Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απώλεια


Godess

Recommended Posts

Καλή σας ημέρα. Είμαι καινούρια και είπα να σας πω και γω την ιστορία μου. Τον Αύγουστο διαπίστωσα οτι ήμουν έγγυος (πέταξα στα σύννεφα). Ο γιατρός μετά από εξατάσεις διαπίστωσε μύλη κύηση και μου ανακοίνωσε οτι έπρεπε να γίνει απόξεση. Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει. Θέλω να κάνω παιδάκι αλλά με φοβίζει τόπο πολύ μην συμβεί πάλι το ίδιο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω το σημαινει μυλη κυηση, αλλα οτι σου συνεβει μια φορα δεν σημαινει οτι θα ξανασυμβει εχω δει πολλες περιπτωσεις που την δευτερη φορα τα καταφεραν, ο γιατρος σου σου ειπε για πιο λογο εγινε αυτο, εκανε καποιες εξετασεις; αν ετυχε μπορει να μην ξανασυμβει αν εγινε για καποιο λογο ομως κανε εξετασεις να αποκλεισεις το ενδεχομενο να ξανασυμβει, ελπιζω να ξαναμεινεις γρηγορα εγκυουλα και να αφησεις ολα τα ασχημα πισω σου, μην το βαζεις κατω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταλαβαινω πως αισθανεσαι,γιατι και εγω εχασα το μωρακι μου 12εβδ3ημ,και επισης φοβαμαι να ξανα μεινω εγκυος,μηπως μου τυχει το ιδιο!!!!!ειναι λογικος ο φοβος μας νομιζω,και σιγουρα στην επομενη εγκυμοσυνη θα εχουμε αγχος,θα το αντιμετωπισουμε ομως,οπως εχουν κανει τοσες αλλες γυναικες μεχρι σημερα!Φιλακια και ολα θα μας πανε καλα :kiss::cheer::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου μην βαζεις το κακο στο μυαλο σου απλα ηταν να γινει κι εγινε μια φορα. την επομενη φορα που θα μεινεις εγκυουλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόνο ο χρόνος θα σε κάνει να το ξεπεράσεις.

Νομίζω πέρυσι τέτοιον καιρό (μετά την δική μου ιστορία) ούτε μωρό δεν ήθελα να βλέπω μπροστά μου. Τώρα καμία σχέση! Είμαι μια χαρά και ας μην έχει έρθει ακόμα το πολυπόθητο.

Θα έρθει κάποια στιγμή και όλα θα πάνε τέλεια!

Στο χέρι του είναι?

Να μιλάς και να μη τα κρατάς μέσα σου.

Θα το ξεπεράσεις πολύ πιο εύκολα!

Σου έυχομαι τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Πριν 1 χρόνο περίπου έπαθα ακριβώς το ίδιο με σένα...Εκλαψα, ούρλιαξα, πόνεσα αλλά το ξεπέρασα όσο μπορεί μια μανούλα να ξεπεράσσει μια τέτοια απώλεια....

Ηταν πλήρης ή μερική μύλη κύηση;;;

Η δική μου ήταν μερική μύλη κύηση....Παρακολουθούσα σε τακτά χρονικά διαστηματα τη χοριακή μου μέχρι που μηδενίστηκε και άφησα 8 μήνες για να ξαναπροσπαθήσω....Και ΝΑΙΙΙΙ!!!Σήμερα είμαι έγκυος και παρακαλάω την Παναγίτσα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος....Πιστεύω πολύ στο Θεό και ελπίζω αυτή τη φορά να κρατήσω αγκαλίτσα το μωράκι μου...

Η μύλη κύηση είναι ένα πολύ σπάνιο τυχαίο γεγονός...Μου είπε η γυναικολόγος πρεπει να είμαι πολύ γκαντέμω για να το ξαναπάθω...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ προς το παρόν όλα πάνε καλά!!!

Μην το βάζεις κάτω....Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!

Φυσικά ακόμα είναι νωρίς για να προσπαθήσεις για μωράκι...Αφησε να περάσει ο χρόνος που πρέπει και μετά βουρρρρ!!!

Για ότι χρειαστείς είμαι εδώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ. ΄Ηταν μερική. Γνωρίζω οτι είναι σπάνιο γεγονός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ήδη ένα παιδάκι και όλα ήταν μια χαρά-κανένα πρόβλημα. Μόνο σε αυτήν την εγκυμοσύνη πήγαν όλα στραβά..Απλά θέλω πολύ άλλο ένα μωράκι! Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το υπέροχο μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ-ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 16 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ-ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ--ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ-ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ-ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΩ-ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΟ ΟΛΙΓΟΑΜΝΙΟ ΣΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ-ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ 2010!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:( Δυστυχώς σε καταλαβαίνω.Έχασα το δεύτερο μου μωράκι στην 18η εβδομάδα κύησης χωρίς κανέναν εμφανή λόγο.Δεν θέλω να σου πω κουράγιο ή υπομονή γιατί ξέρω απο πρώτο χέρι πόσο ανώφελα,κούφια και χωρίς σημασία ακούγονται όλα αυτά.Να είσαι σίγουρη πως θα προχωρήσεις...Θα ξαναγελάσεις,θα ξαναδιασκεδάσεις,θα συνεχίζεις να ζεις,θα γίνεις μανούλα.Το παιδάκι που έφυγε θα είναι πάντα μαζί σου.Μέσα σου.Στην καρδιά σου.Όσος καιρός και αν περάσει δεν θα σταματήσεις να κλαις και να πονάς που σε άφησε... :(

Η προσωπική μου περιπέτεια είναι πολύ πρόσφατη αλλά προσπαθώ να είμαι καλά γιατί έχω κι άλλο ένα παιδάκι που με έχει περισσότερη και ουσιαστικότερη ανάγκη απο εκείνο που έφυγε...Πρέπει να είμαι καλά,πρέπει να έχω διάθεση,πρέπει να συνεχίσω.Για το κοριτσάκι μου που μεγαλώνει και μου χαρίζει χαμόγελα,για τον υπέροχο άνθρωπο που έχω δίπλα μου,για την ψυχούλα που έφυγε και ελπίζω πως όπου και αν είναι ξέρει πόσο την αγαπώ και τελικά για εμένα την ίδια που έχω τόσα ακόμη να ζήσω και πρέπει να είμαι δυνατή...

Εύχομαι πολύ σύντομα να γίνεις μανούλα,όπως το ίδιο εύχομαι για όλες μας! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσπαθησε παλι γλυκεια μου κι εγω εχασα μωρακι οταν ημουν 2μηνον εγκυος αλλα ογιατρος μου μου εδωσε τοσο θαρρος που ξαναπροσπαθησα και τωρα εχω ενα μωρακι 3μηνων. Αξιζει να βαλεις στηνακρη αφτο που περασες επειδη ερχονται τα καλυτερα.σου ευχομε γρηγορα μανουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα κορίτσια που έχουν περάσει τα ίδια με εσένα,

σου έδωσαν την απάντηση!Μην το βάζεις κάτω!

Θα δεις που όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!!!

Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

λυπάμαι πολύ κ δυστυχώς πρέπει να κλάψεις,να πονέσεις για να μπορείς να συνεχίσεις, πριν ενα χρονο χάσαμε κι εμείς ενα μωράκι,από παλίνδρομη.Αργησα να το ξεπεράσω αλλά δεν το έβαλα κάτω!

Εύχομαι συντομα να βρεις τον δρόμο σου και να μας πεις τα ευχάριστα μαντάτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...