Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ


ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

Recommended Posts

εχθές μου είπε ο γιατρός μου ότι έχω ενδομήτριο πολύποδα (είχα δυο ημέρες λίγο αίμα μετά από 11 ημέρες από την περίοδο) μου είπε να μην τον πειράξουμε τώρα, θα τον παρακολουθούμε και είναι αιτία αποβολής (προσπαθούσα για δεύτερο). ξέρει κάποια κάτι γι' αυτό το θέμα; θέλω να πάρω και δεύτερη γνώμη απο γιατρό Θεσσαλονίκης. έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευστρατια μου ειχα τον σεπτεμβριο το ιδιο ακριβως προβλημα.παρουσιασα αιμα για δυο-τρεις μερες στην 10η μερα του κυκλου μου και πηγα στον γυναικολογο μου οπου διεγνωσε πολυποδα στη μητρα.το αφησαμε να δουμε πως θα παει αλλα μεγαλωνε κι ετσι εκανα αφαιρεση αυτου με αποξεση τον νοεμβριο.ηταν πολυ απλη διαδικασια ιδια με αυτη της αμβλωσης.πηγα το πρωι στο νοσοκομειο,μου εκαναν ολικη ναρκωση,σε μιση ωρα χωρις υπερβολες ειχα συνελθει και πηγα σπιτι μου.ειχα ελαφρια ζαλη βγαινοντας απο το νοσοκομειο η οποια διηρκεσε περιπου δυο ωρες και ενα μικρο βαρος χαμηλα στην κοιλια για 2 μερες.τιποτα αλλο.πηρα αντιβιωση για δυο εικοσιτετραωρα και ολα πηγαν καλα.εκανα μετα απο 2 εβδομαδες ενα υπερηχο επανεξετασης και ηταν ολα καθαρα. ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α!δυστυχως δεν γνωριζω γιατρο απο θεσ/νικη γιατι ειμαι απο χανια.σιγουρα ομως παρε μια 2η γνωμη.κι εγω αυτο εκανα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...