Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ!


Μαρακι77

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ,ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΕ.ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΩ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ! :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό με τους νονούς με εξοργίζει!!ισως και απο προσωπική εμπειρία!!Η δικη μου νονά με βάφτισε..εξαφανίστηκε μετα απο 1 χρόνο και έκανε την εμφανιση της οταν ημουν 14!!!!!Θυμαμαι τη νονά της αδερφής μου να της φερνει συνέχεια δωρα..και γω να καθομαι στη γωνια μονη και να κλαίω!!!με πειραζε πάρα μα πολυ μικρη που εγω δεν ειχα νονά!!!

Μερικές φορές δεν δίνουμε και τοσο σημασια στον αν φερει κατι ο νονος στα παιδια ή οχι..αλλά αν μπουμε στη ψυχολογια τους αυτα πάντα περιμένουν και πληγώνονται.

θα έλεγα λοιπόν να του μιλήσεις..να του πεις οτι το παιδι τον περίμενε..αν ντρεπεσαι υπαρχουν και άλλοι τροποι να καταλάβει κάπως..μπορεις να το πεις εμμέσως,μεταξυ αστείου και σοβαρού.

Επίσης θα πρότεινα οταν ο νονος ειναι απών να του παιρνεις εσυ δωράκια να μην αισθάνεται ξεχασμένος.

φιλια!!

ελπιζω να συνετιστει και να τιμησει το λαδάκι που εβαλε στο αγορακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1ον. πως δεν εχεις το θαρρος να μιλησεις στον πρωτο σου ξαδελφο και στον ανθρωπο που σου βαφτισε το παιδι???

2ον. κατα την γνωμη μου πρεπει να τον πιασεις και να του πεις ευθεως οτι ναι μεν βαφτισε το παιδι αλλα εχει και ευθυνες απο τις οποιες μεχρι τωρα δεν πραγματοποιησε καμια και να μην ειναι μονο λογια-ακομα ερχεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ(16 ΜΗΝΩΝ) Ο ΝΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΕΝΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΖΗΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ,ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι μπλεξιμο, το καταλαβαινω...Ομως εχω μια απορια:οπως ειπες, δεν ειχες ποτε ιδιαιτερες σχεσεις μαζι του, γιατι δεχτηκες να σου βαφτισει το παιδι? Μεγααααλο λαθος και να τωρα οι συνεπειες... Τελοσπαντων, εγινε. Παντως σε αυτο που λες για τα δωρα εχεις δικιο, περισσοτερο ρολο στη ζωη του παιδιου εχει η παρουσια του στη ζωη του παιδιου, παρα η υλικη προσφορα.

Τι κανεις τωρα. Θα προτεινα να τον παρεις ενα τηλεφωνο και να τον καλεσεις να του κανεις το τραπεζι,ας πουμε. Εκει, με ωραιο και ευγενικο τροπο θα του πεις αυτα που σε απασχολουν και οτι το παιδι ζηταει το νονο του και ποσο πολυτιμη ειναι για το παιδι η παρουσια του νονου του. Δε μπορει, θα συγκινηθει... Επισης να του πεις και για τα γενεθλια που ερχονται και για το παρτυ που ετοιμαζεις και πως το παιδι θα χαρει ιδιαιτερα να τον δει εκει. Πρεπει να χτισεις σιγα-σιγα τη σχεση μεταξυ σας, κυριως για χαρη του παιδιου σου γιατι ο νονος ειναι ξεχωριστο ατομο στη ζωη καθε παιδιου.

Αυτη ειναι η αποψη μου, ελπιζω να σε βοηθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Μαράκι μου τα έχω περάσει αυτά σαν παιδί, όταν ήμουνα...

Οπότε ξέρω απόλυτα πώς είναι αυτή η κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος συζητούσα με τους κουμπάρους μου, 2 έχω τον κολλητό του άντρα μου και την κολλητή μου, ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το βαφτίσει, αλλά όποιος και να είναι τουλάχιστον τα βασικά να τα κάνει. Δε θέλω το παιδάκι μου να τραβήξει ότι τράβηξα εγώ, που παρεπιπτόντως ήμουν η μόνη με τέτοιο νονό στην οικογένειά μου. Τα άλλα τρία αδέρφια μου είχαν πολύ καλούς νονούς και μάλιστα η νονά της αδερφής μου επειδή ήξερε για μένα και είναι και κολλητή της μαμάς μου μου έπαιρνε αυτή λαμπάδα. Για μένα αυτή η γυναίκα είναι περισσότερο νονά μου από τον νονό μου. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΗΣΚΑ ΑΛΛΟ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΔΕΝ ΠΥΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ........ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΡΟΥΧΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΥΤΗΡΙΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...