Μετάβαση σε περιεχόμενο

δυστυχως..παλινδρομος κυηση


Recommended Posts

καλησπερα σε ολες δυστυχως αυτη τη φορα δεν πηγαν ολα καλα.Χθες το πρωι ειδα αιμα στο εσωρουχο και τηλεφωνησα στο γιατρο μου ειπε να περασω το μεσημερι να με δει.Μου εκανε υπερηχογραφημα και διαπιστωσε πως δεν υπαρχει καρδιακη λειτουργια.Παλινδρομησε ειπε ο γιατρος δεν ηξερα τι σημαινε αυτο καθως το περναω πρωτη φορα και τον ρωτησα μου ειπε οτι πεθανε και οτι πρεπει να ερθω μια απο αυτες τις μερες να κανω αποξεση.Πραγματικα δεν περιμενα κατι τετοιο αλλα μου ειπαν πως το προβλημα ισως ηταν παθολογικο.Μολις γινει η αποξεση θα στειλουν το εμβρυο για βιοψια για να δουνε τι εφταιξε.Την Παρασκευη κοριτσια το εχω κανονισει.Ειμαι λιγο χαλια αλλα εχω και μια κορουλα που μου δινει δυναμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι για την απώλειά σου, αν διαβάσεις εδω μέσα τα θέματα αυτό συμβαίνει σε πολλές κοπέλες! Μην ανυσηχείς θα ξαναπροσπαθήσεις και τελικά θα φέρεις και εσυ στον κόσμο το δικό σου μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πολυ λυπαμαι.... Σε ποια εβδομαδα ησουν?

Καλο κουραγιο με την αποξεση. Κι εγω θα κανω κατα πασα την Πεμπτη και ειμαι χαλια..

Παλι καλα που εχεις κ την κορη σου και σε κανει ευτυχισμενη καθε μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κριμα κοπελα μου,κριμα :( δεν ξερω τι φταιει και φευγουν ετσι αδικα αυτες οι αθωες ψυχουλες..η ατμοσφαιρα που ζουμε? αυτα που τρωμε? γενικα ο τροπος ζωης μας?απορω εμεις πως ζουμε...μη το βαζεις κατω,θα προσπαθησεις παλι,και ερθει ενα γερο μωρακι να το κρατησεις στην αγκαλια σου..πανω απ'ολα να εισαι γερη και δυνατη... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κριμα μεγαλο κριμα!!κοριτσακι μου το χω περασει 2 φορες αυτο το δραμα!παλινδρομη κυηση!την σιχενομαι αυτην τη λεξη!!!!!!!!1ευχομαι γρηγορα να ξανα μεινεις εγκυος κ να χει ενα παρεακι το μωρο σου!!!!!!!!μην στεναχωριεσαι κ στασου δυνατη για την κορουλα σου!!!!!!!οτι χρειαστεις ειμαι εδω!ξερω ποσο πονο σπου δινει αλλα να σαι σιγουρη οτι το κοριτσακι σου θα στον απαλυνει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες ατυχίες...καταλαβαίνω πως νιώθεις, το έχω περάσει...θα σε πονάει πολύ στην αρχή αλλά σιγά σιγά ο πόνος θα καταλαγιάσει...ευτυχώς έχεις το κοριτσάκι σου να σου δίνει δύναμη και κουράγιο!!!εύχομαι όταν ξαναπροσπαθήσεις να έρθει ένα γερό μωράκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ημουν γυρω στις 7 εβδομαδες βασει τελευταιας περιοδου αλλα το εμβρυο σταματησε να αναπτυσετε πριν απο δυο βδομαδες και ετσι εμεινε στις 5.Καλο κουραγιο και σε σενα κοπελα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

αχ κοριτσι μου ποσο σε καταλαβαινω..πριν 3 μερες ειδα κ εγω λιγο αιμα κ ο γιατρος μου ειπε να μεινω ξαπλα..ο αντρας μου για να με καθησυχασει βρηκε αυτο το site και μου διαβαζε παρομοιες περιπτωσεις γυναικων με αιμορραγια που ολα πηγαν καλα..και ξαφνικα διαβασαμε κ ενα μηνυμα που ανεφερε οτι ''το μωρο παλινδρομησε'' και φυσικα δεν ηξερα μεχρι τοτε τι σημαινε..Μεχρι που πηγα στο γιατρο και επι 5 λεπτα εψαχνε δεξια αριστερα χωρις να βγαζει μιλιά και στο τελος το ειπε ''Ελισαβετ το μωρο παλινδρομησε''...3 ωρες μετα αυξηθηκε τρομερα η αιμορραγια και πηγαμε για αποξεση.. :( εχω κ εγω μια κορουλα την Ελενη 5 χρονων και η καημενη το περινενε πως και πως..σε 2 μηνες ο γιατρος μου ειπε να ξαναπροσπαθησω..μην απελπιζεσαι..ολα καλα θα πανε!!! και να δειτε που σε λιγο καιρο θα κραταμε ολες μας ενα νεο μωρο στην αγκαλια μας!!! :) Προς το παρον εχουμε τα αγγελακια μας απο κει ψηλα να μας προσεχουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

καλησπέρα,

τον περασμένο Αύγουστο είχα και γω μια παρόμοια ιστορία. ήμουν στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης, έπαθα μια αιμοραγία, έμεινα δύο μήνες στο κρεβάτι γιατί έπαθα μετά και μια αποκόλληση. τελικά την πρώτη εβδομάδα από τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου το μωρό πέθανε. το έστειλαν για νεκροψία και τα ευρήματα έδειξαν χρωμοσωμιακή ανωμαλία.

