Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ....


Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ!!

ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΑΦΟΥ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ Κ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.

ΣΤΙΣ 6.30 Η ΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ Κ ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΛΙΣΜΑΤΑ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΗΡΘΕ Κ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ.Η ΕΝΕΣΗ ΔΕ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΚΑΤΩ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΜΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ Η ΕΝΕΣΗ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΣΤΙΣ 8.30 Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΗΡΘΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ,ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΟΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΑΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.

ΣΤΙΣ 8.40 ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΤΟΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ!!ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΕΝΙΩΣΑ,ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΗΡΕΜΗΣΑ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΡΑΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3400 Κ 52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΤΙΣ 36 ΕΒΔ.ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Κ 2 ΜΕΡΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ!Κ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ...

ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ Κ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασιλικούλα μου , να σου ζήσει και πάλι το μπεμπάκι σας !!! Να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!

Εύχομαι όλα να σας πηγαίνουν καλά και σύντομα με ένα ακόμα παιδάκιι!!!!

Σε φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΔΩΣΤΟΥ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 4 1/2ΧΡ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10 ΜΗΝΩΝ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε βικακι μου..

Νας ζησει,να ειναι παντα καλοτυχος στην ζωουλα(που μεχρι στιγμης ειναι γιατι εχει 2 γονεις που το λετρευουν)κ να εχει παντα την υγεια του.

Σας ευχομαι καθε μερα που περναει να ειναι μαγικη ...

Χαρηκα πολυ με σενα γιατι ησουν ενα απο τα ατομα που γνωρισα πρωτα εδω μεσα.

Σε φιλω κ παλι να σας ζησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωράκι να είναι πα΄ντα γερό,τυχερό και ευλογιμήνο απο την Παναγίτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα να'στε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει κοπέλα μου!! Να είναι γερό το μωράκι σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Προφανώς έκανες επισκληρίδιο..Να ρωτήσω επειδή είμαι άσχετη..πού στην κάνουν την ένεση? Στην ΄πλάτη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασιλικη μου να σου ζησει ο μικρος σου αγγελος!!!

Να ναι παντα γερος και ευχομαι παντα να στε και οι τρεις χαρουμενοι και ευτυχισμενοι οπως τωρα !!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικάκι μου είδες;;; Σου το είχα πει ότι όλα θα πήγαιναν τέλεια αυτή τη φορά!!!:) Συγκινήθηκα πάρα πολύ διαβάζοντας την ιστορία σου , καθώς γνώριζα και τις άσχημες εμπειρίες σου..χαίρομαι πραγματικά για σένα!!:) Μπράβο..να τον χαίρεστε !!:) Ευχομαι να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια θαύματα μέσα στην οικογένειά σας...!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικάκι να σας ζήσει κορίτσι μου!! Να τον καμαρώνετε και να τον προσέχετε τον άντρακλα σας!!!!! Ανεπτυγμένος για 36 βδομάδες ε;;; Το καλύτερο δώρο της ζωής σου!! Να είστε και οι 3 πάντα καλά! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...