Μετάβαση σε περιεχόμενο

axiopistia self-clear


kelly24

Recommended Posts

Κελλυ,μην παιδευσαι τοσο πολυ.Αγχωνεσαι υπερβολικα χωρις λογο.Ειδικα για το self clear,επειδη το εχω χρησιμοποιησει κ εχω διαβασει τις οδηγιες,λενε περα του 10΄ να μην λαμβανουμε υπόψιν το αποτελεσμα...τωρα τι να σου πω;το καλυτερο απόλα κ το πιο σιγουρο,περιμενε να εχεις τουλαχιστον μια μερα καθυστερηση κ μετα κανε χοριακη...δεν υπαρχει κατι αλλο...μακαρι να ειναι οντως θετικο...κ αφου μπηκες σ'αυτη τη διαδικασια γιατι δεν κανεις αλλο ενα σημερα να δεις τι θα βγει;αν εισαι εγκυος θα το δειξει γιατι η ορμονη θα εχει μεγαλωσει...δεν θελω να σε ξεκησωσω απλα εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κέλλυ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Πότε (δεν) περιμένεις περίοδο;;

Θα συμφωνήσω με τη Ζούμπι.. αν είσαι κοντά στην περίοδο, τότε περίμενε 1-2 μέρες και μετά πήγαινε για χοριακή. Αν έχεις κι άλλο τεστάκι, κάνε το αύριο με τα πρωινά ούρα.

Γενικά πάντως η αξιοπιστία των τεστ εγκυμοσύνης είναι ένα θέμα προς συζήτηση...

Καλά αποτελέσματα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kelly μου καλύτερα να κάνεις και άλλο τest για να σιγουρευτείς...σου προτείνω να πάρεις το clear blue το ηλεκτρονικό είναι λίγο ακριβότερο αλλά κατά την γνώμη μου είναι το πιο αξιόπιστο! Σου εύχομαι τα καλυτερα....φιλάκια....ά ξέχασα να σου πω ότι αυτό δείχνει και πόσο εβδομάδων μπορεί να είσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kelly mou kalispera akrivos to idio epatha kai egoton proigoumeno mina...eno imou sigouri piga tin alli mera gia xoriaki kai efaga ta moutra mou...kalutera na perimeneis mia duo meres i xanakane akoma ena....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kelly μου, ούτε εγώ θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ πριν 1 χρόνο! Το είχα πετάξει στην τσάντα μου όπως λες, και την άλλη μέρα ως δια μαγείας είχε εμφανιστεί μια αχνή γραμμή!!!

Δυστυχώς όμως, ή μάλλον ευτυχώς όπως τελικά εξελίχθησαν έτσι τα πράγματα, τότε δεν ήμουν έγκυος...

Σου εύχομαι πάντως τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κελυ μου και απο εμενα και εγω το εκανα αυτο το τεστ και βγηκε αρνητικο και ημουνα εγκυος και εκανα και πολλες βαριες δουλειες γιατι ημουνα σιγουρη οτι δεν ημουνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου καλησπερα....βασικα και σε μενα εχει συμβει αυτο....στην αρχη ηταν αρνητικο και μετα ως δια μαγειας θετικο αλλα την αλλη μερα και δεν ημουν εγκυος......αυτο ειχε γινει περυσι....φετος το καλοκαιρι οταν το εκαν βγηκε κατευθειαν θετικο και ημουν εγκυος στο νινακι μου....αλλα φαντασου με το που εκανα πιπι μου εμφανιστηκε κατευθειαν η γραμμη που δηλωνε οτι ημουν εγκυος.....μακαρι ομως σε σενα να ισχυει και να εισαι εγκυοσ.....φιλακια/...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μετα τα 10 λεπτα το αποτελεσμα δεν ειναι εγκυρο.. το γραφουν και οι οδηγιες. Παντως τα τεστ δεν ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστα,αυτο εχω να πω. Εχω κανει τοσες φορες και ενω βγαινουν θετικα η χωριακη ειναι αρνητικη. Καλυτερα να πας να κανεις μια εξεταση αιματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...