπάσεις εδω και 2 μήνες σχεδόν και ελάχιστη διαφορά έχω καταλάβει με την ξεκούραση. αν είναι να με πιάσουν με πιάνουν και στον υπνο μου. χάπια πριν 20 μέρες περίπου ξεκίνησα που δυνάμωσαν αν και πάλι πολλές έχω, σκέψου τί θα γινόταν αν δεν τα έπερνα!

για τα βλαστοκύτταρα κι εμεις να κάνουμε δωρεά στη Δημόσια Τράπεζα έχουμε καταλήξει.επίσης λέμε να κρατήσουμε μεσεγχυματικά κύτταρα(πάλι στη δημόσια τράπεζα) που έχουν διαφορετική χρησιμότητα από τα βλαστοκύτταρα, από το ένα μωράκι αφού δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας σε αυτά.

σήμερα έφαγα ένα μικρό γλυκάκι μετά από περίπου 3 βδομάδες, το είχα πολύ ανάγκη :P !!!ελπίζω να μη φτάσει το ζάχαρο στα ύψη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αλικάκι, ρίξτο έξω λίγο!!!!! Τι είναι ένα γλυκάκι!!! χιχιχι!!! Εγώ έχω τόσο περιορισμένη διατροφή, περισσότερο και από σένα, τρώω μόνο ψάρι και κοτόπουλο ψητο, μακαρόνια και ρύζι χωρίς σάλτσες, από λαχανικά μόνο ντομάτα, γιαουρτάκι 0% και φρούτα!! μόνο αυτά μου επιτρέπονται!!! όλα τα υπόλοιπα εκτός!! Ααααααα ξέχασα και δύο ασπράδια αυγών!! πως το ξέχασα αυτό!!!! εσύ έχεις χάσει βάρος? εγώ συνολικά 2,5 κιλά!!

Σήμερα πάντως που είμαι όλη την ημέρα ξαπλωμένη κα δεν έχω καμία απολύτως δραστηριότητα, είχα μόνο δύο συσπάσεις από το πρωί και αυτές μικρής εντάσεως!!! άρα η ξεκουραση βοηθάει!!!!!

Σε λίγο θα πάω για την δεύτερη κορτιζόνη!!! Ααααααααααα μια φίλη μου θα μου δώσει τον αποστειρωτή της και έναν θερμαντήρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω στη διατροφή πολύ καταπίεση! κρέας, ψάρι, λαχανικά και κάποια φρούτα. μακαρόνια, ρύζι και πατάτες καθόλου. και για ζάχαρη ούτε λόγος! δεν πειράζει, κρατιόμαστε σε φόρμα! από τον πασχα δεν έχω πάρει γραμμάριο και τις τελευταίες 10 μέρες έχασα 1 κιλό. είμαι σύνολο στα 9. τα μωράκια έκαναν τρελό πάρτυ με το γλυκό, τους είχε λείψει πιό πολύ απο μένα τελικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσιαααα να μαι κ εγω. marsoupilami πολυ χαιρομαι που πανε ολα καλά.

Εγώ κοριτσια μου πηγα σημερα εκτακτως στον γιατρό μου γιατι τα μωρακια μου με το κωλοκρυωμα ειναι πολυ υποτονικά κ ανησυχισαμε.

Τελικα εχω δυο νεα ενα σχετικά ασχημο κ ενα καλό. Το σχετικά ασχημο ειναι οτι ο ενας μπεμπης ξαναγυρισε την κεφαλα του πάνω(οφειλω να ομολογησω οτι του το ειπα πριν ξεκινήσουμε γιατι το ειχα καταλαβει πριν δυο μέρες). Αρα αυτο σημαινει οτι δεν αποφευγουμε την καισαρική ενω λεγαμε οτι αν εμεναν με τις κεφαλες κάτω θα το παλευαμε λιγο για φυσιολογικό. Τελος πάντων βλεπουμε τι θα γινει μεχρι τελος.

