Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

olya

Recommended Posts

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΛΛΥ (hope89)

ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ... ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ-

ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ

ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ :silly: ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ

ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ :laugh:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ..

Το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,πολλες φορες οτι κ να κανουν οι μανουλες αυτο δε μπαινει σε προγραμμα αν δε το αποφασισει το ιδιο!!

Ειμαι κ εγω απο τις τυχερες!Η μικρη μου ειναι 5 μηνων κ κατι,κ απο πριν κλεισει τους 2 μηνες κοιμαται μονη της στο κρεβατι της ολη νυχτα.

Δε ξερω αν μπορω να σε βοηθησω πολυ γιατι εγω δυστυχως δε θηλασα για πολυ,λογω καποιων προβληματων που αντιμετωπισα κ σιγουρα εχουμε διαφορετικο προγραμμα απ'οτι εσυ!

Προσπαθουσα καθημερινα να της εχω σταθερη την "ρουτινα" της,τα γευματα στην ωρα τους,καθε βραδυ ιδια ωρα μπανακι,μετα μασαζ κ μετα κατευθειαν το τελευταιο γευμα(σε αυτο το γευμα της δινω παντα τιλιο μαζι με το γαλα,ειναι χαλαρωτικο για τα μωρακια) στα σκοτεινα κ κατευθειαν νανι με τη μουσικουλα της!Τρωει στις 11 το τελευταιο,οποτε προσπαθω να την εχω ξυπνια απο τις 9 κ να την απασχολω κ ετσι μετα νυσταζει πολυ!Την παιρνει ο υπνος σχεδον αμεσως,αν οχι,μετα απο λιγο!Δε τη σηκωνω ποτε το βραδυ,αλλα δεν εχει χρειαστει κιολας,αν κλαψει τρεχω διπλα της αμεσως για να μην τρομαξει!Της δινω την πιπιλα,την χαιδευω κ σταματα!Κοιμαται μεχρι τις 9 το πρωι,πολλες φορες κ παραπανω.

Εμενα ειχε πολυ λιγους κολικους στην αρχη,της εδινα γλυκανισο που ειναι απο τα ιδανικα για αυτο το θεμα,το γραφει και η συσκευασια κ συμφωνουσε και η παιδιατρος!Αλλα αφου θηλαζεις δε νομιζω να σου χρειαστει ιδιαιτερα,ο θηλασμος ειναι το ιδανικο για τους κολικους!

Ευχομαι ολα να σου πανε καλυτερα απο εδω κ περα κ να κοιμοσαστε σιγα σιγα ολο κ περισσοτερο!Υπομονη κ επιμονη :)

Εμεις κοιμομαστε μονο αγκαλια...και μονο πιπιλιζοντας το στηθος της μαμας ή το μπουκαλι με το γαλα οταν ειναι στη γιαγια του. Προσπαθησα με ολους τους τροπους οσο ημουν σπιτι δεν καταφερα ΤΙΠΟΤΑ. Τωρα πια το πηρα αποφαση και τελος!!!

to agoraki mou έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΛΛΥ (hope89)

ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ... ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ-

ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ

ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ :silly: ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ

ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ :laugh:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ! ;)[/

αγαπη μου,ειναι πολυ γλυκοσ :)

Εμεις κοριτσια μεχρι πριν κανα μηνα περιπου ηταν μια χαρα παιδακι με τον υπνο της. Τωρα τελευταια κανουμε και μια ωρα να κοιμηθουμε! Τα μεσημερια δεν κοιμαται παντα το παλευουμε απο τις 2.30 και μεχρι τις 15.30 παιζει στο κρεββατι της και θελει να κατεβει και να κανει διαφορα . Το βραδυ παλι τα ιδια αν κοιμηθει μετα απο μια ωρα παιχνιδιου και κλαματος καλα θα ειναι. Μεχρι τωρα ειχαμε προγραμμα οπως λετε και ολα ηταν μια χαρα. Ειναι 2 χρονων τωρα. Τι να πω; μεγαλωσε η κυρια και εχει αποψη ... Χθες ξυπνησε στις 4.30 το πρωι και δεν ηξερε τι ηθελε. Αχαχ , υπομονη ..... Μου λενε να την δειρω και δεν θα κανει οτι θελει ... Δερνεις ενα παιδακι 24 μηνων; τι θα καταλαβει;;;;;;

