Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΛΟΟΥΝ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ??


mariagl

Recommended Posts

Σχεδιάζω την βάπτιση της Αναστασίας και σκέφτομαι στο εστιατόριο να έχω έναν κλόουν να απασχολεί τα πιτσιρίκια για να μπορούν και η μαμάδες να διασκεδάσουν. Μήπως ξέρει καμμιά σας πόσο κοστίζει? Και είναι καλή ιδέα τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να γινουν ολα ομορφα.

Προσωπικα για κλοουν 8α ειχα ενδιασμους γιατι εχω δει καποια πιτσιρικακια που τους φοβουνται (πολυυυ γελιο)

αντι8ετα εχω παει με ταχυδακτυλουργο παιδιων που φτιαχνει μπαλονια κ μοιραζει κ ηταν σουπερ !

τωρα το που 8α βρεις η κανε αναζητηση στο ιντερνετ η σε αγγελιες ,υπαρχουν ειδικα γραφεια που τους παρεχουν (πιο αξιοπιστοι )κ καποιοι ειναι ανεξαρτητοι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω εγω τι επαθα στη βαφτιση του γιου μου (καλα, πολυ γελιο(!).

Απο καποιο λαθος στη συννενοηση με το χωρο της δεξιωσης, ταυτοχρονα με τη δικη μας βαφτιση κλειστηκε και μια αλλη!!! Μας το ανακοινωσαν βεβαιως απο εκει, μας ειπαν ομως οτι ΑΝ δεχτουμε τελικα και την αλλη βαφτιση (ειχαμε κλεισει πρωτοι εμεις το χωρο) θα εχουμε εκπτωση στην αξια της αιθουσας και θα βοηθουσαμε το αλλο ζευγαρι να μην τρεχει να κλεινει αλλου (επρεπε να γινει αμεσα η βαφτιση των αλλων γιατι υπηρχε σοβαρο οικογενειακο προβλημα απ'οτι μας ειπαν).

Το λοιπον, το αλλο ζευγαρι ειχε κλεισει και κλοουν για το χωρο και ηρθε η μητερα του παιδιου και μου ειπε οτι μπορουν και τα παιδακια των δικων μου καλεσμενων να πανε να παιξουν με τον κλοουν, το λιγοτερο που μπορουσε να κανει για να μας ευχαριστησει (χωρις βεβαια να πληρωσω κατι). Δεν ειχα πολλα παιδακια, ομως αυτα που πηγαν ειδα οτι περνουσαν πολυ καλα και οι γονεις τους ηταν ευχαριστημενοι χωρις αγχος και γκρινια απο τα παιδακια τους. Μικροι-μεγαλοι περασαμε ολοι πολυ καλα και δεν υπηρχε ενοχληση ουτε απο μερους μας ουτε απο μερους τους και με τον κλοουν τα παιδακια μειναν πολυ ευχαριστημενα, αλλιως θα βαριοντουσαν ή θα νυσταζανε...

Τωρα για το κοστος δεν εχω ιδεα να σου πω, γιατι τελικα ενω ειχα κλοουν στη βαφτιση, ηρθαν ετσι τα πραγματα που τελικα δεν πληρωσα τιποτα...

Καλη επιτυχια ευχομαι οτι και να διαλεξεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ πολύ κορίτσια! θα πάω μάλλον σε κάποιο γραφείο να ρωτήσω, βρήκα δυο τρία εδώ στα Χανιά που αναλαμβάνουν και στολισμό και τέλος πάντων ένα πακέτο υπηρεσιών. μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την βάπτιση της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ.Τ.Λ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΟΜΩΣ 100 ΜΕ 150 ΤΗΝ ΩΡΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...