Το καλό ειναι οτι πηραν βάρος ειμαστε 1256 ο ενας κ 1500 ο αλλος μπεμπης. Ναι ναι τελικά μεγαλώσαμε αρκετα απο την προηγουμενη εβδομάδα.

Μου ειπε οτι τις ενεσεις θα τις κάνουμε 31 3βδομάδων. Θα κάνουμε 32 κ 35 ντοπλερ για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οκ. Επισης μου ειπε οτι στο τελος που θα με παρακολουθει καθε εβδομαδα θα μπαινω στον καρδιοτοκογράφο.

Αυτα τα νεα μας. Κοριτσακια μου ευχομαι να ειστε ολες καλά. Αν εχω χρονο θα ξαναμπώ μετα. Περιττο να σας πω οτι απο το κρυωμα τα ιδια δυστηχως δεν μπορώ να κλεισω μάτι δεν μπορώ να μιλήσω κ εχω κ αδυναμια. Ολα τα καλά καλοκαιριατικα. Κ ειναι κ η μικρή μου με συναχι οποτε συνεπαγεται γκρινα γκρινα γκρινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από μένα,

μόλις γυρίσαμε από το γιατρό, τελικά ο γιατρός μου φαίνεται ότι είναι λίγο ότι να 'ναι.

Τα κοριτσάκια μου από βάρος πάνε καλά 1650 και 1600 η άλλη, μοιασαν στο μπαμπά τους 5 κιλά γεννήθηκε, καλά και εγώ 4350.

Λέω λοιπόν στο γιατρό ότι μου φαίνεται ότι έχω συσπάσεις 3-15 την ημέρα και μου δίνει yotopar (3X1/2 την ημέρα) πάρτα μου λέει δοκιμαστικά να δεις αν θα μειωθούν οι συσπάσεις, τον ρώτησα αν μπορεί να δει αν έχω συσπάσεις στον ηπέρηχο και μου λέει όχι. Τι να πω θα πειραματιστούμε.

Για κορτιζόνη δεν ανέφερε τίποτα.

Ο αιματοκρίτης μου ήταν λίγο χαμηλός 30,8 και με ρωτάει τι παίρνω και του λέω Legofer. Καλά μου λέει αυτά δεν είναι καλά, Gynotardyferon να πάρεις, λες και εγώ τα πήρα από μόνη μου. Δεν είναι λίγο ότι να ΄ναι ή εμένα μου φαίνεται έτσι?

Για doppler που λέτε δεν ξέρω καν τι είναι ούτε και μου ανέφερε τίποτα.

Α, τώρα γύρισαν και τα δύο μωράκια με το κεφάλι κάτω, αλλά και πάλι δεν νομίζω να πάμε για φυσιολογικό τοκετό.

Καλύνυχτα και φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marsoupilami έγραψε:

Νομίζω ότι όλα τα κοριτσάκια μας πήγαν για μπανάκια!!! Τις τελευταίες μέρες έχουμε απουσίες!!!!!! Καλά κάνετε!! Κάντε βουτίτσες και για εμάς!!!!

Κορίτσια, απλά να σας ενημερώσω ότι ήδη από τον Αύγουστο 2009 όλα τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν τις θερμοκοιτίδες στα ιδιωτικά μαιευτήρια!!! Μια σχετική ερώτηση στο ταμείο σας θα σας πείσει!!!!!

Όσον αφορά τα βλαστοκύτταρα εγώ δεν έχν καταλήξει ακόμα, αλλά κατευθύνομαι προς την δημόσια τράπεζα. Εσείς έχετε αποφασίσει???

Αλήθεια έχουμε καιρό να μάθουμε νέα της Kleoxx και της new-mammy!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

καλησπερα σας και με το καλο να φερετε τα ζουζουνια σας στη κοσμο μας....

