Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχω αγωνια!!!!

RafAlex

Recommended Posts

RafAlex έγραψε:

ρε κοριτσια.η επαφη εγινε πριν 8 μερες αλλα η συλληψη μπορει να εγινε μεχρι κ 3 μερεσ πιο μετα απο την επαφη.το τεστ λεει 8 μερες μετα τη συλληψη...ειχα ωορηξια εκεινη την ημερα οποτε ας ελπισω ΑΝ εγινε να εγινε τοτε.αν βγει αρνητικο θα ξανακανω στις 20...

το εκρυψα για να μη το βλεπω! :blush: :woohoo:

Συφχαρητηρια κοριτσακι :):) Κι εγω να πω την αμαρτια μου καθε μηνα σχεδον παιρνω τεστακι χωρις να εχω ακομα καθυστερηση(ζουμπι μη με μαλωσεις :):P ). Το κρυβω ομως για να μη μπω στο πειρασμο να το κανω......
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια σας διαβαζω και χαιρομε πολυ για σας, συνχαρητηρια!!!

και για οσες δεν το εχουν εξακριβωσει ακομα με το καλο θετικα αποτελεσματα,εγω 27 περιμενω την περιοδο,μπηκα σε πειρασμο να κανω το τεστακι μετα την συληψη αλλα ο αντρουλης μου μου ειπε να μην μπω σε αυτην την διαδικασια γιατι μετα μπορει να δω την περιοδο να ερχετε και να στεναχωρεθω.ομως εγω δεν αντεχωωωω!!!και παλι χαιρομε πολυ για σας!!!!

Να σας πω την αληθεια εχω κι εγω λιγη αγωνια γιατι σημερα ειναι η 31η ημερα του κυκλου μου που συνηθως κραταει 28-29. Δε θελω ομως να χαρω, απλα περιμενω......

εγω παλι εκανα ρε κοριτσια κ βγηκε παρα πολυ αχνη η γραμμη!!θα σκασω!σε 4 μερες περιμενω.λετε να παρω ενα κλιαρ μπλου αυριο??????ετυχως ειναι φτηνα εδω :P 8 ευρω κανει το clear blue κ 6.50 αυτο που ειναι σαν το self clear αλλιως θα χαλουσα κανενα 100ρικο μεχρι να ερθει 23 του μηνα :angry: τι να κανω που η υπομονη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου :woohoo: :woohoo:

πάντως κορίτσια εγώ που έκανα το τεστ self clear την 24η μέρα δεν έδειξε τί-πο-τα!! στενοχωρήθηκα βέβαια γιατί πίστευα ότι θα φανεί κάτι... rafalex εσένα σε ποια μέρα έδειξε την αχνή γραμμή? (δεν) περιμένουμε μαζί στις 23/2 την περίοδο, σωστά?

demie_14 έγραψε:

πάντως κορίτσια εγώ που έκανα το τεστ self clear την 24η μέρα δεν έδειξε τί-πο-τα!! στενοχωρήθηκα βέβαια γιατί πίστευα ότι θα φανεί κάτι... rafalex εσένα σε ποια μέρα έδειξε την αχνή γραμμή? (δεν) περιμένουμε μαζί στις 23/2 την περίοδο, σωστά?

ναι στις 23 κ γω.

το πρωτο το εκανα την 20η μερα κ το 2ο την 22η μερα του κυκλου.κ στα 2 βγηκε μια παρα μα παρα αχνη γραμμη που τα κοιταξα 10 φορες για να βεβαιωθω οτι οντως υπαρχει.τελικα τις ειδε κ ο αντρας μου αν κ με προσπαθεια :dry: εγω δε βρηκα selfclear.πηρα μια αλλη γερμανικη μαρκα.αυριο πρωι θα κανω κ το αλλο μολις ξυπνησω.μεσα στην αμφιβολια ειμαι!

bibibo έγραψε:

Να σας πω την αληθεια εχω κι εγω λιγη αγωνια γιατι σημερα ειναι η 31η ημερα του κυκλου μου που συνηθως κραταει 28-29. Δε θελω ομως να χαρω, απλα περιμενω......
Τελικα τελειωσε η αγωνια μου, μετα απο 2 ολοκληρες μερες καθυστερησης 2 ολοκληρες μερες ελπιδας, σημερα με θυμηθικε :dry: Δε πειραζει παιρνουμε δυναμη για τον αλλο μηνα.....

καλημερα κοριτσια....λοιπον το πιο εγκυρο κατ' εμε ειναι αυτο που πηρα εγω το clear blue, το ψηφιακο και μου εδειξε και ποσες ημερες απο την συλληψη ειμαι εγκυος.....φιλια ευχομαι τα θεμιτα αποτελεσματα μεσα απο την ψυχη μου!!!!

