Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρισμενο στηθος?γ-ι-α-τ-ι????????


lolitaa

Recommended Posts

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????

ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ?????????????????

Κ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ???????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 295
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΒΡΕ lolita τι γινεται με σενα χτες αρνητικο και σημερα θετικο,συγχαρητηρια κοπελά μου,τι σου λεγαμε εμεις ειδες που εισαι τελικα,καλε χαμογελα λιγο,τσιριξε,γιατι εισαι τοσο ψυχραιμη?

αααααα κοριτσια πολλες εγκυμοσυνες ακουσαμε απο δω μεσα για φετος,ωραια πολυ ωραια μακαρι η επομενη να ειμαι εγω,μακαρι μακαρι μακαρι........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλεεεεεεεεε δυο λεπτακια ελειψα κ εχουμε αποκαλειψεις?????????πηγαινε αυριο πουρνο πουρνο για χοριακηηηηη...οκ???μην ερθω απο κει και σου παρω με το ζορι αιμα....ΚΑΝΟΝΙΣΕ!!!!!!σιγα να μην ειναι αρνητικο αυριο....εδω εκανες τωρα και αυριο με πρωινα ουρα θα ειναι αρνητικο????ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ(αυριο ε???οχι τωρα..........κλεισαμεεεε χαχαχαχαχα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λολιτα λογικα εκεινες τις μερες που ειχες το αιματακι πρεπει εκει κοντα να εγινε και η συλληψη....πρεπει να εισαι 3 εβδομαδων περιπου,αντε με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιταξτε τι να κανει...λοιπον λολιτα πας αυριο στο νοσοκομειο στα επειγοντα και κανεις οτι δεν εισαι καλα,σε ρωτανε τι εχεις του λες ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης εμετοι αναγουλες και τετοια,αρχιζουν να σε ρωτανε η περιοδος τι λεει,του λες ετσι και ετσι χωρις να αποκαλυψεις οτι εκανες στα αυρα και βγηκε θετικο,ετσι σου περνουν αιμα και μαθαινεις....αλλα εσυ εχεις και τον δικο σου εκει,αρα πανε το πρωι η και τωρα δωσε αιμα και σε 30 λεπτα θα ξερεις το αποτελεσμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λολιτακι που χαθηκες???τι εγινε σου ηρθε ξαφνικο,πως το πηρε ο αντρας σου,αντιδρασεις δικες σου και του συζηγου θελουμε,λεγε,ξερασε τα ολα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστο και αυτοοοοοοο!!!!λοιπον κοριτσαρες θα σας αφησω....παμε να δουμε με τον αντρουλη μου το i love karditsa....για οτι νεοτερο θα μπω πιο βραδυ να ενημερωθω.....φιλακια πολλα κ λολιτα ευχομαι η χοριακη σου να ειναι στα υψηηηηηη!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως εγώ που χω πάει στο Αλεξάνδρα μου έκαναν τεστ κύησης με τα ούρα κι όχι χοριακή...Πάντως καλή η ιδέα σας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χει ουρά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια γεια σας...το ξερω εχετε δικιο να με βρισετε να μου πειτε οτι θελετε...απο τη στιγμη που ειχαμε το θετικο τεστ δεν ξαναμπηκα να σας πω τα νεα....Katekargi μου εσυ τι κανεις???φουσκωνει η κοιλιτσα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σαι καλα elpro,σ'ευχαριστω πολυ εγω βεβαια κραταω κ μια πισινη γιατι μ'αυτα τα τεστ οπως κ με τα συμπτωματα δεν μπορουμε να μαστε σιγουρες ποτε!!!Εσυ περιμενεις μικρουλι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εκανα τεστ εχθες το πρωι και βγηκε αχνο θετικο(ανοιξα ποστ με θεμα αχνο θετικο). Το πρωι θα παρω το γιατρο μου να μου πει τι πρεπει να κανω να παω για χοριακη η να περιμενω!!!!!

Ευχομαι και ελπιζω η χοριακη μας να ειναι η επιβεβαιωση του θετικου αποτελεσματος και να μην "παιζουν" μαζι μας τα τεστακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα διαβαζα το ποστ σου...να σου πω εγω τα μονα συμπτωματα που ειχα ηταν οτι "αδιαθετησα" 3-4 μερες νωριτερα με παρα πολυ λιγο αιμα το στηθος μου ηταν πρισμενο ακομα κ μετα που υποτιθεται αδιαθετησα κ μ'επιανε κ φαγουρα σε καποιες φασεις,2-3 μερες τωρα ενωθα καποιο τραβηγμα χαμηλα...εκανα ενα τεστ προχθες το β ραδι αλλα ηταν αρνητικο κ την επομενη αλλα 2 τεστ ηταν θετικα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελευταια φορα ηταν 28/12. Σημερα ειναι 21η μερα του κυκλου!!! Αυτο το μηνα λολιτα μου το ενιωσα οτι κατι πετυχαμε και γι αυτο και εκανα το τεστ τοσο νωρις. Ευχομαι το ενστικτο μου να βγει αληθινο και ο θεουλης να μου στειλει το μωρακι που με τοοοση λαχταρα περιμενω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lolitaa συγχαρητήρια ελπίζω όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου η χοριακή σου αύριο να σε κάνει τρισευτυχισμένη και να κάνεις αυτά τα τρελά σου που υποσχέθηκες ότι θα τσιρίζεις... :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ LOLITAA!!!!!!!!!!!!