για τις θερμοκιτιδες μην φοβαστε τα εξοδα καθως τα αναλαμβανουν ολα τα ταμεια...εγω στον πρωτο μου γιο χρειαστηκε μολις γεννηθηκε να κανει χειρουργειο...τα εξοδα του χειρουργειου καθως και η παραμονη στην θερμοκοιτιδα καλυφθηκαν 100% απο το ικα...και μιλαω για το ετος 2008...απλα τα δινουμε εμεις και μεσα σε ενα με τρεις μηνες τα δινουνε πισω... ;)

φιλια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

σουλα καλε θρεφταρια ειναι τα μωρα!!!

μην αγχωνεσαι για το γιατρο.καμια φορα ζαλιζονται και αυτοι απο την πολυ δουλεια και χαζευουν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!!!

ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ GYNOTRADYFERON ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

MARSOUPILAMI ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΛΑ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Β ΚΑΙ Γ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 520 Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ 530 Ο ΑΛΛΟΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΕΞ, ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Λιονταράκι το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ στο γιατρό "τι θρεφτάρια είναι αυτά".

Κουκου, δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια εβδομάδα κύησης είσαι, αλλα γύρω στα 500γρ είμασταν μόλις κλείσαμε 22 εβδομάδα. Όσο για το γιατρό που δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα, το ίδιο ισχύει για πολλές από εμάς ειδικά αν είσαι από IVF, υπομονή.

Σήμερα θα κάνω το τελευταίο μου ταξίδι, παρά τις συμβουλές του γιατρού, θα πάω στους γονείς για το ΣΚ και μετά τέρμα οι βόλτες μέχρι τέλους (εννοώ τη γέννα :laugh: :laugh: )!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσακια μου. Ακομα κρυωμενη ειμαι κ ξυπνια απο τις 4 αλλα τουλαχιστον τα αντρακια μου μου εκαναν συντροφια την νυχτα που ξύπνησα χαχα. Σουλα πολυ μεγαλα τα μωρακια σου μπραβο.

Τι μου κάνετε κοριτσαρες μου? λιγο λιγο κοντεβουμε ολες ε?

Η αλικη προηγειται η μου φαινεται?

Σκεφτομαι τωρα τι θα κάνω με τα γενέθλια της κόρης μου μιας κ 23 του Ιουνιου γινεται δυο αλλα εγώ τοτε θα πρεπει να ειμαι στην Πάτρα κ να περιμένω τα διδυμάκια. Δεν θέλω ομως να μην της κάνω κ καθόλου αλλα δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα να της τα κάνω στο σπίτι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα :):):)

Σούλα μια χαρά οι κοπελάρες σου!!!και νόμιζα ότι τα δικά μου ήταν θρεφτάρια που ήταν 1750 και 1770 την 31 & 2! κι εγω τα gynotartyferon παίρνω απ΄την αρχή κι έχω αιματοκρίτη 28! Τα yotopar εμένα με έπιασαν πολύ τις πρώτες μέρες αλλά μετά μικρή μείωση είδα. τώρα άυξησα τη δόση (4 μισά τη μέρα) γιατί περνούσε γρήγορα η επίρρειά τους.

Ζετούλα ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να έχουν κέφια τα μπεμπάκια σου!

κουκου κάπως έτσι θα είναι όλη η εγκυμοσύνη σου, έχει δυστυχώς αρκετούς περιορισμούς. εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πολύ αυστηρός, με έχει πολύ χαλαρή αλλά καταλαβα από μόνη μου ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτα σχεδόν, κάθε φορά που έπερνα λίγο θάρρος κάτι γινόταν (αποκόλληση, συσπάσεις) οπότε από μόνη μου τα εγκατέλειψα όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aliky μου ευχαριστώ ελπιζω να αρχισει να μου περνάει γιατι δεν αντεχω αλλο κρυωμα αυπνια εγκυμοσύνη μαγαζί δουλειες κ την μικρή μαζι ειναι καλό πακετο.