κοριτσια το εκανα κ βγηκε πιο εντονη η γραμμη!λετε να ειμαι?ελπιζω να μην κανει λαθος!δευτερα εχω γυναικολογο αντε θα σκασω...

ααα μια φιλη μου ειχε κανει εξωσωματικη κ 14 μερες μετα δηλαδη μια μερα πριν την περιοδο εκανε μολις ξυπνησε το clear blue digital κ της εβγαλε οτι δεν ηταν εγκυος.την αλλη μερα μολις εκανε χωριακη...450!!!δυδιμα!!!γιαυτο λεω κανενα τεστ δεν ειναι εγκυρο..στα αρνητικα ειδικα εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που ηταν κ εβγαλα οτι δεν ηταν!

RafAlex έγραψε:

κοριτσια το εκανα κ βγηκε πιο εντονη η γραμμη!λετε να ειμαι?ελπιζω να μην κανει λαθος!δευτερα εχω γυναικολογο αντε θα σκασω...

ααα μια φιλη μου ειχε κανει εξωσωματικη κ 14 μερες μετα δηλαδη μια μερα πριν την περιοδο εκανε μολις ξυπνησε το clear blue digital κ της εβγαλε οτι δεν ηταν εγκυος.την αλλη μερα μολις εκανε χωριακη...450!!!δυδιμα!!!γιαυτο λεω κανενα τεστ δεν ειναι εγκυρο..στα αρνητικα ειδικα εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που ηταν κ εβγαλα οτι δεν ηταν!

ANTE eyxomai na pane ola kala.....και εμενα δυο τρεις μερες πριν την περιοδο τεστ που ανιχνευει την ορμονη υποτιθεται 5 μερες μετα τη συλληψη μου εβγαλε αρνητικο αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα....με την καλη την εννοια.....και μετα δεν ξανα ασχοληθηκα παρα μια εβδομαδα μετα δηλαδη με μια εβδομαδα καθυστερηση και η γραμμη και παλι ηταν αχνη.....αλλα μου ειπε η γιατρος οτι εγινε αργα η συλληψη....για αυτο...

σας ευχαριστω κοριτσια κ ευχομαι με το καλο τα μωρακια σας!!στα 2 παιδια μου με το που εβγαινε θετικο δεν ειχα καμια αμφιβολια.τωρα σαυτο με τρωει!αχ αντε να ερθει η δευτερα να λυθει το μυστηριο

rafalex μου οπως νου είχες γραψει εσυ πριν λίγο καιρο ... (δασκαλε που δίδασκες!!) το θετικό αποτέλεσμα είναι σπανιότατα λάθος!! Άντε να έρθει η Δευτέρα να σου πούμε και επισημως τα συγχαρητηρια!!

οντως αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι θετικο?πολυ αχνες οι γραμμες ρε παιδι μου! :silly: αυριο στο γιατρο θα ξεκαθαρισουν ολα :woohoo:

γεια σας κοριτσακιαααααααα

τελικα ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

χοριακη 24!ειναι πολυ στην αρχη!

ευχομαι τα ιδια αποτελεσματα σε ολες!!!

ευχαριστω για την υποστηριξη :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είμαι 20+2 και β επιπέδου θα κάνω 21+2 ,κοριτσάκι μου είπε ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα αλλά περιμένω και την β επιπέδου για να το επιβεβαιώσω. Κορίτσια φτάσαμε στην μέση και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.  Το νινί εμεναοταν ξαπλώνω κάνει συνέχεια σβούρες και τρελαίνομαι. 
    • Και για τον μεγάλο σου , πιστεύω θα το βρείτε σιγά σιγά... είναι λίγο κ η κλεισούρα που δεν βοηθάει. Σχολείο τον πας ή τον σταμάτησες?    Πάντως το έθιξες ακριβώς αυτό που ήθελα.... κ εγώ το ίδιο έχω πάθει με τη δικιά μου ! Δεν μπορώ να τη συνηθίσω 
    • Έχει όντως παρα πολλή ζέστη εκεί μέσα...  @_piripiri_αυτό με τη διαστολή σου σε μια ώρα με ξεπερνά εεε.... 🤣🤣🤣 είχα 3 για δύο μέρες ξέρω γω αχχαχαχαχχαχα
    • Γεια σας κοριτσια!!!! Παει το πρωτο μαξιλαρακι της αυχενικης μου, ολα καλα! Με το καλο να παρουν ολα τα κοριτσια σειρα!!! καλα κ ευλογημενα Χριστουγεννα με την ευχη το 2025 να φερει υγιη και στρουμπουλα μωρακια σε ολες τις μανουλες!!! 🩷💙
    • Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...