το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι επί δύο μήνες τρυπιόμουν κάθε μέρα με ενέσεις γιατί πίστευε ο γιατρός μου ότι ήμουν θρωμβοφιλική, χωρίς να μου δώσει εξετάσεις με πλάκωσε σε μια αγωγή ανευ προηγουμένου διότι πίστευε κάτι... απλά είχε υποψία. πέρασα δύσκολα, πήγα σε αιματολόγο, βέβαια ούτε θρωμβοφιλική είμαι ούτε η αγωγή χρειαζόταν απλά ήταν να συμβεί και συνέβει.

να σκέφτεστε θετικά και όλα θα πάνε καλά. τώρα είμαι και πάλι έγκυος στον τρίτο μήνα και όλα προς το παρόν πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα, ειμαι καινουργια στην παρεα σας.ακριβως ιδια περιπτωση ειμαι και εγώ.σε προγραμματισμενο ραντεβου κ ενω ειχαμε ακουσει καρδουλα σε προηγουμενο, ειδαμε οτι σταματησε να αναπτυσετε.ο γιατρος μου ειπε πως κατα 90% το μωρο ειχε καποιο προβλημα(down ή με καρδια)κ η φυση προνοησε κ το απεβαλε.διαφορετικα θα φαινοταν στην αυχενικη ή στο β'επιπεδου κ τοτε θα ηταν πιο δυσκολα.θα επρεπε να διαλεξω εγω τι πρεπει να κανω. ασε δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!στις 30απριλιου εκανα την αποξεση.ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 2 περιοδους κ μετα μπορω ανετα να ξαναπροσπαθησω.εχω ηδη ενα κοριτσακι 3,5 χρονων κ αυτο με εκανε να το ξεπερασω γρηγορα.ειπα πως απλα ετυχε.σιγουρα οταν ειναι το πρωτο ειναι πολυ πιο δυσκολο,δεν συγκρινεται γιατι δεν ξερεις τι μπορει να ακολουθησει.εμεις που εχουμε ηδη μια υγιη πρωτη εγκυμοσυνη απλα λεμε πως ετυχε κ το ξεπερναμε πιο γρηγορα.ευχομαι σε ολες το μελλον να μας φερει γερα μωρακια! ποσο χρονων ειναι το κοριτσακι σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SISI μου ευχομαι η επομενη φορουλα να ειναι η τυχερη και να αποκτησει το παιδακι σου ενα ομορφο και πανω απολα υγιες αδερφακι!Σε φιλω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κριμα βρε κοριτσι μου!!!Σε καταλαβαινω, μολις ειχα κι εγω μια βιοχημικη εγκυμοσυνη!Μην το βαζουμε κατω παμε ολες μαζι παλι δυναμικα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολύ.δεν το εχω βαλει κατω κ τωρα το θελω πιο πολυ απο ποτε.οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος δεν το πηρα κ πολυ καλα γιατι δεν ηταν κατι που το σχεδιαζαμε για πολλους λογους.ποσο αφελης ημουν!οταν το εχασα τοτε καταλαβα πως ότι μας δινει ο θεος ξερει ποτε κ γιατι το δινει!!!τα πραγματα δεν ερχονται ποτε οπως τα σχεδιαζουμε.εκλαψα...πονεσα αλλα χαρη στο κοριτσακι μου το ξεπερασα γρηγορα κ τωρα εχω πισμωσει παρα πολύ κ μολις περασει το καλοκαιρακι θα βαλω μπρος για το αδερφακι της!οταν πηγαμε στον γιατρο την ειχαμε μαζι μας κ μας ειδε ποσο στεναχωρεθηκαμε.προσπαθησα να μην κλαψω μπροστα της αλλα δεν μπορεσα.οταν με ρωτησε γιατι κλαιω της ειπα πως το μωρακι μας ηταν αρρωστο,το πηρα η παναγιτσα να το κανει καλα κ θα μας το ξαναφερει στην κοιλιτσα μας.νομιζα πως ενα τριχρονο δεν μπορει να καταλαβει την εννοια της απωλειας...ποσο λαθος εκανα κ εδω...αρχισε να κλαιει κ να μου λεει πως το θελει πισω αρρωστο κ πως θα το παμε στο δικο της γιατρο για εμβολιο κ θα γινει καλά.τι μπορεις να απαντησεις τωρα μου λες? με τον καιρο ευτυχως το ξεχασε,δεν το συζηταμε πια μπροστα της κ ολα καλα.που κ που οταν παιζουμε κ με χτυπαει ρωταει αν ηρθε το μωρο μας στη κοιλια.αυτη ειναι που μου εχει δωσει πεισμα κ αισιοδοξια πως ολα θα πανε καλα κ του χρονου τετοια εποχη θα περιμενουμε το μωρακι μας .δυναμη,αισιοδοξια κ υπομονη σε ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...