Τελικά εσυ προηγεισαι κοριτσακι ε? οι υπολοιπες ειμαστε λιγο πολυ σχετικά κοντά.

new mammy σε χάσαμε τι κανετε???????????????/ ευχομαι να εισαστε μια χαρουλα κ να βρεις καποια στιγμη χρονο να μας γράψεις τα νέα σας.

Α aliky μου τώρα στο τελος ομως θα δεις ραγδαια αυξηση του βάρους των μωρών σου οποτε τελεια ειναι τα μωρακια σου. Να δώ μετα που θα γεννησουμε ολες κ θα σκορπισουμεεεεεε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!

κι εμενα ολο απαγορευσεις ειναι και την ερχομενη εβδομαδα με σταματαει και απο τη δουλεια...

δεν πειραζει, τα μωρα μας να ειναι καλα!!! ολα τα αλλα... δεν εχουν σημασια!

βεβαια ετσι ,κι αλλιως εχουν αρχισει με τη ζεστη και τον χαμηλο αιματοκριτη να με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου ;)

αυτες οι συσπασεις πολυ με εχουν μπερδεψει!!!

εγω τις τελευταιες μερες καποιες φορες που σηκωνομαι απο καθιστη νιωθω για λιγο ενα βαρος-πιεση χαμηλα στην κοιλια, οχι σε ολη τη μητρα, για λιγο, στα πρωτα βηματα και μετα υποχωρει.

εχει σχεση αυτο που σας περιγραφω με τις συσπασεις???

επισης πειτε μου βρε κοριτσια πως κοιμαστε????

γυρναω δεξια ενοχλω την μπεμπα και κλωτσαει, γυρναω αριστερα και κλωτσαει ο μικρος... εσεις πως βολευεστε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζετούλα είναι πρώτα η γιάννα και μετά εγω, απίστευτο μου φαίνεται :woohoo: :woohoo:

ελπίζω να μη σκορπίσουμε μετά, θα είμαστε εδω και θα λέμε τα νέα από τα μπεμπάκια μας. ίσως μόνο τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα να βρουμε τους ρυθμούς μας. κι εμένα μου έλειψαν τα κοριτσάκια που έχουν ήδη τα μωράκια τους, ειδικά από την kleoxx εχουμε καιρό να μάθουμε νέα. ΠίτερΠαν και new mammy περιμένουμε τις εμπειρίες σας!!!!

βασιλική με τις συσπάσεις σκληραίνει η κοιλιά και αισθάνεσαι ένα σφύξιμο. εγω τον πρώτο καιρό δεν ήμουν σίγουρη, νομιζα ότι είναι τα μωρά. απ΄όταν μπήκα στον 7ο που έγιναν πιό έντονες άρχισα να είμαι σίγουρη. και συσπάσεις να είναι όμως μην ανησυχείς αν είναι πολύ λίγες ή πολύ ήπιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!!! ΙΣΑ - ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 έγραψε:

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!!

μην ρωτησεις εμας τις υπολοιπες παντως για οδηγιες... :laugh: :laugh: :laugh:

ας ελπισουμε να ειναι σαν το ποδηλατο που οταν μαθεις δεν το ξεχνας... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Εγώ έχω πάλι πρόβλημα ... δεν με βλέπω να βγάζω τον Μάιο που ήλπιζα ... έχω να κοιμηθώ δυο βράδια ... γιατί όμως??? κορίτσια θα τρελαθώ ... έχω συνέχεια συσπάσεις ... αφού νόμιζα ότι θα γεννήσω ... όλη την ημέρα είμαι καλά, άντε να έχω 2 ή 3 συσπάσεις κατά την διάρκεια την ημέρα, όμως το βράδυ από τις 9 η ώρα γίνεται χαμός μέχρι το πρωί ... συνεχόμενες και πολλές μάλιστα μεγάλης έντασης, αφού αισθάνομαι μεγάλη δυσφορία ... συν το άγχος ... παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό και δεν το απαντάει, προφανώς θα είναι σε χειρουργείο ... με έχει πιάσει τρέλα ... Κοριτσάκια, μην ψάχνετε την επόμενη ... εγώ θα είμαι ...