Να τη δειρεις επειδη ξυπναει?!?!Κατι θα την απασχολει την καημενουλα αλλα ακομα κ τιποτα να μην εχει δε νομιζω οτι ειναι λυση να τη δειρεις!Τι θα καταλαβει δηλαδη με αυτο???

Καποια ενοχληση μπορει να εχει η μικρουλα σου,ισως βλεπει ασχημα ονειρα.Θα ξαναστρωσει ,ειναι μεγαλη κ κοιμοταν τοσο καιρο οπως λες μια χαρα.Παροδικο θα ειναι!Αλλα οχι κ να τη δειρεις!

Ποιος σου το λεει αυτο!!! Να τον δειρεις εσυ!!! Ακου να το δειρεις.

Τελειως αντιπαιδαγωγικο. Ετσι κανουν τα παιδια μαριετακι μου. Της φιλης ο μικρος ειναι 3,5. Καθε μα καθε μερα κοιμαται στις 11 το βραδυ και ξυπναει στις 5. ξυπνιτηρι. Αναγκαστικα ξυπναει και αυτη- και μου κανει παρεα τηλεφωνικη- γιατι φοβατε μη παει στο μπαλκονι κλπ. Υπομονη..θα μεγαλώσει!!!

olya πιστευω πως ειναι στο παιδι. Ναι το προγραμμα βοηθαει αλλα ειναι αλλα παιδακια που οτι και να τους κανεις αυτα θα κανουν αυτο που θελουν. Οι κολικοι ειναι δυσκολη υποθεση εμενα ευτυχως δεν ειχε.

marietaki έγραψε:

olya πιστευω πως ειναι στο παιδι. Ναι το προγραμμα βοηθαει αλλα ειναι αλλα παιδακια που οτι και να τους κανεις αυτα θα κανουν αυτο που θελουν. Οι κολικοι ειναι δυσκολη υποθεση εμενα ευτυχως δεν ειχε.

τουλαχιστον δεν κρατανε πολλη ωρα οι κολικοι.οσο για τον μεσημεριανο υπνο που λεσ μηπωσ δεν κουραζετε η μικρη και δεν νυσταζει?εγω παλευω με τον μεγαλο γιο να κοιμηθει το μεσημερι,τι ξαπλωνω μαζι του,τι του βαζω τηλεοραση να βλεπει ξαπλωμενοσ,τιποτα αυτοσ.αν δεν κοιμηθει στην ωρα του μπορει να τον παρει υπνοσ στον καναπε το απογευμα και μετα το βραδυ αντιο υπνοσ,οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν ξυπναει κ με τιποτα.και μετα το πρωι στισ 7 παλι δεν μπορω να τον ξυπνησω.

olya Τα εχω δοκιμασει ολα.... Την κουραζω οσο μπορω μεσα στο σπιτι τρεχουμε "παλευουμε" παιζουμε για να κουραστει , βολτα παμε με τα ποδια χωρις καροτσι , αλλα εκεινη τιποτα... ισως βλεπει ονειρα και φοβαται ... τι να πω ... εφοσον κρατανε λιγη ωρα οι κολικοι παρακαλα την παναγιτσα να του φυγουν τελειως.

cesilia και little - angel η λυση ειναι το ξυλο.... :) χαχαχαχα ευχομαι να στρωσει συντομα... Σημερα παλι δεν κοιμηθηκε το μεσημερι... αχαχ κανω υπομονη ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...