Μετάβαση σε περιεχόμενο

ASTERIAS-BEBE


Recommended Posts

sorry marimari..to egrapa etsi epigrammatika gia na mh thewrithei oti kanw diafhmisi, skeftika oti opoia kopela to exei episkefthei tha ksereis.. telospantwn, exei 2 katasthmata ena sth metamorfwsi ki ena sto menidi, exei epipla gia paidiko dwmatio, proika mwrou, karotsia, port bebe klp.

apla tha ithela thn gnwmh sas sxetika me poiothta (oson afora epipla) kai times..

Eyxaristw kai pali!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελινα απο εκει πηρα τα επιπλακια της μπεμπας μου.Εγω ξερω την εκθεση στο Μενιδι.Αψογη εξυπηρετηση και φαντασου οτι η παραγγελια δοθηκε τηλεφωνικως γιατι μενω Ρεθυμνο.Τα επιπλα εχουν απιστευτη ποιοτητα,ειναι μασιφ και φαινονται παραπολυ γερα.Καμια σχεση με αλλα που ειχα δει και νομιζα οτι θα μου μεινει το καγκελο στο χερι.Φαντασου οτι πηρα την κουνια που γινεται προεφηβικο κρεβατι σε πολυ μοντερνο σχεδιο και εκανε πκατι λιγοτερο απο 300 ευρω και αλλα τοσα η αλλαξιερα.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Εχουν και σελιδα στο ινετρνετ www.bebe-asterias.gr που μποριες να δεις πολλα σχεδια.Τα χρωματα και τα σχεδια αλλαζουν συμφωνα με αυτο που θελεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΩΡΙΣΑΜΕ ΤΑ EXCELLENT ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ.ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ!!ΜΙΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ!! :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eyxaristw gia tis apanthseis sas koritsakia... ki emena mou exoun pei atzelina goneis pou exoun agorasei apo ton asteria oti einai poli gera ta epipla tous kai masif ksilo.

15june ta excellent prwth fora ta akouw, tha koitaksw ki ekei... ksereis mipws an exoun kai poikilia se karotsia? giati psaxnoume genikws ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εχω το εχω δει εχω παει και στην εκθεση απο ποιοτητα ηταν παρα πολυ καλα

αλλα μας φανηκαν ακριβα

οι τιμες ηταν σχεδον οι ιδιες με αυτες των μεγαλων καταστηματων

ενω ειναι εργοστασιο

τελικα πηραμε ολα τα επιπλακια απο το Καρρας Bebe εργοστασιο στο Ιλιον στις μισες τιμες πραγματικα και απο ποιοτητα ακριβως η ιδια

απο εκει πηραμε και καροτσι και πρικια

καροτσια εχει τα perego και κανει και αρκετα μεγαλη εκτωση εμας μας ειχε καψει 80Ε απο το καριτσι

Με το καλο το μωρουλινακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πήρα την κούνια από εκεί (παραγγελία) .

η δουλεία τους δεν με ικανοποίησε πλήρως

ναι ειναι μασιφ και δεν έχω παράπονο από την ποιότητα .

αλλά κάνανε προχειροδουλειά στην συγκόλληση της κούνιας .

δεν εφαρμόζουν καλά τα κομμάτια μεταξιτουσ ,όχι ότι ξεκολλάνε ,απλά φαίνεται ότι δεν εφαρμόζει όπως θα έπρεπε σαν αστοκαριστο να καταλάβεις .

κατά τα αλλά την κάνω συνέχεια βόλτες με τα ροδάκια και ειναι σκυλί δεν εχει ξεχαρβαλώσει :laugh:

το μόνο που με ενόχλησε ήταν η πρόχειρο δουλειά στην συγκόλληση θα μπορούσαν να δώσουν λίγο προσοχή εκεί και να μην φαίνεται έτσι .

όσο για τις τιμές ειναι καλύτερα από άλλα καταστήματα .

α συμβουλή μην πάρεις στρώμα από εκεί .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giati oxi strwma apo ekei afroditi?? mia gnwsth mou ektos apo ta epiplakia pire kai strwma apo ekei, oxi to super akrivo pou ekane 250 an kanw lathos, alla to amesws epomeno me 180... exeis idia peira??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

από εκεί το πήρα ...μπα εχει και στρωματά τόσο ακριβά εμένα 2 μου είχε δήξει και δεν κάνανε πάνω από 100Ε !!!

μου εχει λακουβιασει στην μέση .

καλύτερα πάρε από ένα κατάστημα με ορθοπεδικά στρώματα ,εγώ το μετάνιωσα που δεν πήγα σε τέτοιο κατάστημα .

α πήρα με την γέμιση κοκοφινικα σκέτο .

αν πάρεις έπιπλο έτοιμο από την έκθεση είναι τέλειο ….εγώ έκανα βλακεία που δεν το άνοιξα επιτόπου να δω αυτό που είδα και να τους το επιστρέψω πριν το πάω σπίτι …μετά είπαμε δεν αξίζει τον κόπο να πάμε ξανά μέχρι εκεί για αυτόν τον λόγο …την δουλεία του την κάνει …

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γω παράγγειλα τηλεφωνικώς απο κει..Η εξυπηρετηση στην αρχη δεν ηταν και η καλητερη!!φαντασου οτι πηρα τηλ τη κοπέλα ρωτησα κατι μου ειπε να περιμενω..και μάλλον ξεχαστηκε και συνεχισε το καφε της με την φιλη της με το τηλ ανοιχτο!!!Στο αλλο καταστημα ηταν πολυ εξυπηρετικοι!!

Οσον αφορα τη κουνια ενταξει σαν ποιοτητα..αλλα το στρωμα που παραγγειλα δεν χωραγε με αποτελεσμα να βουλιάζει στη μεση..μάλλον την κανανε λιγο στενη!!Απο τιμη...βρηκα στη περιοχη μου..πολυ αργοτερα δυστηχως καταστημα που τα αγοραζε απο κει..με πολυ καλητερη τιμη!!Ενω δηλαδη εγω την αγορασα απ το εργοστασιο ηταν πιο ακριβη(400€)απ το καταστημα που επισης ηταν η ιδια(200€)!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aggelina καλημερα!!!

Εγω τα πηρα ολα απο τον ΑΣΤΕΡΙΑ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη.Στην αρχη ειχα παει στο καταστημα στη Μεταμορφωση και οι τιμες μου φανηκαν λιγο τσιμπημενες.Τη δευτερη φορα πηγα στο μενιδι και οι κοπελες εκει σου κανουν φοβερες τιμες...Πηρα την προικα,το καροτσι,κρεβατακι-προεφηβικο,σηφινιερα,ριλαξ και το μπανακι.Οσο αφορα το κρεβατακι ειναι ολο μασιφ ξυλο και τα καγκελακια ειναι χοντρα,εμενα μου φανηκε ποιο γερο απο τα υπολοιπα.Αν ψαχνεις κατι οικονομικο εχει στο πανω οροφο προσφορες,μετα ο ποιο οικονομικος ειναι ο ΚΑΡΡΑΣ αλλα σε κατασκευη δεν συγκρινεται.Η επιλογη δικη σου καλη επιτυχεια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...