Βασιλική, μην φοβάσαι για τις συσπάσεις ... και εγώ σαν και σένα έκανα ... όταν είναι να έρθουν (αν έρθουν, δεν είναι και υποχρεωτικό), θα τις καταλάβεις αμέσως, θα την καταλάβεις την διαφορά - εγώ να σου πω τι αισθάνομαι: σφίγγεται όλη η κοιλιά μου, πολλές φορές αλλάζει σχήμα, παραμορφώνεται, αυτό κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα, και συνοδεύεται από μια ενοχλησούλα, δυσφορία ...

Αχχχχχχ, Σουλίτσα, τα μωράκια σου έχουν σούπερ βάρος!!!!! Μπράβο, κοπελάρα μου, αν πάτε έτσι, εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!!

Εννοείται, πως δεν θα σκορπίσουμε μετά!!!! Μετά να δείτε πόσο ανάγκη η μία την άλλη θα χρειαζόμαστε, απλά θα είναι ο χρόνος μας πιο περιορισμένος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ρε marsoupilami...δεν ηρεμείς με τίποτα. δεν ξέρω τί θα σου πει ο γιατρός αλλά εκ πείρας σου λέω ότι δεν συνδέονται πάντα και όλες οι συσπάσεις με πρόωρο τοκετό. αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχω γεννήσει 10 φορές μεχρι τώρα! υπάρχουν πολλές μέρες, και ειδικά νύχτες, που είχα μέχρι και 15 σε 2 ώρες! τώρα παίρνω 4 φορές τη μέρα yotopar για να μη γίνονται πολύ συχνές και πάλι όταν με έβαλε ο γιατρός στο μηχάνημα μου είπε ότι είναι χαμηλής έντασης προπαρασκευαστικές συσπάσεις και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανησυχία. όταν μιλήσετε πες του να σε βάλει στο non stress, εκεί φαίνεται η ένταση των συσπάσεων. πολύ άγχος όμως...σε νιώθω! κάθε εβδομάδα που περνάει αισθάνομαι ευγνώμων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marsoupilami,μην αγχώνεσαι. Παίρνεις τίποτα για τις συσπάσεις? Εμένα μου έδωσε χθες yotopar ή prepar (όποιο θέλω) και μου είπε ότι δεν βλάπτουν πουθενά, το πολύ πολύ αν κατάλαβα λάθος και δεν ήταν συσπάσεις να μη δω αποτέλεσμα. Πάντως και από άλλα κορίτσια που διαβασα κάνουν δουλειά αυτά τα χάπια, οπότε μη στενοχωριέσαι θα ρυθμιστεί και αυτό.

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά χθες ο γιατρός μου τόνισε ότι και τώρα (29-30 εβδομάδα) να γεννηθούν τα μωρά θα είναι μια χαρά λέει και να μην αγχώνομαι, κάθε μέρα που περνάει κέρδος είναι. Μη στενοχωριέσαι αφού τα μωρά είναι καλά, χαλάρωσε, ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε δυο ωρες ελειψα και μαζευτηκατε ολες!!!

marsoupilami κρατα γερα!!!!

κοριτσια εχω ηδη τον τιτλο για το νεο ποστ οταν με το καλο γεννησουμε τα παιδακια μας: "και τωρα τι κανουμε;"!!!!! :cheer:

να σας πω ην αληθεια αν και ειμαι νεα μανουλα και θα πεσω στα βαθεια απο την αρχη μεσα μου νιωθω λες και ηξερα παντα τι θα κανω με τα μωρα.σαν ενστικτο.αυτα βεβαια στη θεωρια!!!!στην πραξη θα δουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααα.......

εγω ειμαι εγκυος ο αντρας μου εχει τις λιγουρες!!!

μολις με πηρε τηλ και μου ειπε πως θελει να του φτιαξω παστα φλωρα με μαρμελαδα φραουλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...