Μετάβαση σε περιεχόμενο

Karotsi & Kathisma autokinhtou 2 se 1


Recommended Posts

koritsakia ti exete na proteinete apo thn empeiria sas gia karotsi kai kathisma aytokinhtou?

Theloume to kathismataki na koumpwnei sto karotsi giati thewroume oti einai pio praktiko apo to na ksevoleueis to mwraki apo to amaksi gia na to topothethseis sto karotsi..

Euxaristw poli..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειναι τοσο τραγικο οσο νομιζεις , φαντασου εγω το ειχα αυτο αλλα αντι8ετως δεν το εβγαζα ποτε το κα8ισμα απο το αμαξι κ αναπασα στιγμη βουταω το μωρο κ το βαζω πισω κ φευγουμε !

εχω ψαχνω φιρμα στην 2 κατηγορια να βρω κα8ισμα απο 9 κιλα κ πανω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti na sou pw juliax.. den exw peira vevaia alla nomizw oti tha mas volepsei kalitera na einai apospwmeno kai na mpainei sto karotsi h' na topotheththei panw se ena trapezaki, kanape klp.. exallou me auto tha vgei ki apo maieuthrio gia na mpei kateutheian me asfaleia sto amaksi gia na pame spitaki..se euxaristw pantws ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα με βολεψε πολυ το 2 σε 1 και ειναι αρκετα ανετο για τη μπεμπα...και για τη μαμα μπαινει και βγανει ευκολα!το πορτ μπεμπε ητανε λιγο περιτο γιατι πιανει πολυ χωρο αλλα νομιζω δεν ητανε μεγαλη η διαφορα οικονομικα για 3 σε 1 . το καθισμα αυτοκινητου καλο ειναι να εχει σταθερη βαση που κουμπωνει στο αμαξι και δεν βγαινει καθε φορimα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια.Σχετικά με το θέμα αυτό, κοίταζα κάτι "πακέτα" που σου δίνουν το αποσπόμενο καθησματακι για μωράκι 0+ το οποίο όπως λέγατε πιο πάνω μπορίς να πάρεις την ανάλογη βάση-καροτσάκι και να το τοποθετήσεις.Μου φαίνεται πρακτικό γιατί μετά κρατάς και την βάση και αγοράζεις το επόμενο,μεγαλύτερο καθησματάκι αυτοκινήτου.

π.χ. http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/isofix-base.htm

Να ρωτήσω όμως κάτι?Αυτό δεν σημαίνει οτι αναγκαστικά θα πρέπει σύντομα να αλλάξω και καροτσάκι?Διαφορετικά -επιλέγοντας δηλαδή άλλο καροτσάκι ανεξάρτητα από το καθησματάκι - θα κρατούσα το ίδιο???

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετη! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς έχουμε της chicco το trio for me και το καθισματακι. Όχι όμως και την καλαθούνα γιατί τη βρίκαμε άχρηστη. Το καρότσι είναι πολύ καλό και ελαφρύ. Το μεταχειρίζεσαι πολύ εύκολα και το καθισματάκι το βάζαμε και το βγάζαμε. Αρχικά για 3 μήνες το είχα το καθισματάκι στο καρότσι. Μετά που μεγάλωσε βάλαμε τον άλλο το σκελετό. Έχω 2καρότσια το άλλο είναι της bebe confort άλλά πάλι το chicco χρησιμοποιώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki70 σ ευχαριστώ για την απάντηση.Το είδα και φαίνεται πολύ ωαραίο και της chιcco.Βέβαια πριν αποφασίσω (γιατί λεώ να πάρω από internet)θα παω να τα δω από κοντά!

Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι τα αποσπόμενα καθίσματα αυτοκινήτου που τα βάζεις μετά σε καροτσάκι είναι πολυ πρακτικά για μικρές ηλικίες άλλα σε μεγαλύτρη (πχ.στα 2) είναι δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις και είναι προτιμότερο ξεχωριστό καθισματακι και ξεχωριστό καρότσι....ε? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς έχουμε της perego το pliko 3, καλό είναι μπορώ να πώ και εμείς μ' αυτό το σκεπτικό το πήραμε, να μην ταλαιπωρούμε το μωρό, αν κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, να μην το ξυπνάμε και άλλα τέτοια, αλλά τίποτα απ' αυτό δεν ίσχυσε τελικά, γιατί και εμείς το χρησιμοποιήσαμε τους πρώτους μήνες και μετά το βάλαμε μόνιμα στο αυτοκίνητο. Με τα τώρα δεδομένα μας, θα προτιμούσαμε να παίρναμε ξεχωριστά καθισματάκι, καρότσι, ώστε να επιλέγαμε κάτι καλύτερο σε καθισματάκι αυτοκινήτου, πιο εξειδικευμένο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...