ΜΠΗΚΑ ΧΘΕΣ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΝΕΑ ΣΟΥ......

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ζηλεύωωωωωωωωω 😀υπέροχα!!
    • Καλά μπανια κορίτσια (έστω και από εξω 😂)
    • Και δεν πηγαίνεις ιπποκράτειο ή Παπαγεωργιου ; Ότι εφημερεύει.. Βρες μια δικαιολογία κ θα σε δούνε..
    • Είναι ακριβώς αυτό όμως, όπως το περιγράφεις.. μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, να ήταν δηλαδή στο χέρι μου το όποιο στάδιο της εγκυμοσύνης.. δυστυχώς όμως δεν είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι και να πιστεύω στο σπορακι και πως "κάποιος" θα φροντίσει και για εμάς να καταφέρουμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας τελειόμηνο και υγιές.. Άσε κοριτσάκι μου!!! Γίνομαι έξαλλη, πιάνω από 0-100 σε 1"..!!! Ή συγκινούμαι και πάνε να με πιάσουν τα κλάματα επίσης σε δευτερόλεπτα με το πιο άσχετο.. πχ χθες είδα μια ταινία οικογενειακή ιστορική για την ανθρωπιά και τη καλοσύνη και βουρκωνα/δακρυζα κάθε τρεις και λίγο.. που είμαι άνθρωπος σκληρός και δεν συγκινούμαι καθόλου εύκολα.. by the way η ταινία λέγεται white bird.. αξίζει να τη δείτε αν σας ενδιαφέρει.. Ήθελα να σε ρωτήσω εντωμεταξυ.. και όποια άλλη κοπέλα δηλαδή που μπορεί να απαντήσει, αλλά επειδή θυμάμαι διάβασα δικό σου σχόλιο για το συμπλήρωμα σιδήρου ρωτάω εσένα.. τι ακριβώς σου είπαν οι γιατροί σου σχετικά; Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου το απογοήτευσε στο πρώτο τρίμηνο γιατί υπάρχουν έρευνες λέει που δείχνουν ότι ο σίδηρος συνδέεται με υψηλές πιθανότητες τερατογενεσεων στο έμβρυο και υπάρχει γενική οδηγία η λήψη του να γίνεται μετά το πρώτο τρίμηνο, το έψαξα και όντως το απαγορεύουν γενικά.. τώρα διάβαζα ξεκίνησαν (το 2013) στην Δανία να δίνουν ως γενική οδηγία την έναρξη του σιδήρου στην 10η εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν είναι ασφαλές και συστήνεται να αποφεύγεται.. το ίδιο μου είπε και η αιματολογος προχθές που ρώτησα για διασταύρωση.. σκέψου ότι έχω και στίγμα μεσογειακής αναιμίας με αιματοκρίτη πάντα χαμηλό και στην εγκυμοσύνη πέρσι είχε φτάσει 32 πριν χάσω το μωράκι.. και πάλι ο γιατρός λέει όχι.. είδα εσένα στο ξεκίνησαν πολύ νωρίς.. σου το αιτιολογησαν; Ήθελα να στο πω όταν σε διάβασα αλλά δεν ήμουν έτοιμη ακόμα να γράψω..
    • Και να την καμαρώνεις για μια ολόκληρη ζωή υγιή και ευτυχισμένη πάντα!!! Για την απόφαση του δεύτερου παιδιού είναι καθαρά δική σας επιλογή και απόφαση! Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα και δη σε εμάς!! Δεν το είπα για αυτό δηλαδή.. Παρόλα αυτά, με τις συνθήκες που περιγράφεις το καταλαβαίνω, θα ήταν δύσκολα τώρα στο νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.. αν και δεν έχω ακόμα παιδάκι για να ξέρω από πρώτο χέρι τη γλυκιά κούραση που περιγράφεις γλαφυρά (🤣) αλλά έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον, δεν ξέρω αν θα είχα την ενέργεια να τα ξαναπεράσω όλα τόσο σύντομα.. θα ήθελα να "ευχαριστηθω" λίγο το παιδί, να "απορροφησω" δηλαδή τη κάθε μαγική στιγμή του... τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει δημοτικό.. μη σου πω να το τελειώσει κιόλας!! 🤣🤣🤣 Βλέπεις κουραστηκαμε τόσο πολύ για να έρθει η εγκυμοσύνη (κλεισμένα 6 κοντά σχεδόν 7 χρόνια προσπαθειών με εξωσωματική και ακόμα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα γεννηθεί υγιέστατο μωράκι στο τέλος αυτής) οπότε δεν βιάζομαι να το ξαναπεράσω όλο αυτό.. δεν σου κρύβω ότι πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή, θα είμαι ειλικρινά τρισευτυχισμένη και με ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά μου...!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...